Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

canım gelin teli şu

günümüzde çiçeğe takılıyo

bu kadar yogun olmayadabilir.
birde hikayesi var
...
benim kına kıyafetimde hürrem modelinden. acıcık kabarık :) tacını almalıyım ben de, bir de mor(kıyafette mor) tül duvak olabilir

gizim evet daha önce de konuşmuştuk seninle gelin teliyle ilgili

eğer öyleyse bende sana yollayıverem garııı

bi dk ya nasıl olur böyle bi saçmalık..
ben poşerin üstüne ayrı ayrı yazdım..
nasıl olurda ikisi sana gelir
üstünü görmedinmi?
özge yazıyor birinde gizem
birinde şişli birinde tekirdağ

Bende saça bulaşmayayım da çiçeğe takayım diyorum
Zaten saçımın istediğim gibi olması bile zor, iyice zorlaştırmayalım

berfo erosu dusunnn sen

elifimmm 404 le de olur ama saglam olmayabilir silikon daha garantiii

eros beni düşünsün. şuan içimden ona karşı hiç bişey gelmiyo

berfim her ikisindede benim adım yazıyor 5 parça antartika ve şekşek kargoda dieğride yine 5 parça antartika avrdı görünce bende şaşırdım her ikiside bana glemiş

giz nasıl olur ya. hala aklım almıyor. benim el yazmmı yoksa pc yazısımı. ben elimle öyle yazmadım
ben sana özgenin adresi gönderyim orya gönderirsin

elifim sadece orda veya o civarlarda varmış zaten. çileyle satılıyomuş evet. oy nişanda telli bi gelin olacak desene 30 mart günü
...

ezgimm düğün fotografı çekimi saat 3 te başlayacak. mekan kuzguncuk.
pendik kuzguncuğa çok uzaksa pendikte bir yer seçmek istemem. fotograf yerine yakın olsun isterim.
bide makyözde gerçekten çok önemli çağlanın dediği gibi.
şu mac in makyözleri falan nasıl çalışıyo ki?
bide sen düğünde de nişan da gittiğin yeri mi seçeceksin? adı ne.

Son düzenleme:
aradım kargoyu.
gizem gelip onlar senden alcaklar o kargoyu..
aldıklarında bana haber ver olurmu

canım yollla vallla öyle gelmiş bende şok oldum yani kargo yazısı gördüm detaylı bakmadım şirket kargosuyla bende özgeye yollarım ok

tamam canım geldiklerinde bana uklaşırlar özgenin adresini önlaramı vereyim canım

sen yine ver. onlarda yoktur belki diye.. bn sana özgenin adresini gönderdim
onu verirsin daha rahat olsun..
ödeme falanda yapma sakın. onların hatası !

Elifim kıyafetini görmüştüm yanılmıyorsam..
Toz pembişi değil miydi?

Ben gelinliklere çiçeklere falan hep instagramdan bakıyorum süper fikirler veriyor.

Yeni bişiler bulursam paylaşırım canım

berfocuukk, kargon bile yerinde duramıyo kız bi istanbul turu atıp öyle gidicek çorluya
..
dün geceden beri kendimi heidi gibi hissediyorum. ses bana yalnızsın diyordu ama ben bi türlü peteri bırakamadım. ikimiz birlikteydik hep
evet işte o minik heidi oldum ben

aynen de bu canlandı gözümde

canım kuzguncukla pendik uzak baya...ben düğünde (başka daha iyi yer bulmazsam) burayı seçicem. çünkü makyajı gerçekten çok beğendim.tam istediğim karardaydı ne eksik ne fazla. mac in ürünleriyle çalışıyorlarmış zaten. saç içinde memnun kaldım. postişsiz olarak benim o incecik azıcık saçımı gayet iyi kabartabildi zaten düğünde gittiğimde oranın sahibine yaptırıcam saçımı o adam süper. bide çalışma şekilleri çok hoşuma gitti.profesyoneller ilgi falan güzel adını burdan yazsam mı? link verebiliyor muyuz ki? dur msj atayım

ay bende heidiyi düşündüm bu kadar olur!!1 ve sevdiceğimde yanımdaydı tek başıma korktum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…