Kekler - Pastalar Cupcakes & Renkli Toplar

BebeQ61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
190
7
38
İstanbul
Arkadaslar resimdeki gibi cupcakes yada renkli toplar yapabilen var mı? Pek yemek yapmasını bilmediğim icin nasıl yapılır bilmiyorum acaba yapan bana tarifini verebilir mi? Resimdeki gibi yapmak istiyorum ama ne malzemeleri gerek bilemedim , resimdekine benzerde olabilir tabi birebir olmasına gerekte yok

yapılır yapılamayacak şey değiller ilk resimdeki çok uğraştırır ve çok malzeme gider ikinci resim için ise cupcake kağıdı lazım(milyoncularda var)bir de onları oturtmak için dikdörtgen şeklinde içinde yuvaları olan kalıp lazım(oda milyoncularda var) varsa kek tarifini hazırlayıp yarıya kadar doldurup pişiriyorsun üzeri içince krem şanti olur dolgu kreması olur farketmez gıda boyasıyla renklendirip krema sıkacağıyla süsülüyorsun bir kaç renkli şekerle de şıklık katarsın

Tesekkür ederim kolay gözüküyor peki gıda boyaları nerelerde satılıyor acaba?

ilk resimdekiler cakepop yapimi ugrastirici ki cikolatayla kaplamak bir eziyet.

Her hangi bir keklede yapabilirsiniz. Keki pisirip sogutuktan sonra rondodan gecirip icine krema, ganaj yada labnepeyniri koyup yuvarliyorsunuz cikolatayla kapliyorsun bu kadar :). (biz labnepeyniri koymustuk ama pek begenmedik sanirim ganaj yada krema daha güzel sonuc verir tad olarak.

cupcakeler daha basit. muffin kaplarinda pisiriyorsun sonra üzerine krema, pasta kremasi. (eger kendin yapamiyorsan hazir pasta kremasida olur). Hatta istersen ben öyle yapiyorum icini oyup icine krema, ganaj doldurabilirsin.

simdiden kolay gelsin

Tesekkür ederim en yakın zamanda denicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…