CV yardımı ...

CV hazırlamak beni de ilk korkutmuştu.
Makarakukara'nın da paylaştığı CV en temel olanlarından bir tanesi, zaten senin şu an için çok kapsamlı bir CV hazırlayacak özgeçmişin yok anladığım kadarı ile.

Fakat ben en iyi CV'mi şu şekilde hazırladım, hazır konusu geçmişken paylaşmak istedim.
Secret CV, Kariyer, Yenibiriş gibi sitelere üyeliğiniz olduğunda zaten sitenin tabanında oluşturmak için CV hazırlamakta gerekli olan bütün aşamaları size tek tek soruyor.
Bu aşamaların sonucunda da bir CV oluşturmuş oluyorsunuz.
Sonrasında "CV'mi göster" kısmından çıkan CV'yi kopyalayarak Word dosyasına atabilirsiniz.
Gerekli "web adresi" yazan yerleri de sildikten sonra, bir güzel çıktısını alabilirsiniz.

Ben şu anda çalışmakta olduğum iş yerine başvuru yaptığımda bu şekilde yapmıştım.
Hala müdürüm olan kişi "çok kapsamlı bir CV hazırlamışsın, soru sormaya bile gerek kalmayacak neredeyse" demişti :9:

Belki biraz işin kolayına kaçılmış oluyor, ama dediğim gibi eğer çok kapsamlı ve kalem kalem neyin ne olduğunu açıklamak istediğiniz bir CV oluşturmak için ideal bir yöntem.

TariElensar, sana şimdiden başarılar dilerim ve umarım kendini geliştirebileceğin güzel deneyimler yaşarsın iş hayatında.

Back