CVS testi yaptırdım çok zor bu bekleyiş

hasbel79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
255
19
118
İkili test sonucu kötü çıktı 2.5 3mm gibidedi doktor.Sonra CVS yapılacak dendi bütün korkutma rağmen üstelik panik atak biriyim doktorun kesin yaptırcaksin demesiyle yaptırdım sonucu bekliyorum ne zaman çıkar bilmiyorum onlar arıycak kalbin durcak sanki bu bekleyiş çok zor sabır sabır.burda eskiden açılan başlıkları okudum biraz umutlandırdı herşey rabbimin elinde ins yüzümüz güler bütün annelerin

Kimse yaptırmamış sanırım cvsyi cvp veren olmadığına göre yada yazmaya gerek duymuyor kimse

cvs olup olumlu sonuç alan çok fazla insan var forumda. Olumsuz sonuç alan sadece 2 kişi okudum, onların da ense kalınlıkları 9 mm falandı. 2,5 - 3mm o kadar kötü bir kalınlık değil.

cvs olup olumlu sonuç alan çok fazla insan var forumda. Olumsuz sonuç alan sadece 2 kişi okudum, onların da ense kalınlıkları 9 mm falandı. 2,5 - 3mm o kadar kötü bir kalınlık değil.
Teşekkür ederim.bende buradaki bütün forumda açılan konuları tek tek inceledim kötü sonuçlar var evet ama çoğu iyi ins herkesin Rabbim gönlüne göre versin teşekkürler cvbiniz için yani kimse yazmamış insan bir teselli arıyor

Cnm 4 mm yi bile geçip sağlıklı bebişleri olanları çok duydum. Lütfen üzme kendini. Tek belirti buysa allahın izniyle hiç bir şey çıkmaz. Doktorun sorunluymuş senin. Abartılacak bir kalınlık değil bu. Hemen doktor değiştirmeni şöyle daha tecrübeli merhametli bir perinatoloğa gitmeni tavsiye ederim. Sevgiler..

Benim en son olctuklerinde 7 mmydi ense kalınlığı amniuosentez ve ayrintili ultrasonum temix cikti cok sukur ins sende hayirli haber alirsin

Benim en son olctuklerinde 7 mmydi ense kalınlığı amniuosentez ve ayrintili ultrasonum temix cikti cok sukur ins sende hayirli haber alirsin
İns benimde siz gibi mutlu biter bu bekleyişin.hala sonuç yok 10gun oldu aramadilar böyle beklemek çok kötü düşünmeye iyi hep olumlu düşünmeye bebeğimin evimde sesini duyduğumu gıcır gıcır büyüdüğünü hayal ediyorum ins hep dua ediyorum ben sadece kendime değil herkese dua ediyorum bu zamanda insan herşeyin boş olduğunu kadar iyi anlıyorum tek önemli şey gerçekten saglikmis

Evet tek bu yaşım da fazla olunca sonuç ikilide kötü çıktı.ama beni üzen prof bu sonuç az ben daha fazla olctum demesi koskoca prof bunu söyleyince insan yıkılıyor

Cok zor allah kimseyi boyle sinamasin sonuç cikinca haber verin uzme kendini ins temiz cikicak

Evet tek bu yaşım da fazla olunca sonuç ikilide kötü çıktı.ama beni üzen prof bu sonuç az ben daha fazla olctum demesi koskoca prof bunu söyleyince insan yıkılıyor
Bende prof a gitmistim amniyosentez yapmadan once ben amniyosentezim dusuk tehlikesinden bahsederken o zaten alicaz yasiycak bi bebek degil demisti sonucum temuz geldi hic bi sorun yok dedi allah bebislerimizi bize bagislasin sag salim kucagimiza almayi nasip eder ins

Mrb herkese bugün sonucumu aldım şükür inanamıyorum temiz cikti Allahim bugüne şükürler olsun rabbim bütün annelere sağsalim bebeklerini eline almayı onları doya doya koklamayi nasip etsin çok mutluyum ins iyi olur yinede korkuyorum hala genetik doktoru hala yinede ense kalınlığı yüksek o yüzden dikkat etmek gerek diyor yani bunu niye yaptirdim zaten anlamıyorum bunları ya paranoyak olduk

Hayırlı olsun cnm. Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Doktorları boşverip keyfini çıkar. Mesela alışverişe çıkın plan yapın ne bileyim. . Ben öyle yapmıştım.

Merhaba sonuca çok sevindim. Bende 27 şubatta cvs yaptırdım ense kalınlığı 4.41 mm di bebeğimin ön sonuç normal çıktı ama hala kesin sonucu bekliyoruz. Bu süreç okadar zor ki cvs olumlu bile çıksa bu sefer ogan taraması vs. yapmak lazım diyor doktorlar. Yani bu kadar kalınlıkla sağlıklı bebeği olan varmı bunu yaşayan varmı insan bunu sorup duruyor..

Temiz hayırlı sonuçlar alırsınız inşalalh bir şey sorabilirmiyim cvs nasıl bir işlem tam olarak birde işlemden sonra ne kadar süre dinlendiniz

merhaba teşekkür ederim. sonuç bugün belli olacak. Cvs çok zor bir işlem değil eğer tecrübeli bir dr. tarafından yapılır ise. Ben izmirde Sermet sağolun hastasıyım ve sorunsuz geçti işlem 1 hafta evde dinledim hafif adet sancısı gibi bir ağrı oluyor sadece . İnanın diş çektirmek daha tramvatik ve zordur.....

Merhabalar arkadaşlar Allahım herkese bu sürende güç kuvvet versin . Eşim ve bende Akdeniz anemisi taşıyıcılığını vardı bundan dolayı bebeğimizin Talasemi hasta olma ihtimali vardı yaptırdım 1 hafta dinlendim ilk 3 günlük hızlı sonuç geldi down ve bir kaç kromozomlara bakılıyormuş o temiz çıktı 25 gün sonundaçıkan beta Talasemi testinde temiz çıktı ancak . Bebeğin bütün kromozomlarında bakıyorlarmış . Bazılarında fazlalık görmüşler aminosentez öneriyoruz dediler.
Bebek bu kromozom fazlalığı dengelemiş olabilir yada bebeğin dışında olabilir iyi yönden bakıyoruz dedi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum siz ne diyorsunuz Allah herkesin yardımcısı olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun ve inş. herşey güzel gider ve sağ sağlim kucağınıza alırsınız. Ben her ihtimali değerlendirme yoluna gittim. Cvs yapıldı sonra aynı parçadan micro arrey ve nanoon testide yapıldı. Bu haftada 2 ayrı dr. dan ayrıntılı ultrasyona gireceğiz. Sizde herşeyi öğrenmek istiyorsanız amniyosentezi güvenilir biri tarafından yaptırabilirsiniz. Tabiki karar sizin herşeyin hayırlısını dilerim.

Çok teşekkürler sağolun cevap verdiğiniz için üniversitede yaptırıyorum cvs daha riskli aminosenteze göre ama onun sonucu değiştiemicek benim için hiç bir şeyi onyüzden kararsıZım sizde ne sorun vardı inşallah Allah'ım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. İnsani evladıyla sınamasın. (Üniversitede yaptırdığımız için neler yaptılar bilmiyorum test olarak açıkcası sizin dedikleriniz hakkında hiç bir bilgim. Yok )

bizim 11. haftada yapılan 2li testte ense kalınlığı4.41 mm çıktı normalin üstünde olduğu için %70 sağlıklı olabilir ancak %30 luk anormal bir durum olabilir diye cvs ve sonrasındaki testler yapıldı. Kromozomlarında bir sorun çıkmadı bu hafta da ayrıntılı ultrasyonda kalp ve diğer organ taraması yapılacak eğer bu taramada normal çıkarsa artık yapılacak başka birşey kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…