cyclo kullananlar lütfen bi bakar mısınız

merhaba bende 6 ay boyunca cyclo-progynova kullandım. Benim adetlerim hem uzun hemde çok yoğun geçiyordu. Bu ilaçla hem süresi hemde yoğunluğu azaldı. Doktorum bırakmadan tedaviye devam etmemi söylemişti. Ama herkes bırak kullanma diye bana uyarılarda bulundu. Ben doktorumu dinledim kullandım. 2 ay içmedim bu süredede soğan kürünü bir kere uyguladım. Benim ayrıca bir 6cm myom birde 4,5 cm çikilota kistim var. Ama çok şükür ki gebeyim daha çok yeni ama inşallah allah'ın izniyle sağlıkla doğduğunuda göreceğim benim size diyeceğim doktorunuzdan başka kimseye kulak asmayın.

allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım inşallah...bizlere moral oldu..dua et bizlere..:14::14::14:

allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım inşallah...bizlere moral oldu..dua et bizlere..:14::14::14:

Dualarım sizinle:) inşallah sizlerinde güzel haberlerini duyarım ama sakın moralinizi bozmayın ve düzenli tedaviden vazgeçmeyin tabiki dualarda çok öenmli bol bol güzel dualar edin Allah inşallah isteyen herkese nasip eder:)

mrh.arkdaşlar erken menapoz nedeniyle adet olamıyordum cyclo kullannca ilaçbitiminde 4 sonra adet oluyordum bu bile rahatlatıyor beni.ancak bu ay ilaç bitiminden 2 sonra yani dün lekelenme kahverengi pembe karışımı şeklinde peçeteyle silinecek kadar az geldi adet oluyorum sandım fakat sonu gelmedi allahım genemi menapoz geldi sıkıntıdan ölecem lütfen yaşayanınız var mı bu durumu

Canim bende bu ilaci kullaniyorum adet olmadim daha biteli 5 gun olacak.korkuyorum

canm benm ilk öğrendiğimde fsh 75 sonra 19 sonra 24 olmuştu.allahıma şükürler olsun ki hamile olduğumu öğrendim allah size de nasip eder inş.şu an çok şaşkınım çünkü tüp bebek bile olmaz denmişti takdir allahın
Ne guzel ayni durum bende de sizler bize umut oluyorsunuz iyiki yazmissiniz buraya ne zamandan beri erken menepozdunuz

Hamcocugunuz oldumu nedir duruml
bende bu hastalığı 4 5 yıldır çekiyorum şuan 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim bende ilk duyduğumda ki yaşım çok gençti kulaklarıma inanamadım annem hala adet olurken ben olamıyordum ama zamanla kabullendim bunun benim için bir imtihan olduğunu düşündüm ve sabırla beklemeyi öğrendim.Ayrıca geçen aylarda haşimato hastası olduğumu da öğrenince bir kez daha yıkıldım ama Rabbim bütün bu güçlüklerden sonra feraha kavuşturacak buna inanıyorum.. ilaçsız adet olamıyorum cyclo progynova kullanıyorum birkaç birkisel kür denemem oldu ama faydasını görmeyince yapma şevkimde kalmıyor açıkçası ama sizden aldığım bu güzel haberle hayıt çayına başlamaya karar verdim.Bebeğinizle ilgili güzel haberleri buradan paylaşırsanız büyük bir zevkle takip ederim.hamilelerin duaları kabul olurmuş duanızı eksik etmeyin:KK66:)
c

Ayni benim gittigim doktorlar da boyle konustu. Bosuna tüp bebek bile deneme dediler
ezgim çok şanslısın senin gittiğin dr lar ne kadar umutlu konuşmuş.benimkiler çok umutsuzlar..vah vah daha çok gençsin diyo bana.yumurta satın al yurt dışından diyo...depresyona soktular beni yaaa..:18:

Back
X