Kızlar ümitsizlik yok Bülent tras hoca yumurtaliklara prp uyguluyor onu mutlaka deneyin derim timur Gürgan hoca balanslama tekniği kullaniyor çare var yeterki ümit ve inancımız olsun Gelicek bebişler
Canım sen uyguladin böyle bisey gerçekmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ümitsizlik yok Bülent tras hoca yumurtaliklara prp uyguluyor onu mutlaka deneyin derim timur Gürgan hoca balanslama tekniği kullaniyor çare var yeterki ümit ve inancımız olsun Gelicek bebişler
Bana uyhulamadi simdi gerek yok dedi ama yakin arkadaşım uygulatti prp simdi 5 haftalık hamiş
Sende yumurtalikmi yok her ay oluşan folikül yumurtami yokCanım yumurtaligi vardı onun demekki öyle olmuş.bende ki sıkıntı yumurtalık yok Ben zannetmiyorum bana uygulanmayabilir
Sende yumurtalikmi yok her ay oluşan folikül yumurtami yok
Ben nette görmüştüm neresi bilmiyorum ama uyuyan yumurta hücrelerini uyandırıyor imişler çalışması için diye . 3 kişiye uygulamışlar sonuç alamamışlar. Beklemedelermiş yanı durdurmuşlar bu işlemi. Biraz bunlar umut tacirliği gibi geliyor açıkçası.Kızlar ümitsizlik yok Bülent tras hoca yumurtaliklara prp uyguluyor onu mutlaka deneyin derim timur Gürgan hoca balanslama tekniği kullaniyor çare var yeterki ümit ve inancımız olsun Gelicek bebişler
Kıbrıs da hangi merkezi seçtiniz ve hangi doktora karar verdiniz canımCanım atasehirde alle klinik diye yer ama muayenesi biraz pahalı dr süper ama.tedaviyi bıraktık biz kıbrıs artik öyle dedi dr zaman harcamıcaz
Ben nette görmüştüm neresi bilmiyorum ama uyuyan yumurta hücrelerini uyandırıyor imişler çalışması için diye . 3 kişiye uygulamışlar sonuç alamamışlar. Beklemedelermiş yanı durdurmuşlar bu işlemi. Biraz bunlar umut tacirliği gibi geliyor açıkçası.
Kıbrıs da hangi merkezi seçtiniz ve hangi doktora karar verdiniz canım
Çünkü ben arayıp konuştum canımValla bana da öyle geldi hayalcim
Bizde araştırma içerisindeyiz canim 2-3 aya gitmek istiyorumValla canım araştırma içerisindeyiz suanda.agustos gibi gideriz allahtan bisey olmazsa ancak o zaman yıllık iznim var .tedaviden sonra dinlenme süresi varya izine denk gelirse rahat ederim diyorum
sıla52 bende 38 yaşındayım 25 yaşında erken menopoz a girdim banada aynı ilaçları verdi doktorum sivas ta tedavi görüyorum 13 sene oldu evleneli çocuk yok. Allah hayırlısı ile hepimize çocuk nasip eder inşallahKizlar merhaba 28 yasindayim ve erken menopoza girdiğimi öğrendim ve hayatımın şokunu yaşadım ve şuan çocuk tedavisi görüyorum dr bana cyclo progynova ve biesteron dhea ilacını verdi yeni başladım bakalım hayırlısı..bu ilacı kullanıp yarar gören var mı yada nasıl tedavi süreciniz oldu ?
sıla52 bende 38 yaşındayım 25 yaşında erken menopoz a girdim banada aynı ilaçları verdi doktorum sivas ta tedavi görüyorum 13 sene oldu evleneli çocuk yok. Allah hayırlısı ile hepimize çocuk nasip eder inşallah
yeni kullanmaya başladım bu vitaminlereCnm kıbrisi önermedi mi bu ilaçlar bunca zaman fayda etmediğine göre
kimi doktor olur diyor kimi doktor kıbrıs diyor bende şaşkınım.Cnm kıbrisi önermedi mi bu ilaçlar bunca zaman fayda etmediğine göre
sen kaç yıllık evlisin canım.yeni kullanmaya başladım bu vitaminlere
aynı tedaviyi bende görüyorum bir de bana akşam yatmadan önce melatonin verdi doktorum kendiside bu şekilde ikinci bebegini doğurmuş.Kizlar merhaba 28 yasindayim ve erken menopoza girdiğimi öğrendim ve hayatımın şokunu yaşadım ve şuan çocuk tedavisi görüyorum dr bana cyclo progynova ve biesteron dhea ilacını verdi yeni başladım bakalım hayırlısı..bu ilacı kullanıp yarar gören var mı yada nasıl tedavi süreciniz oldu ?
aynı tedaviyi bende görüyorum bir de bana akşam yatmadan önce melatonin verdi doktorum kendiside bu şekilde ikinci bebegini doğurmuş.