Aynı ilacı doktor banada verdi rahim gelişmemiş olduğu için yumurtalarda sıvı bile yok kist yok tertemiz dedi ve 6 ay kullanicami söyledi 3 ayi bitti 3 ay kaldı adetlerimi düzenledi birde uyku duzenimi bozdu geçen gün doktora gittiğimde sordum hamile kalabilecekliyim diye evet kalacaksin Allah'ın izniyle dedi belkide bu ilaçlar sayesinde başkada ilaç yazmadı doktorunla iyice görüş istersenCYCLO-PROGYNOVA kullananlar yardım edin bu ilaçla hamile kalanlarda var hamileliği engelliyor diyenerde var size bu ilaç neden tavsiye edildi sonuç ne oldu lütfen yardım edin kafam karmakarışık
Hayırlısı olsun inşallah senin içinde cnm ben 4 kez tüp bebek yaptım tutmadı şimdide menopoz döneminde olduğumu söyledi Drsanırım öyledir yanlış bilgi vermiyim tabi de benimde fsh 16 çıkmıştı tüp bebeğe başlayamadık 12ye düşmesini bekliyoruz
Cnm ben menopoza giriyordum regli görmem için verdi Dr yaşım erken diye reglimi bu ilaçla görüyorum regli düzenleyici bir nevi normalde senin uretmen gereken hormonu bu ilaç yapıyorCYCLO-PROGYNOVA kullananlar yardım edin bu ilaçla hamile kalanlarda var hamileliği engelliyor diyenerde var size bu ilaç neden tavsiye edildi sonuç ne oldu lütfen yardım edin kafam karmakarışık
İlacı kullandığında hormonlarda düşüş oldumuCnm ben menopoza giriyordum regli görmem için verdi Dr yaşım erken diye reglimi bu ilaçla görüyorum regli düzenleyici bir nevi normalde senin uretmen gereken hormonu bu ilaç yapıyor
Senin fsh kaç ilacı kullanmama rağmen yükseliyorAynı ilacı doktor banada verdi rahim gelişmemiş olduğu için yumurtalarda sıvı bile yok kist yok tertemiz dedi ve 6 ay kullanicami söyledi 3 ayi bitti 3 ay kaldı adetlerimi düzenledi birde uyku duzenimi bozdu geçen gün doktora gittiğimde sordum hamile kalabilecekliyim diye evet kalacaksin Allah'ın izniyle dedi belkide bu ilaçlar sayesinde başkada ilaç yazmadı doktorunla iyice görüş istersen
Önümüzdeki ay baktircam değerlerimeİlacı kullandığında hormonlarda düşüş oldumu
Fsh 6.6 mlUSenin fsh kaç ilacı kullanmama rağmen yükseliyor
Benim değer normal dedi doktor lh ve e2 devre dışı yaziyor sadece sıkıntı o fsh 6.6 değer normal yazıyor e nabizdan baktım şimdiSenin fsh kaç ilacı kullanmama rağmen yükseliyor
Senin değer iyi ilaç kullandıktan sonrami düştüFsh 6.6 mlU
Senin değer iyi ilaç kullandıktan sonrami düştu
Evet ilaç kullanırken düştü sizinki niye yüksek acaba aynı ilacı kullanıyoruz galibaSenin değer iyi ilaç kullandıktan sonrami düştü
Senin kaçtı peki ne kadar sürede dustuEvet ilaç kullanırken düştü sizinki niye yüksek acaba aynı ilacı kullanıyoruz galiba
10 uzeriydi öyle hatırlıyorum 3 buçuk ayda düştüSenin kaçtı peki ne kadar sürede dustu
Senin okadar yüksek değilmiş şimdi kullanmıyorsun demekki10 uzeriydi öyle hatırlıyorum 3 buçuk ayda düştü
Yok 3 ay daha kullanicam Dr öyle dediSenin okadar yüksek değilmiş şimdi kullanmıyorsun demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?