CYCLO-PROGYNOVA kullananlar yardım

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
1
46
Diğer
CYCLO-PROGYNOVA kullananlar yardım edin bu ilaçla hamile kalanlarda var hamileliği engelliyor diyenerde var size bu ilaç neden tavsiye edildi sonuç ne oldu lütfen yardım edin kafam karmakarışık

CYCLO-PROGYNOVA kullananlar yardım edin bu ilaçla hamile kalanlarda var hamileliği engelliyor diyenerde var size bu ilaç neden tavsiye edildi sonuç ne oldu lütfen yardım edin kafam karmakarışık

merhaba canım ben şuan 4 haftalık hamileyim ben bunda 3 ay önce 3 ay kulandım adet düzenlemek için hem klomen kulandım dr tedavide kualndı bu hamileliği engelemiyor dedi ama ben zaten onu kulanırken hamile kalmadım ama çok prpblemyaratacağını düşünmüyorum zamanı ne zaman o zaman olacak bence bunu düşün olmaz dediğim ay hamile kaldım rabbim çok büyük ona sıgın işallah hakkında hayırlısı olur

bende pcos var senindemi sorunun pcostu bu arada rabbim meleğini sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin babada dua et lütfen

canım hormon değerlerin normal olmadığı için yani pco olduğun için bu ilacı vermiş doktorun.
Ben bebek düşünmediğim yıl doktor adet düzenlesin hormon değerleri normalleşsin bide kist oluşmasın diye verdi. Ama çocuk düşünüyosan sadece bu ilacı kullanmamalısın.belki bi kaç ay kullanınca sonrası için faydalı olur. Bu arada ben altı ay kullandım normal adet oldum. hamile kalmadım

Selam Canım
Bende bu ilacı kullanıyorum. Bende de PCO var. Daha önce 5 ay Klomen kullandım. Yumurta gelişimi için. Çünkü Çocuk istiyorum canım. Klomenle Adetim düzene girdi ama baktım çocuk olmuyor biraz ara vermek istediğimi söyledim. O da bana Adet düzenin bozulmasın diye Cyclo Progynova kullan dedi.
Ama Cyclo Progynova Hamile kalmak için engel değil dedi. Bu Hapın bende bir yan etkisi oldu o da cildimde kaşıntı yapması..

Son düzenleme:
inşallah olur canım ben ilacın yanı sıra hayıt tohumu ve soğan kürünüde kullanıyorum sanada öneririm ben geçenm ay bi faydasını göredim ama görenler çook bu ayda kullanacağım artık kısmet inşallah rabbim yardımcımız olur kendine ii bak cevabın için çok teşekkür ederim

kızlar slm siteye yaklasık 1 yıldır uyeyım ıyıkı bu sıteye uye olmusum burdakı arkadslar sayesınde hayatım duzene gırdı. 4 yıllık kımseye soyleyemedıgım vajınısmus sorunumu burdakı arkadsların sayesınde 2 ayda sukurler olsun cozdum. ocak ayında bu sorun tamamen ortadan kalktı tabı sorun kalkar kalmaz bızde bebek ıstegı basladı.bebk ıstegımız hep vardı ama ben vajınısmus oldugumdan ne yazıkkı hamıle kalamaıyorudm.neyse 6 aydırda hamıle kalabılmek ıcın ugrasıyorum.hazıran ayında celal aydın adında cok basaralı bır doktora tavsıye uzerıne gıttım.gercekten de alanında ıyı bır doktor.rahım terslı oldugunu pko oldugunu soylemıstı.arad adetlerımde duzensız olabılıyordu. adet olursan adetının 4.gunu gel demıstı. bugün gıttım ultrasonla baktı kistın yok dedı. bır ilaca baslattı.Cyclı-progynova 4 ay kulland dedı. eger hamıle kalırsan geleceksın dedı hamıle kalamaz ısen 4 ay kullanıyorsun tekrar bana geleceksın dedı.kullanan aradaslar benım gıbı pko olup hamıle kalanınız var mı?

selam arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve cyclo progynova kullanıyorum 21 drajeyı kullandıktan sonra en gec 1 hafta içinde adet görüyorum.size tavsiyem stres yapmayın ben bu ilacı 5 yıldır kullanıyorum ben hiç hastalanmıyorum düzensizlik bile değil ama bu aralar aşırı bi korkum var ilerde çoçuk sahibi olabılır mıyım acaba benım durumumda olupta halıme kalan veya cevresınde kalan var mı lütfen acil cevap geleceğim buna bağlı çünkü hayatımda birisi var((

cnm ben de 19 yaşındayım daha önce diane 35 kullanıyodum ama snradan cyclo ya geçti doktorum.benim yaşıma yakın birini ilk defa görüoyrum ve açıkçası tek olmadığımı görünce çok sevindim :)) bana da hamile kalamazsın dedi bütün doktorlar .ama yüksek fsh değerlerinden sonra bu ay bi anda düştü fsh ım 0.56 oldu.umarım hepimiz düzeliriz..sana ne dedi doktorlar?

Merhaba arkadaşlar,
Bende cyclo-prognova kullanarak adet oluyorum. Kullanmazsam hic olmuyorum. Geçen ay tedaviye başladık. Gelişmeleri size yazarım.

bende 2.5 yıldır kullNIYRM.EVLenecm ama çocuk olmaz diye korkyrm

Slm bu ilaci kullandiktan sonra mi hamile kaldin yarcimci olurmusun

eşimin sperm kalitesinde düşüklük olduğu anlasıldı. ben de zaten polikistik over hastasıydım ve 3-4 yıl önce ameliyat olmustum, ameliyat dolayısı ile de yumurtalıklarımdan bi taraf küçülmüştü. hipotiroid hastasıyım, 2 yıldır günlük euthrox 50 mg kullanıyorum ve insülin direncim yüksek, bir yıldır glifor 100olik de kullanıyordum yetmeyince 2 x 850lik kullandım, geçmedi. derken çocuk düşündük ve aldığımız cevap tüp bebek merkezleri dahil; iki tarafta da sorun olduğundan dolayı doğal yollarla hamilelik zor olduğundan tüp bebeğe uygunsunuz, normal yollarla denyerek kendinizi psikolojik anlamda yıpratmaya değmez, tüp bebek derhal... normal kadın doğumcular da farklı farklı yorum yaptılar, yok efendim hiç korunmayıp hamile kalamamışım, tüpler tıkanık olabilirmiş, HSG çekeceklermiş. vay efendim rahmim kalp seklindeymiş de kalp kıvrımlarını laporoskopi ile traşlarlarsa cocuk olurmusmus... östrojen oranımı hatırlamıyorum ama baya düşüktü, ve yumurtalıklarım gerektiği gibi calışmıyormus. derken biz durumu kanıksadık, tamam dedik ve tüp bebek için para biriktirelim 8-10 ay sonra yaz tatilinde deneylim kararını eşimle verdik. bu arada adet düzensizliğim için normal bir kadın doğum uzmanı bana cyclo prognova verdi 3 ay kullanmamı söyledi. gebelikten koruyucu etkisi yoktur dedi, sadece yumurtalıkların işleyişini güçlendirmek için bu ilacı verdiğini söyledi. bu ilacı kullanırken de eşim keçi boynuzu kürü yaptı, sperm kalitesini artırmak için. ben de doğal bal aldım her gün 1 kaşık, bıldırcın yumurtası yumurtlamaya yardımcı olurmus diye hergün 1, bazen 2 ve omega 3 desteği için günlük muhakkak 2 tatlı kaşığı süt ya da ypgurtla taze keten tohumu yedim.ilişki esnasında yumurtlama dönemine de umutsuz vs ama dikkat ettik. ikinci kutu cyclo prognova bittiğinde adet olmadım, test sonucum pozitif ve doktora gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik. hamileliğe sebep olan sey doğal takviyeler olabilir, kafamızdan tamamen bebek düşüncesini atmamız olabilir ama en önemlisinin ilaç desteği olduğunu söylüyor doktorum. umarım faydalı olabilmişimdir, tüm detayları ile süreci anlattığımı düşünüyorum.

Geçen ay Dr cyclo başlattı beni menopoz belirti var dedi ilk reglimi oldum devam edilecek 3 ay daha bebek istediğim için Klomen de kullanmak istiyorum bunun yanında kullanan arkadaşlar regliden kaç gün sonra başladınız hamile kalan oldumu bu ilacla

bende kullanıyorum erken menopoz ve fsh yüksek ondan dolayı alıyorum ilacı ama benim doktorum bu ilacı içerken hamile kalamazsın demişti

bende kullanıyorum erken menopoz ve fsh yüksek ondan dolayı alıyorum ilacı ama benim doktorum bu ilacı içerken hamile kalamazsın demişti
doğum kontrol hapı gibimi acaba benimde FSH değerim 20.40 çıktı geçen ay umarım herşey yolunda gider

doğum kontrol hapı gibimi acaba benimde FSH değerim 20.40 çıktı geçen ay umarım herşey yolunda gider
sanırım öyledir yanlış bilgi vermiyim tabi de benimde fsh 16 çıkmıştı tüp bebeğe başlayamadık 12ye düşmesini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…