Lekeler, Çiller Cyrene %2 aha aydınlatıcı kullanan var mı? Güneş lekelerim fotoğraflı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
671
596
303
Konya
Yarın geceleri kullanmaya başlayacağım yüzümün de iyi bir ışıkta fotosunu çektim görebilmeniz için kışın daha iyi durumda falat havalar ısındı fazla güneşe maruz kaldım hortladılar yine güneş kremim de yok. Önerilerinizi alacağım kızlar
15FD6D99-0C99-4DAF-A919-B9411EC95540.webp
E39B2256-2FCD-4560-B122-682101C78FD2.webp
Bahsettiğim ürün de bu düzenli bir şekilde kullanacağım bitene kadar bittikten sonra da tekrar foto atacağım

Ben de özenip almıştım doğal içerik vs diye okuyunca ama malesef düzenli kullanamadım başta kullanırken yakıyo biraz yüzdeliği de farklı olabilir firmayla konuşup direk tasyelerini almıştım yanması da öyle dayanılmayacak bi acı değil elbette bu çalıştığını gösteriyo bence zaten anlatmışlardır cilt alışınca gündüz de kullanılabiliyomuş mutlaka ama mutlaka güneş kremi kullanmalısın aloe vera içerikli alman markası bi firmanın kreminden memnunum ben o çok bilindik hatta doktorumun tavsiye ettiği güneş kremi bile bembeyaz iz bırakıyodu bunda öyle bi durum yaşamadım

Ben de özenip almıştım doğal içerik vs diye okuyunca ama malesef düzenli kullanamadım başta kullanırken yakıyo biraz yüzdeliği de farklı olabilir firmayla konuşup direk tasyelerini almıştım yanması da öyle dayanılmayacak bi acı değil elbette bu çalıştığını gösteriyo bence zaten anlatmışlardır cilt alışınca gündüz de kullanılabiliyomuş mutlaka ama mutlaka güneş kremi kullanmalısın aloe vera içerikli alman markası bi firmanın kreminden memnunum ben o çok bilindik hatta doktorumun tavsiye ettiği güneş kremi bile bembeyaz iz bırakıyodu bunda öyle bi durum yaşamadım
Bir haftadır düzenli olarak kullanıyorum ilk günler gece kullandım şuan gündüz kullanıyorum yanında baya tester gönderdiler gerçekten. Hatta bir serumuna hayran kaldım resmen. Şuan güneş kremim yok malesef la roche almayı düşünüyorum bu hafta içinde

Back
X