Cyy'nin Diyet Günlüğü

:) anneannem hayatta çok şükür ama durduk yere kalça kemiği kırıldı ve bacağında 2 tane 15 er cm lik demir çivi var. ameliyatları zor oldu. eğer 30 una kadar süt içmiş olsaydı bunlar olmazdı dedi doktor.

ayyy pardon canim allah uzun uzun ömürler versin insallah

selam hoşgeldin senidetakip ederiz artık inşallah bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın

cnm yeni günlüğün hayırlı olsun
topiklerde ismini bugunlerde görüyordum artık senin de günlüğün olduguna göre takibimizdesin
yazılanları okudum
süt gerçekten çok önemli hele ki genç hanımlar için
bende de yaşadığım rahatsızlıklardan dolayı 18imden beri osteopeni (kemik yogunlugunda azalma- kemik erimesi başlangıcı da denebilir) ile ugrasıyorum
yağsız süt içiyorum arada, hergün mutlaka sabah peynir öğlen akşam yogurtla besleniyorum
1 lt cok değil bnm yediklerim de yarım lt vardır yani, seviyorsan iç tabii ama diyette oldugun için light tercih edersen iyi olur
bu yolda sana başarılar diliyorum
bu arada bence şok diyetler yapmak yerine bizim gibi düzenli ama az yiyerek bir beslenme planı oluştursan daha sağlıklı kilo verirsin

selamlar

öncelikle başarılar dilerim, ben de bugün başladım, çok kararlıyım, iki ay içinde kesinlikle 52 kiloya inmek istiyorum, normalde kilom hep 45 idi. iki ayda 20 kilo vermek çok ağır olacak belki biliyorum ama artık aynalara bakamıyorum, kendimden tiksiniyorum, senin yine boyun var, çok şanslısın, ben 1.65-72 kiloyla yusyuvarlak gibi oldum ve kesinlikle kemikli bir yapım yok, tamamen yağdan oluşmuşum bıldır bıldır

bugün diyetimin ilk günü ve hiç süt içmedim. birkaç gün de içmeyeceğim. taaa ki 5 günde 5 kilo diyetinin 5. günü süt-yoğurt gününe kadar :)
bir süre şok diyetler yapmam lazım inanın çünkü kilo veremediğimi görünce hemen fındık ezmesine sarılıyorum :)
desteğiniz için çok teşekkürler.

ah ah ben bu hallere "senin boyun var kaldırırsın" diyenler sayesinde geldim. inanın artık kaldırmıyor :)

evet kızlar diyetimin 1. günü yediklerimi sayıyorum :
sabah sadece su içtim :)
öğle yemeğinde 2 tane haşlanmış baharat ilave edilmiş patates yedim.
öğleden sonra kabuk tarçınlı 1 fincan yeşil çay içtim.
akşam üzeri 1 maden suyu içtim
şu ana kadar 1 litre su içtim.
akşam yemeğim de fırına attığım baharata bulanmış patates (kuru kuru ekmeksiz)
akşam da 1 tane daha yeşil çay ve su takviyesi tamam
nasılım ilk gün için :)

ZAYIFLAMA

Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Hergün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir.

Düzenli uygulanırsa kilo verilir.

Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur.

Tarçın bal kürü uygulanarak diyetsiz haftada 1-2 kilo, diyetle birlikte 3-5 kilo verilebilir.

Walla birkaç kaynakta aynı şey yazıyor. Denesek mi acaba?

canım sitede zayıflama kürlerinde bal-tarçın kürü yazıyor ama tarifi daha farklı. önce tarçını kaynatıp sonra içine bal koyuyosun. ama bal sıcak bişeyle karışınca besin değeri ölüyomuş. hele kaynatırsan daha beter işe yaramaz bence. yapacaksan benim dediğim gibi yap istersen. ya da zayıflama kürleri sayfasından bak ayrıntılı bi şekilde.

Son düzenleme:

sağol sağol sağol

hemen bakıyorum.

canım bu menüden sonra yaşayabiliyosan hala tebrik ederim seni valla :)) ben ölürdüm açlıktan :))

senin için nasıl geçti peki ilk gün?

ben bu küre başladım bugün ama balı kaynatmadım ben tarçını kaynattım kabuk tarçın içine bir çay kaşığı bal ekledim sabah aç karnına içtim gece yatarkende içicem

canım bu menüden sonra yaşayabiliyosan hala tebrik ederim seni valla :)) ben ölürdüm açlıktan :))

senin için nasıl geçti peki ilk gün?

son 15 dk ya kadar süperdi.
öğretmenim ben bugün full dersim vardı ve nöbetçiydim. eve gelip annemlere yemek yaptım kendi patatesimi fırına attım onu beklerken yazıyorum.
kokular gelmeye başladı ya içim fena olmaya başladı. şimdi yemek vakti.
yemekten sonra mutlu mesut döneceğim aranıza inşallah :)

aç sın hemde çok aç
çok az değilmi bunlar ama sen sanırım 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorsun
dayanabiliyorsan maşallah ben akşama kadar dayanamaz yemeğe saldırırdım

aç sın hemde çok aç
çok az değilmi bunlar ama sen sanırım 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorsun
dayanabiliyorsan maşallah ben akşama kadar dayanamaz yemeğe saldırırdım

hem wallaha hem billaha dayandım.
şimdi akşam yemeğimi yiyeceğim ama sanki 1 kaşık da yoğurt yiyebiliirm liste dışından.
o kadar da ödül olsun ama dimi :)

hem wallaha hem billaha dayandım.
şimdi akşam yemeğimi yiyeceğim ama sanki 1 kaşık da yoğurt yiyebiliirm liste dışından.
o kadar da ödül olsun ama dimi :)

bence ye şayet gece canavara dönüşebilirsin benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…