Uuuu süpermiş. Çok aklıma yattı ben de mi yarını diyetimin ilk günü ilan etsem ne?? Ben öyle ızgara et, hellim peynirli salata, öğlenleyin 1 kaşık zeytin yağlı fasulye falan yiyemiyorum. O kadar yemeği nasıl pişireyim kendime 3 öğün. Ben minimalist bir diyet listesi isitorum seninki gibi. 2 patates, işte 1 bardak yeşil çay, az yoğurt... Tam benlik bi diyetmiş.
Sen evde misin canım? Çalışıyor musun? Gün içinde hareket miktarın nedir? Ben mesela hareketsizim şu an çalışmıyorum, çok az yesem de kilo alıyorum çünkü 24 saat koltukta oturuyorum. Ama sporu unutmamak lazım, sen de hemen başla. Ben de yarın başlıyorum
çok çok ve çok kötü bir menü.
canım böyle bi menüyle kastan kaybedersin, kilo verdim sanırsın ama azıcık yedin mi hoop geri alırsın.
şimdi yazdıklarımı çok umursamayacaksın muhtemelen bunun için söyleyebileceğim tek şey 5 ayda 20 kilo verdim.
ağustostan bu yana diyet yapmıyorum almadım da vermedim de henüz.
lütfen yediklerini bu kadar kısma. protein muhakkak olmalı. hergün süt iç yumurta ye.
çok çok ve çok kötü bir menü.
canım böyle bi menüyle kastan kaybedersin, kilo verdim sanırsın ama azıcık yedin mi hoop geri alırsın.
şimdi yazdıklarımı çok umursamayacaksın muhtemelen bunun için söyleyebileceğim tek şey 5 ayda 20 kilo verdim.
ağustostan bu yana diyet yapmıyorum almadım da vermedim de henüz.
lütfen yediklerini bu kadar kısma. protein muhakkak olmalı. hergün süt iç yumurta ye.
kız nasıl verdin 20 kiloyu hemen anlat bakıyim
inan ki yiyerek zayıfladım. tam 1 nisanda başladım. o günden beri net uyguladığım tek şey çaya şeker atmamak. bir de ilk 3 ay hiç abur cubur yemedim. ama canım istediğinde evde felan varsa çikolata felan yedim.
kahvaltıda muhakkak yumurta yerim.
yaza denk geldiği için yenecek daha çok şey vardı mesela domates benm menülerimin baş tacıydı.
ve peynir. en çok da peynir tüketmişimdir. sütten başka hiç birşeyin lightını kullanmadım. yoğurt, peynir vs hep tam yağlıydı.
kahvaltıda 2 dilim ekmek kesin yerdim.
mesela öğlenleri kendine çorba yap iç, ıspanak yap yoğurtla ye. akşamları kuru bakliyat yapabilrsin, tavuk yapabilirsin.
bak ben sık sık fırında mücver yapardım enfes olurdu hem de çok hafif.
akşam yemeğini erken ye sonra yatmadan 2-3 saat önce meyveyle yarım su bardağı süt iç. ben gece acıkırsam sütlü nescafe içerdm tatlandırıcıyla anında tokluk hissi veriyor.
haftada 3 gün felan hızlı tempoda yürüyüş yapardım.
sadece emin olduğum tek birşey var aç kalındığında tartıda hafif çıkarsın ama iki yediğinde geri alırsın.
en çok dikkat ettiğim şey yemekten sonra uyumamak. yediğin yoğurtlu brokoli bile olsa üstüne uyudun mu kilo yapıyor.
canım şimdilik aklıma gelenler bunlar. gene yazarım sana.
ha az önce yazmamışım; patates hem mideni rahatsızlığına yol açar hele reflün gastritin felan varsa kötü yapar. hem de şekeri çabuk yükselltiği için çabuk acıktırır.
inşallah sağlıkla, keyifle başarırsın...
Ya of ne güzel işte ayakta olman büyük avantaj. Benim kendi mesleğim de bilgisayar başında bir meslek, yani şu an ara verdim çalışmıyorum ama bir fark yok =) çalışıyor olsaydım da oturacaktım. Zaten çalıştığım zaman da evden freelance çalışıyorum. Popo üstü otura otura uyuşuyor her yanım :/
Benim de bisikletim ve adım atma aletim var ama hiç yapmıyorum hiç yormuyorlar beni. Koşmayı seviyorum, koşu bandı çoook işe yarıyor eskiden kullanıyordum ama şimdiki evimde koskoca şeyi koyacak yerim de yokk 600-700 lira verecek halim de yok özellikle şu ara. O yüzden spora yazılıcam. Spora yazılınca mecbur gidiyorum para verdiğim için =D
Yalnız arkadaş haklı bu diyet 5 günden fazla yapılmaz. Ya da akşamlara eti de dahil etmen gerekir bir süre sonra.
Ama malesef ben vejetaryenim ve et yemiyorum zaten. O yüzden ben patatese sebzeye devam ederim :) hadi bakalım...
canim ben de vejeteryanim arada paslasalim seninle o halde degisik tarifler falan elimize gectikce :)
Tabiisiiii paslaşalım tatlım =) Vejeteryan olup da diyet yapmak extra zor. Zaten çok sınırlı şeyleri yiyoruz, bi de diyet yapıp da makarnayı ekmeği kestiğinde geriye yiyecek bi tek ot kök kalıyor :))))) İnek misali. E baklagiller var diyeceksiniz ama her gün her gün de baklagil pişir ye şişir mideyi olmuyor ki.. Protein almayınca da kaslar zayıflıyor, Veje olup da diyet yapmak çok daha zor
süpersin tatlım....Selam,
okuldan yazıyorum bu satırları.
Sabah kahvaltımı 1 havuç ve 1 bardak biberiye çayı ile yaptım.
Arada yarım litre su içtim
Öğle yemeğinde bir kocaman tabak salata yedim (içine bir dilim peynir attığım marul, roka, havuç, kırmızı lahanadan oluşan bir kocaman tabak salata :)) + 1 bardak tarçınlı yeşil çay
Nasılım ama bu saate kadar :)
hayırlı olsun bende dün başladım umuyorum başarıcağız ben sigarayıda 10 gün önce bıraktığım için kg vermem zorlastı ama önemi yok hedefim sağlıklı bir şekilde yağ kaybetmek ayda 4 ila 5 kg arası ltfen sizde öyle yapın 5 günde 5 kg su kaybettiriyor hiç bir anlamı olmuyor ben cok yaptım bu tarz seyler ilk hafta 4 kg verip ertesi hafta 8 kg alıordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?