ben eşim ve kendim adına oldum ancak gelmedi bana
Bana da sürekli gönderirilerdi. hatta doğduğunda bile mama, bez vs gönderiyorlardı ama tabi promosyonluk
bende çok şaşırdım ben hamileyim diye göndermediler herhalde dedim kaç ay oldu eşimede masus doğmuş gibi kaydettim onun adınada gelmedi maalesef
Ben mail attım kızlar dedim herkese gitmiş bir yanlışlıkmı var diye 15-20 güne kadar göndereceğiz dedi :) bakalım enteresan olan hadi beni atladılar eşim adınada üye olmuştum onada gelmemişti.
En yakın zamanda inş sanada gelir . cinsiyeti belli oldugunda bilgilerinden guncellemeyıde unutma :)
kız bu kadar mutlu olman beni de mutlu etti doğum yap sana 1 paket ıslak mendil bıtkı cayı göndercem bakacaba sımdı bu paket gelmıs hepimize sonraları da bişiler yolluyorlarmı yoksa bı kereeyemı mahsus ?
kız bu kadar mutlu olman beni de mutlu etti doğum yap sana 1 paket ıslak mendil bıtkı cayı göndercem bakgöbişindeki bebişi yirim senin ben hamişken yolladılar bebegım dogunca bıtane daha yolladılar sımdık ek gıdalara gectık bazı arkadaslara mama tabagı kasıgı falan fılan yollamıslar
Üye oldum ama üye olurken benden adres istemedi. E-posta adresi ve telefon verdim. Telefonla mı arayıp adres istiyorlar, sizde durum neydi?
eğer böle uye olduysan bıle uyelıgını ac aptamılden ondan profılden bilgilerini düzenle adresını fılan yaz
Merhaba Arkadaşlar acaba bunu kargo ile mi gönderiyorlar yoksa posta ilemi geliyor.Çalışan biri olduğum için sormak istedim.Artı gönderilen hediyelerin bizzat kendimiz mi teslim almamız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?