- 10 Ekim 2018
- 1.062
- 1.483
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Şu hayvanlara mal muamelesi yapanlara deli oluyorum ya canlı ya bunlar ne farki var bizden.Abim yakın zamanda evlenecek sanırım ve bir süre birikim yapmak için annemle birlikte yaşamaya karar verdiler. Bunu en başında belirtiyorum ki yanlış anlaşılmayayım diye. Gelinimiz kedimi istemiyormuş korkuyorum gitsin evden diyormuş. Kedi benim ama herkes çok sevdiği için zaman zaman bende zaman zamanda annemde kalıyor. Hatta abartmıyorum annem bana vermiyor kediyi o benim kızım çok seviyorum vs. diye. Şimdi ise annem bana kedini al diyor. Kediyi bana vermeyen annem birden bire kedini oldu yani açıkçası bu duruma çok kızdım. Ben evliyim ama ya evli olmasaydım o zaman ne olacaktı? Kediyi sokağa mı atalım diyeceklerdi.
Geldiği evin şartları belliyken kediyi gönderin ben korkuyorum demesi şimdiden ona karşı ön yargı olmama sebep oldu. Anneme ben kedimi alırım evimde kedi olur böylece bana asla gelmez dedim tavrımı koydum. Kedinin insan olmaması alın bunu buradan gönderin durumunun olması çok rahatsız etti beni.
Bu arada da kedimi istemeyen insanlar düğün için benden maddi destek bekliyorlar ve yardım etmeyi düşünmüyorum bu durumda. Annem şimdiden söylüyor sende yardım edeceksin diye bunu şart koşuyor bana resmen ama bu olaylardan sonra istemezler umarım.
Sevdiğin adamla birlikte yaşamak tamam da evlenmeden kaynana adayıyla yaşamak nedir ya? Zaten evlendikten sonra bile kaynanayla yaşamaya karşıyım bir de bekarken yaşamak istemek bir de üstüne evdeki kediyi göndermek?Abim yakın zamanda evlenecek sanırım ve bir süre birikim yapmak için annemle birlikte yaşamaya karar verdiler. Bunu en başında belirtiyorum ki yanlış anlaşılmayayım diye. Gelinimiz kedimi istemiyormuş korkuyorum gitsin evden diyormuş. Kedi benim ama herkes çok sevdiği için zaman zaman bende zaman zamanda annemde kalıyor. Hatta abartmıyorum annem bana vermiyor kediyi o benim kızım çok seviyorum vs. diye. Şimdi ise annem bana kedini al diyor. Kediyi bana vermeyen annem birden bire kedini oldu yani açıkçası bu duruma çok kızdım. Ben evliyim ama ya evli olmasaydım o zaman ne olacaktı? Kediyi sokağa mı atalım diyeceklerdi.
Geldiği evin şartları belliyken kediyi gönderin ben korkuyorum demesi şimdiden ona karşı ön yargı olmama sebep oldu. Anneme ben kedimi alırım evimde kedi olur böylece bana asla gelmez dedim tavrımı koydum. Kedinin insan olmaması alın bunu buradan gönderin durumunun olması çok rahatsız etti beni.
Bu arada da kedimi istemeyen insanlar düğün için benden maddi destek bekliyorlar ve yardım etmeyi düşünmüyorum bu durumda. Annem şimdiden söylüyor sende yardım edeceksin diye bunu şart koşuyor bana resmen ama bu olaylardan sonra istemezler umarım.
Kesinlikle alacağım zaten daha da vermeyi düşünmüyorum kedime mal muamelesi yaptıkları için.Ben olsam kedimi bir daha vermezdim. Maddi anlamda destek mi onu zaten hic vermezdim
Gelin de o evde yaşayacaksa haklı bence. Çünkü kedi sizinmiş zaten, annenizin değilmiş. O yüzden tepkinizi fazla buldum açıkçası. Korkmak insanın elinde olan bi şey değil. Hani misafir olarak gelip gitse haklısınız ama o evde yaşayacaksa bence tepkiniz fazla. Bu arada benim de kuşum var, bir hayvansever olarak yapıyorum yorumumu. Çoğu zaman her şeyden önce kuşumu düşünüyorum ve hayatımı ona göre planlıyorum diye tepki alan bi insanım hatta. Kedi sizin olmasa, arada sırada annenizde kalıyo olmasa o zaman tepkiniz yerinde olurdu gibi geldi bana. Çünkü onun da alıştığı bi ev ve sahibi var. Sevmiyosa başka ev tutsun derdim. Lakin sizinmiş zaten normalde sizde kalıyomuş. O yüzden karşı tarafa anlayış gösterirdim ben olsam.Abim yakın zamanda evlenecek sanırım ve bir süre birikim yapmak için annemle birlikte yaşamaya karar verdiler. Bunu en başında belirtiyorum ki yanlış anlaşılmayayım diye. Gelinimiz kedimi istemiyormuş korkuyorum gitsin evden diyormuş. Kedi benim ama herkes çok sevdiği için zaman zaman bende zaman zamanda annemde kalıyor. Hatta abartmıyorum annem bana vermiyor kediyi o benim kızım çok seviyorum vs. diye. Şimdi ise annem bana kedini al diyor. Kediyi bana vermeyen annem birden bire kedini oldu yani açıkçası bu duruma çok kızdım. Ben evliyim ama ya evli olmasaydım o zaman ne olacaktı? Kediyi sokağa mı atalım diyeceklerdi.
Kedi zaten sizin yani kedinin evden kovulma ve sokağa atılma gibi bir durumu yok. varsayımlarla hareket etmeye de gerek yok. Siz bekar değilsiniz ve kedi de sizin. alın kedinizi konu hallolsunAbim yakın zamanda evlenecek sanırım ve bir süre birikim yapmak için annemle birlikte yaşamaya karar verdiler. Bunu en başında belirtiyorum ki yanlış anlaşılmayayım diye. Gelinimiz kedimi istemiyormuş korkuyorum gitsin evden diyormuş. Kedi benim ama herkes çok sevdiği için zaman zaman bende zaman zamanda annemde kalıyor. Hatta abartmıyorum annem bana vermiyor kediyi o benim kızım çok seviyorum vs. diye. Şimdi ise annem bana kedini al diyor. Kediyi bana vermeyen annem birden bire kedini oldu yani açıkçası bu duruma çok kızdım. Ben evliyim ama ya evli olmasaydım o zaman ne olacaktı? Kediyi sokağa mı atalım diyeceklerdi.
+1siz evlisiniz, kedi sizin, doğal olarak kedi sizin evinizde kalmalı. Hayvanlardan hoşlanmayan, korkan insanları hayvanla bir arada kalmaya zorlamak ya da kalamıyor diye sinirlenmek kadar saçma bir şey yok.
İnsan ve hayvan arasındaki dengeyi kuramıyor çoğu insan. Dünkü konudaki gibi ya hayvanlardan nefret etme ya da hayvanı insandan üstün tutma şeklinde iki uçtayız nedense.
Bir hayvansever ve kedi ev arkadaşı olan bir insan olarak kimseyi kedimle bir arada olmaya zorlamıyorum ben. Herkes sevmek ya da hoşlanmak zorunda değil.
Bu olayın abinize yapacağınız maddi yardımla hiç bir şekilde alakası yok. Gücünüz yetiyorsa, içinizden geliyorsa, maddi durumunuz el veriyorsa, abinize değer veriyorsanız bir şeyin ucundan tutarsınız. Sapla samanı ayırmak gerekiyor.
Kediye zaten siz bakıyormussunuz ,en azından muhtac değilsiniz annenizin bakmasına ama daha gelmeden eve sahip cıkan,bi zahmet düğün borcunu da otursun ödesin.Abim yakın zamanda evlenecek sanırım ve bir süre birikim yapmak için annemle birlikte yaşamaya karar verdiler. Bunu en başında belirtiyorum ki yanlış anlaşılmayayım diye. Gelinimiz kedimi istemiyormuş korkuyorum gitsin evden diyormuş. Kedi benim ama herkes çok sevdiği için zaman zaman bende zaman zamanda annemde kalıyor. Hatta abartmıyorum annem bana vermiyor kediyi o benim kızım çok seviyorum vs. diye. Şimdi ise annem bana kedini al diyor. Kediyi bana vermeyen annem birden bire kedini oldu yani açıkçası bu duruma çok kızdım. Ben evliyim ama ya evli olmasaydım o zaman ne olacaktı? Kediyi sokağa mı atalım diyeceklerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?