- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.916
- 798
- 35
- Konu Sahibi booksmoney
-
Ama bekar degilsiniz :) bence iyi olmus hem kedinizi ozlememis olursunuzHiç alakası yok inanın bugüne kadar kimsenin işine vs.karışmadım taa ki kedime laf edilene kadar. Ki bir sene öncesine kadar bekardım ve kedi de bende annemle yaşıyorduk hala bekar olsaydım bu kedi meselesi muhtemelen daha büyük sorunlara yol açacaktı.
Hiç alakası yok inanın bugüne kadar kimsenin işine vs.karışmadım taa ki kedime laf edilene kadar. Ki bir sene öncesine kadar bekardım ve kedi de bende annemle yaşıyorduk hala bekar olsaydım bu kedi meselesi muhtemelen daha büyük sorunlara yol açacaktı.
Aynen öyle. Ev değiştirmekten nefret ederler. Taşınınca bile depresyona giren, depresyon yüzünden yeme içmeyi kesip ölen pisicikler var. Çok hassas hayvanlar kediler. Köpek gibi değil. Sahibine bağlanmaz yaşadığı yere bağlanır. Yanında kim olduğu hatta birinin olup olmaması da önemli değil o kadar. Ama yaşadığı yer değişmeyecek pisiciklerin.
Buram buram görümce kıskançlığı koktu buralarKonu sahibinin, gelini ailesi ile yaşayacağı için birazcık kıskandığını düşündüm ben. Kedi bahane
Kediler zaten yer değiştirdiklerinde psikolojileri bozulan hayvanlardır (3 kedim var). O yüzden bence sabit bir yerde kalması isabet olmuşAbim yakın zamanda evlenecek sanırım ve bir süre birikim yapmak için annemle birlikte yaşamaya karar verdiler. Bunu en başında belirtiyorum ki yanlış anlaşılmayayım diye. Gelinimiz kedimi istemiyormuş korkuyorum gitsin evden diyormuş. Kedi benim ama herkes çok sevdiği için zaman zaman bende zaman zamanda annemde kalıyor. Hatta abartmıyorum annem bana vermiyor kediyi o benim kızım çok seviyorum vs. diye. Şimdi ise annem bana kedini al diyor. Kediyi bana vermeyen annem birden bire kedini oldu yani açıkçası bu duruma çok kızdım. Ben evliyim ama ya evli olmasaydım o zaman ne olacaktı? Kediyi sokağa mı atalım diyeceklerdi.
Geldiği evin şartları belliyken kediyi gönderin ben korkuyorum demesi şimdiden ona karşı ön yargı olmama sebep oldu. Anneme ben kedimi alırım evimde kedi olur böylece bana asla gelmez dedim tavrımı koydum. Kedinin insan olmaması alın bunu buradan gönderin durumunun olması çok rahatsız etti beni.
Bu arada da kedimi istemeyen insanlar düğün için benden maddi destek bekliyorlar ve yardım etmeyi düşünmüyorum bu durumda. Annem şimdiden söylüyor sende yardım edeceksin diye bunu şart koşuyor bana resmen ama bu olaylardan sonra istemezler umarım.
Kötülük çıkarasım var deniyor buna benceHala bekar değilsiniz ama. Sürekli bu noktaya takılmanız çok gereksiz. Kedi sizin eviniz ayrı, çok saçma bir alınganlık gösteriyorsunuz
Mecburen bir kez yazlığa götürdüm. Üç gün bazanın arkasından çıkmadı çocuğum. Alışkın oldukları alandan ayrılmak eziyet onlar için. Üstelik bi oraya bi buraya hayvan perişan olmuştur.Aynen.
Ben şehir dışına evimi taşıdım, bi hafta sonra kedim evden kaçıp üst komşunun evine girdi, ordan da kendini balkondan aşağı attı.
Neyse ki kırıkla atlattık ve iyileşti.. Ama kediler nefret ediyor ortam değiştirmekten. Hele de misafircilik oynayan kedi hiç duymamıştım, bi annede bi evinde.. Değişik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?