- 7 Ocak 2016
- 10.352
- 49.950
- 598
- Konu Sahibi booksmoney
Örnek konusunu beceremedim ama bende gelinim kv sigara içiyor olsa ay dumanı beni tıkıyor diyip kadına sigarayı mı bıraktırcam mesela? Mesele gelinin korkması korkmaması değil. Düzene uyum sağlamayan gelmemeli benim düşüncem bu. Kedi senin sende niye kalmıyor da annende kalıyor deniyor ama abin 1 sene daha bekleseydi madem birikimi yoksa denmiyor yine. Nasıl bir aciliyet ki bu hem kv evine yerleşip hem de maddi yardım istenecek kadar. Bu sitede herşeyinizi kendiniz yapın kv kp size yardım etmek zorunda değil diyen güzel üyelerdik oysaki![]()
Yok gerçekten bu örnek işi olmadı sizde

Eleştirilen noktayı anlamıyorsunuz. Gelin kediden korkuyor ve aynı evde kalmak istemiyor. Evin annesi demiyor ki o bu evin bireyi, kedi gidemez. Konu sahibi de bunu demeyen annesi yerine geline bilenmiş durumda. Gelin böyle bir istekle gelebilir kabul edilir veya edilmez artık bu o evde yaşayacak insanlar arasında bir meseledir. Kedi ve konu sahibi zaten o evde yaşamıyor ki.
Elbette kv kp yardım etmek zorunda değil evet katılıyorum ama konuyu evin gelini ben evleniyorum kv yardım etmiyor diyerek açmamış ki. Gelin hanım açsın konuyu dediklerinizi yazalım kendisine. Biz şimdi abin birikimi yoksa evlenmesin yazsak bunun kime ne paydası var? Ancak konu sahibine konuda bahsettiği için yardım et/etme öğüdü verebiliriz.