- 1 Kasım 2019
- 152
- 215
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pretty little liars
-
Klozet kapağı hariç katılıyorum
benim evi ve çocukları görseniz tüm kk kusacak herhalde.
Yahu klozet kapağı kapama huyum yoktur, sevmem, tercih etmem, kapatana gıcık olurum, ellemekten, temastan tiksinirim.
Sifonu hepimiz ara ara unutuyoruz insanlık hali, orada kaka kaldı diye evinize mikroplar hücum etmedi.
Yemek yerken dökülür zaten, dökülmemesi abes olur.
Bir zahmet çocuk olsun olmasın her yemek sonrası yenen yeri ve mutfağı süpürün.
Koltuk kısmında haklısınız, dökülebilir fakat annesinin temizlemesi, uğraşması lazım.
Çocuklar da gayet küçük, sanki kendi başına her işini halledebilen yaştan bahsediyorsunuz, tuhaf.
Bebeğiniz küçük, hep öyle kalmayacak.
Klozet içinde size bakan kakalar görünce bunları hatırlarsınız:)
Zaten her yemekten sonra süpürürüm kaldı ki benim çocuğum büyüyünce misafirliğe gittiğimde sürekli takipte olacağımdan emin olabilirsiniz.Ayrica siz temas sevmiyor olabilirsiniz ama klozet kapağı kapatmamak pek hijyenik birşey değil maalesef.Ayrica ben evime mikroplar hücum edip fink atıyor rahatsizim demedim sadece annelerinin dikkat etmeyip bu şekilde davranmaları sinirime dokunuyor dedim ama galiba siz de amann nasılsa çocuktur diyip bebelerini salan annelerdensiniz.
benim evi ve çocukları görseniz tüm kk kusacak herhalde.
Yahu klozet kapağı kapama huyum yoktur, sevmem, tercih etmem, kapatana gıcık olurum, ellemekten, temastan tiksinirim.
Sifonu hepimiz ara ara unutuyoruz insanlık hali, orada kaka kaldı diye evinize mikroplar hücum etmedi.
Yemek yerken dökülür zaten, dökülmemesi abes olur.
Bir zahmet çocuk olsun olmasın her yemek sonrası yenen yeri ve mutfağı süpürün.
Ayrıca sizin temas sevmiyor olmanız ya da
Koltuk kısmında haklısınız, dökülebilir fakat annesinin temizlemesi, uğraşması lazım.
Çocuklar da gayet küçük, sanki kendi başına her işini halledebilen yaştan bahsediyorsunuz, tuhaf.
Bebeğiniz küçük, hep öyle kalmayacak.
Klozet içinde size bakan kakalar görünce bunları hatırlarsınız:)
Klozet kapağını el yıkamadan kapatan insanların çoğunlukta olduğunu bildiğimden, o pis ellerini nerelerine sürüp kapattıklarını düşününce evimde açıktır daima, kimse kapatmasın evimde.Klozet kapağı hariç katılıyorum6 yaşında kızım var sifon çekmeyi öğretemedim gitti. 18 aylık küçük eline kalem geçirmeyegörsün... çocuklar böyle büyüyor yaşamayan bilmez. Ha öyle uzun misafirliklere gitmem ve gidince onları oyalarım, ev sahibini rahatsız etmemeye uğraşırım ama bir günde düzelmez yani tuvalet ve yeme alışkanlıkları...
Bebelerimi salsam duramazsınız, şehir oynar değil evZaten her yemekten sonra süpürürüm kaldı ki benim çocuğum büyüyünce misafirliğe gittiğimde sürekli takipte olacağımdan emin olabilirsiniz.Ayrica siz temas sevmiyor olabilirsiniz ama klozet kapağı kapatmamak pek hijyenik birşey değil maalesef.Ayrica ben evime mikroplar hücum edip fink atıyor rahatsizim demedim sadece annelerinin dikkat etmeyip bu şekilde davranmaları sinirime dokunuyor dedim ama galiba siz de amann nasılsa çocuktur diyip bebelerini salan annelerdensiniz.
Hah, doğru bir yorum geldi.Çocuklar küçük sifonu çeker ya da unutur. Bence bu yaşta çocuğun, arkasından kontrol etmesi lazım annenin.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için bakalım bekleyip göreceğizBebelerimi salsam duramazsınız, şehir oynar değil ev
Neyse efendim, çocuğunuz büyüyünce elbet anlayacaksınız.
Ondan boşuna açıklama yapmayayım şimdi.
Tecrübe en güzel derstir.
Ha aksi bir çocuğunuz olabilir, o zaman obsesif eğiliminden korkun bir zahmet.
Anneye gömmek değil niyetim. Sadece çok küçük o yaşta çocuklar el yıkamaz, yıkasa oyun yapar, her yer su olur. Ben takip ediyorum çocuğu. Yani çocuk sonuçta... Değil mi?Hah, doğru bir yorum geldi.
Sorumluluk çocukta değil annededir.
Onları döküyor böyle yapıyor vs diyerek kötülemek başka bir durum bana göre.
Anneye gömelim lütfen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?