- 19 Kasım 2013
- 18.847
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Pretty little liars
-
Tuvalet eğitimi verince o iş bitti sanıyorlarsa demek ki.1.sınıfa ve anasıfına giden çocuklar tuvalete tek mi giriyor? Anneleri ne yapıyor? Neden seslenmiyorsunuz?
Evlerinde olsa neyse de o yaştaki çocuklar başka evdeyken takip edilir yahu..
Annelerini çağırın "x senin çocuklar tuvalete dikkat etmemiş ilgilenir misin? ellerini falan güzel yıkasınlar mikrop kapmasınlar" "x çocuklar koltuk üstünde yemesinler" gibi..
Aa yok canım olur mu durun o da benimdir kesin.Boşuna 1 kişinin yaptığını herkese maal etmeyin, o kadar eminler ki 1 sadece 1 kere bile sifona basmayı unutmadıklarına.Ya haklısın.
Geçenlerde tuvalet sırası bekliyorum bir yerde,kadın çıktı gireceğim sıra bende,birde tipine baksan temiz dersin ,süsü püsü yerinde gayet,parfüm kokusu buram buram dipnot olarak ekliyorum buraya,sifonu çekme zahmetinde bulunmamış hanımefendi,orda duran çişte değildi baya kakasını yapıp öylece çıktı. Baya söylendim sesli sesli,kadın ne dese beğenirsin"ban (ben değil baya ban)tiksiniyorrum dokunamıyorum oraya"dedim biz tiksinmeyelim mi bu görüntüden. Normal mi bu? Topukladı kadın ,benimle bekleyenlerde söylenmeye başlayınca.
Bu hep olan şey yani. Kime sorsan titiz ama tuvaletlerin hali de ortada yani kimse kusura bakmasın temiz falan değiliz,üstüne saygısızız.
Elini yıkayıp tuvaletten öyle çıkanı görünce takdir eder hale geldim. Yalandan su tutup cıkan mı istersin,suya sabuna dokunmayan mı?
Tuvaletteki kaka ve çekilmeyen şifon hariç size katılıyorum.
benim evi ve çocukları görseniz tüm kk kusacak herhalde.
Yahu klozet kapağı kapama huyum yoktur, sevmem, tercih etmem, kapatana gıcık olurum, ellemekten, temastan tiksinirim.
Sifonu hepimiz ara ara unutuyoruz insanlık hali, orada kaka kaldı diye evinize mikroplar hücum etmedi.
Yemek yerken dökülür zaten, dökülmemesi abes olur.
Bir zahmet çocuk olsun olmasın her yemek sonrası yenen yeri ve mutfağı süpürün.
Koltuk kısmında haklısınız, dökülebilir fakat annesinin temizlemesi, uğraşması lazım.
Çocuklar da gayet küçük, sanki kendi başına her işini halledebilen yaştan bahsediyorsunuz, tuhaf.
Bebeğiniz küçük, hep öyle kalmayacak.
Klozet içinde size bakan kakalar görünce bunları hatırlarsınız:)
Tuvalette elbette öyle bir şey kalmamalı ama bir çocuktan bahsediyoruz.Tuvaletteki kaka ve çekilmeyen şifon hariç size katılıyorum.
Vallahi hiperaktiviteye ramak kalmış bir evladım var.
Bağlamak lazım sandalyeye anca öyle oturur, iki kaşık alıp gelip gidip yerim ben der
Dökülen saçılana bakmam da, kaka bırakmak cidden olmaz bence ya.
Çocuklar yapıyorsa da anneleri arkalarından bakmalı, bir de onu cekmeyen el de yıkamiyor olabilir.
Ayrıca klozet kapağını da tuvalet kağıdıyla açıp kapıyorum ben, tabi ki ellenmez.
Ya senin çok üstüne gelindi bu konuda bence.Aa yok canım olur mu durun o da benimdir kesin.Boşuna 1 kişinin yaptığını herkese maal etmeyin, o kadar eminler ki 1 sadece 1 kere bile sifona basmayı unutmadıklarına.
Böyle bilerek bırakan anca ben ya da ben gibi klozet kapağı açık bırakan böğğğ mide bulandırıcı terbiye titizlik eksikliği ve çocukları anormaller olabilir.
Ne görürlerse onları yapıyor zaten çocuklar, biz böyle olunca zaten malum.
Kapak falan elleyemediğimiz için yüzümüze sıçrayan .ok partikülleriyle geziyoruz.
Makyajı da ondan yapıp, parfümle koku bastırıyoruz.
Temizlik hastalarını programını izlemekten kafa gitmiş milletin...
Komik yani, eğleniyorum ben:)Ya senin çok üstüne gelindi bu konuda bence.
Biraz sinirlenmişsin anladığım kadarıyla ama takma bence, cidden gerek yok.
Ben klozet kapağını sadece temizlerken/temizledikten hemen sonra ellerim mesela,başka bir zamanda dokunmak istemem,çocuklarımda kapatsın istemem,tiksiniyorum,hoşlanmıyorum,bana klozetin kendisinden bile pis hissettiriyor. Ha evim dışında bir yerde(ev ortamı)girmek zorunda kaldıysam kapalıysa kapak,peçete ile tutar açarım,aynı yöntemle kapatırım işim bitince ayıp olmasın diye ama evimde kapatmaktan hoşlanmıyorum. Banyonun kapısını kapali tutamiyorsam o an,oğlum dokunmasın (engellemiyor ama sesini duyup müdahale edebiliyorum)diye kapatırım sadece. Bu benim doğrum,beni de pasaklı,pis yapmıyor bu. Seni de yapmayacağı gibi.
Boşver.
Aa yok canım olur mu durun o da benimdir kesin.Boşuna 1 kişinin yaptığını herkese maal etmeyin, o kadar eminler ki 1 sadece 1 kere bile sifona basmayı unutmadıklarına.
Böyle bilerek bırakan anca ben ya da ben gibi klozet kapağı açık bırakan böğğğ mide bulandırıcı terbiye titizlik eksikliği ve çocukları anormaller olabilir.
Ne görürlerse onları yapıyor zaten çocuklar, biz böyle olunca zaten malum.
Kapak falan elleyemediğimiz için yüzümüze sıçrayan .ok partikülleriyle geziyoruz.
Makyajı da ondan yapıp, parfümle koku bastırıyoruz.
Temizlik hastalarını programını izlemekten kafa gitmiş milletin...
Kişi kendi gibi bilir işi demek.Aslında beğenmedim butonuna bastım fakat son cümle hariç söylediklerinizin hepsi doğru aslında
Kişi kendi gibi bilir işi demek.
Vurdu gol oldu
Golü sizin için demiştim ben komikti ve hoşuma gitti yazdığınızKendim gibi biliyorum demeyelim de
İşimi ve çocukların gelişimini ve aile eğitimini biliyorum diyelim
Not: gol VAR'dan döndü, ofsaytmış
Şaka bir yana şahsım adına ben size pis demedim, aslında temelde aynı şeyi savunuyoruz. Çocuklar bizler kadar temiz yapamaz ama hiç yapmıyorsa anne bakmalı peşinden gitmeli hatta onunla gerekirse tuvalete girmeli..
Bence de ama konu sahibi annelerinden bahsediyor zaten. Bir yere gittiğim zaman çocuklarımın peşinde dolaşırım. Tuvalete ben götürürüm. Olması gereken de bu zatenÇocuklar küçük sifonu çeker ya da unutur. Bence bu yaşta çocuğun, arkasından kontrol etmesi lazım annenin.
Tabiki de...Misafir geldi diye perdelere kadar yıkamak zorunda kalıyoruz bazen. Çocuklar anne, baba sorumluluğunda takılsa bu kadar olmaz.Bence de ama konu sahibi annelerinden bahsediyor zaten. Bir yere gittiğim zaman çocuklarımın peşinde dolaşırım. Tuvalete ben götürürüm. Olması gereken de bu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?