- 15 Şubat 2018
- 2.703
- 8.817
- 158
- Konu Sahibi Pretty little liars
-
Sifonu klozet kapagini kapatmadan mi cekiyorsunuz?
benim evi ve çocukları görseniz tüm kk kusacak herhalde.
Yahu klozet kapağı kapama huyum yoktur, sevmem, tercih etmem, kapatana gıcık olurum, ellemekten, temastan tiksinirim.
Sifonu hepimiz ara ara unutuyoruz insanlık hali, orada kaka kaldı diye evinize mikroplar hücum etmedi.
Yemek yerken dökülür zaten, dökülmemesi abes olur.
Bir zahmet çocuk olsun olmasın her yemek sonrası yenen yeri ve mutfağı süpürün.
Koltuk kısmında haklısınız, dökülebilir fakat annesinin temizlemesi, uğraşması lazım.
Çocuklar da gayet küçük, sanki kendi başına her işini halledebilen yaştan bahsediyorsunuz, tuhaf.
Bebeğiniz küçük, hep öyle kalmayacak.
Klozet içinde size bakan kakalar görünce bunları hatırlarsınız:)
İnsta mom mı?ayy hic bana oyle super insta mom cumleleri kurmayin.ben hicbiseyi unutmadim demedim klozet kullanmiyorum zaten alaturka kullaniyorum ve evet asla unutmam bu unutulacak bisey degil.siz kendinizi hakli cikarmaya calisiyosunuz ama herkes sizin gibi degil.kizim benim gibi yikamasada en azindna temizligi biliyor.ben herkes pis demedim oyle bi cumle agzimdan cikmadi.hic kendinizi hakli cikarmayin klozeti temizlemek unutulur mu ya
Madem öyle imiş, yeni nesil klozetler neden kapaksız üretiliyormuş son teknoloji en hijyenik olarak diye?Sifonu klozet kapagini kapatmadan mi cekiyorsunuz?
Kapagi kapatmadan cekilen sifon diskidaki bakterilerin 5 metre uzaga kadar gitmesine, hatta saatlerce havada gezinmesine neden oluyormus.
bence kendinizi sorgulayin cocuk adi altinda bu yaptiklariniz hic normal degil.ben ekstra bi caba gostermiyorum.bizden gorduklerini uyguluyor bazen kirlettigi oluyor ama sizin dediginiz seyler degil.etrafimdaki cocuklarin geneli de boyle.ben ogretmenim ve cocuklar evet cok temiz degil ama sizin dediginiz kadar da degilİnsta mom mı?
Yok efendim onları siz kuruyorsunuz.
Temizlik abidesi siz ve sizin yetiştirdiğiniz kızınız.
Ben aksine insanlık hali diye bir şeye inanıp olabilitesi yüksek bir mevzudan, çocuğun da unutma hakkını savundum.
Valla benim çocuklarım pisler, ben temizleyeme kadar gayet pisler, benim bile midem bulanıyor.
Döke saça yemek yiyorlar, yemeklerini suya daldırıyorlar, eskiden tabak fırlatırlardı bitti çok şükür, üstleri de pisleniyor elleri de, öyle bir el yıkıyorlar ki sular aynadan akıyor, diş fırlamala ise zaten rezalet, fırçayı elliyorlar falan.
Ben 0 yaşında çocuk doğurdum, 3 olana kadar anca bu kadar yapabildiler.
Akşamları güzelce küveti doldurur oynatır, ardından boşaltır ve yukarız tüm o pislikleri gider.
Evim de sirke ve arap sabunuyla silinir, banyo mutfak vs zaten her gün ben gerekeni yaparım.
Deneye deneye dökmemeyi, yapmamayı, becerileri doğrultusunda öğrenecekler.
Sizin gibi hijyen kurallarımı aktaramadım, 30 dan 3 yaşına inmedi yaşları beceri ile.
Mağara adamıyım, ondandır.bence kendinizi sorgulayin cocuk adi altinda bu yaptiklariniz hic normal degil.ben ekstra bi caba gostermiyorum.bizden gorduklerini uyguluyor bazen kirlettigi oluyor ama sizin dediginiz seyler degil.etrafimdaki cocuklarin geneli de boyle.ben ogretmenim ve cocuklar evet cok temiz degil ama sizin dediginiz kadar da degil
ben oyle bisey demedim ama temizlige biraz daha onem verirseniz hic fena olmaz malum corona virusu var.bugun saglik bakanligi bildiri yayinlamisti klozet kapagini kapatin diyeMağara adamıyım, ondandır.
Ülkenin sağlık bakanının corona için önerisi klozet kapağı kapatın ise zaten vay halimize, halktan ne yapsa az yani..ben oyle bisey demedim ama temizlige biraz daha onem verirseniz hic fena olmaz malum corona virusu var.bugun saglik bakanligi bildiri yayinlamisti klozet kapagini kapatin diye
Sizi elestirmek icin yazmadim. Sadece bildigimi nacizane olarak paylasmak istedim. Kapaksiz klozet hic gormedim ve uretildigini ilk defa sizden duyuyorum. Oyle birsey varsa bile muhtemelen sifon sistemi, suyun akisi vs. farklidir. Suan evimizde kullandigimiz klozetlerin hemenhemen hepsi foşur foşur sifonu cekinceMadem öyle imiş, yeni nesil klozetler neden kapaksız üretiliyormuş son teknoloji en hijyenik olarak diye?
Ayrıca kapaklı kullanılmayan bir diş fırçasında, klozette bulunan bakterilerin kat be katının olduğunu da hatırlatayım.
Kesinlikle katılıyorum.Hatta hep arkamdan kontrol ederim. Acaba diye. Ççoookk kücükken alaturka tuvaleti yanlış kullaniyorum diye annem bir kere uyarmıştı hemen düzeltmiştim. Annelerinin söylemesi lazım. Hatta benim bildiğim o sifona sticker falan yapistiriyorlar. Çizelge yapıyorlar sifonu çektin mi ellerini yıkadın mı diyeSifon çekmek nasıl unutulur ki
28 yaşındayım bir kez bile unutmadım
Klozet kapağı açıkken sifona basmak size göre son derece normal yani. Klozetin içindeki suyun etrafa sıçraması sorun değil. Öyle mi...
Yahu klozet kapağı kapama huyum yoktur, sevmem, tercih etmem, kapatana gıcık olurum, ellemekten, temastan tiksinirim.
Sifonu hepimiz ara ara unutuyoruz insanlık hali, orada kaka kaldı diye evinize mikroplar hücum etmedi.
Koltuk kısmında haklısınız, dökülebilir fakat annesinin temizlemesi, uğraşması lazım.
Çocuklar da gayet küçük, sanki kendi başına her işini halledebilen yaştan bahsediyorsunuz, tuhaf.
Benim klozetimde su sıçrama falan asla olmaz.Klozet kapağı açıkken sifona basmak size göre son derece normal yani. Klozetin içindeki suyun etrafa sıçraması sorun değil. Öyle mi...
Çok şaşırdım kusura bakmayın.
Ben de benim evime gelip de klozet kapağını kapali görenlerin hangi kafa ile açık bıraktığını hep merak ediyordum.
Neticede gittiğimiz evin kurallarına uymamiz lazım
Her seferinde ben kapağı kapatıyorsam demek ki buna dikkat ediyorum.
Galiba tek çorum kimse kimsenin evine gitmesin . Neyse ki benim yerimi yadırgama ve uyku sorunum var da... birilerine gitme durumum pek olamıyor.
Evet. Çok sevgili bir kuzenim varBenim klozetimde su sıçrama falan asla olmaz.
Zaten tek bir noktadan değil, 3 ya da emin değilim 4 ayrı noktasından su gelme dizaynı var.
3 bölgeye de klozet bloğu koydum, dolanan su tamamen dezenfekte etmeye yönelik şekilde yıkıyor bir nevi.
Aynen öyle sizinki kapalıysa kapatılır, benimki açıksa ellenmez bu kadar basit.
Size pis gelen benim için daha hijyenikken, aksi durumu bana pis.
Herkes ortamına uyduğu sürece, adabını bilirse zaten yaşanmaz sıkıntı.
Çok şükür benim gibi klozet kapağı kapatmayı sevmeyen birini buldum gözüm açık gitmeyecek
Az değilizdir bence çünkü gayet mantıklıÇok şükür benim gibi klozet kapağı kapatmayı sevmeyen birini buldum gözüm açık gitmeyecek
Fil hafızalı insanımdır, zorlasam doğumumu hatırlarım diye korkmuyor değilim
Ama ben bile kendime 1 kere unutmadım sifonu diyemem, düğme serttir, az akmıştır vs, her şey olabilir.
6 5 yaşındaki çocuğun tuvalet eğitiminden bahsetmiyoruz, tüm öz bakım becerilerinden bahsediyoruz.
Keza siz benden çok daha iyi bilirsiniz mesleki olarak, 6 yaş yaptı normal, yapamadı anormal değildir.
Pek çok şeyde yaş aralığı, ay aralığı mevcuttur.
Ve 5 6 yaş bu konudaki üst sınır değildir, ortalamadadır.
Ayrıca, yanlış anlamayın sözüm meclisten dışarı
İnsan olgunusu temel alan hiçbir konuda tek tip bir çizelge, yöntem, doğru vs kabul da etmiyorum.
Herhalde siz de öylesinizdir ki oyun, kum vb çocuklar için terapileri yapılmazdı.
İç dünyasını ve kendinisi anlamak için sadece basımlar yeterli olurdu.
Neyse efendim, her uzmanın mesleki görüşü de kendine özgü yorumlamaya açık kapı bırakır diyerek yorumumu sonlandırayım.
Kesinlikle katılıyorum.Hatta hep arkamdan kontrol ederim. Acaba diye. Ççoookk kücükken alaturka tuvaleti yanlış kullaniyorum diye annem bir kere uyarmıştı hemen düzeltmiştim. Annelerinin söylemesi lazım. Hatta benim bildiğim o sifona sticker falan yapistiriyorlar. Çizelge yapıyorlar sifonu çektin mi ellerini yıkadın mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?