• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağınık ve pasaklı olmak.

Ikizlerim,dağınığım,şikayetçi değilim,olan varsa gelsin toplasııııııııın...(sözüm eşimedir)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla dağınık insanlar için düzen o dağınıklıktır, sen düzenli olmaya karar versen hiç bişeyini bulamazsın ama dağınıkken herşeyi şıp diye bulursunkaydirigubbakcemile3

ben kimyasallari cok seviyorum resmen iciyorum:kedi:bazi kimyasallar ne kadar guzel kokuyor ya bayiliyorum.evet kimyasallarin zarari olabilir ama temizlik icin bir sabun biraz suda yeterli yeterki icinden gelsin yapmak bende daginikliliga hic dayanamiyorum rahat olamiyorum ya gittigim bir ev daginik olsa ben rahat edemiyorum eger samimi bir arkadasimsa etrafi toplamaya basliyorum.

sabahlari erken kalktigim icin once yatak odami toplarim temizlerim sonra mutfagi en sonunada evi supururum evim haliserle kapli acaipp toz cikiyor delircem artik kiradayim insallah kendime uygun laminatli bir ev bulcam hic olmazsa laminati piril piril silerim oh mis gibi olur.

Canına yazık yaf zehirlenirsin valla, her gün her gün o kadar temizlik mi olurkaydirigubbakcemile3
ben haftada bir yaparım eşimle, yeter
ay çok pis hissettim kendimi aranızdakaydirigubbakcemile3

canim bende haftada bir yaparim ama bazen evde durunca dur surayi yapim dur burayi derken bir bakmissinki her tarafi tekrar temizlemissin birazdan kalkip temizlige baslicam aksama kadar bitmez artik

evim temiz oldugu zaman icim rahat oluyor gezmemimide tozmamida rahat yapiyorum ozaman

bende başak burcuyum amma velakin...
dağınığım bende.... toplamam toplamam yaptımmı tam yaparım.... :kedi:

pasaklılara tahammülüm yok benim ya ğerçekten
benimde bi yakınım var oldukça pasaklıdır tabiri caizse elinden kabuklu yumurta dahi yenmez ama kendini çok titiz lanse eder ve asla kabul etmez oda dha da komik kapıyı açar açmaz koku devirir milleti benim tuvaletim bile onun buzdolabından daha hijyeniktir ama bana akıl verir şöyle yapma böyl eyapma diye gülmemek için kendimi zodr tutarım malesef öyle biri

bende ikizlerim ama aşırı bir dağınıklığım yok
ayrıca dağınıklıktan nefret ederim
dışarı çıkacağım zaman kıyafetimi baştan aşağı değiştiririm
eve geldiğimde kapıdan içeri girer girmez ilk işim elimi yıkamak
üstümü değiştirmek ve kıyafetlerimi ilgili yerlere yerleştirmek olur
oraya buraya atılmış kıyafetlerden nefret ederim
kişisel temizliğinize önem veriyorsunuz ama etrafınız pis
doğal olarak sizde pis olmuş oluyorsunuz böyle düşünün bence
bakın o zaman temizlemek zorunda hissedeceksiniz

kendıne bakıp evı dagınık olana hayret edıyorum.nasıl buluyorsunuz o dagınıklıkta aradıklarınızı
gece yatmadan heryerı duzenlı bırakın sabah kalkıncada bı goz atın hepsı bukadar zor degılkı ılerde evlenıcez cocugumuz olacak evımızı temız tutmaya usenırsek cocugumuza nasıl bakarız
ben 3 senedır yanlız yasıyorum ıyıce alıstım her gece bı ıs yapıyorum mesela bugece alısverıs yapıp yerlestırıyosam yarın yemeklerımı yaparım oburgun utu oyle oyle hep temız olur evım ben 7 gun calısıyorum haftada sabah 7 aksam bazen 9 10 oluyor ama nekadar yorgun olsanda bır ıs yapıp ortalıga goz atıp yat ıcın daha rahat eder emın ol bırımı gelıcek dagınıkmı gorecek korkun olmaz...

bende aşırı ev temizlerim 2 kişi yaşıyoruz evde çocukta yok ama allahın her günü süpürür siler ve toz alırım ama gel gelelim ev hep dağınıktır temizlik biter 1 saat sonra yatak odası akşama doğruda mutfak ve oturma odası kalkmış gidiyor olur.bide bende bi huy var akşam bulaşıklarımı yıkamam sabaha kalır uyuz oluyorum bu huyuma ama böyle alıştım ya ne fena.

bende aynıyım hatta en beterinden biriyim..evlenmeyi düşünüyorum ama bu pasaklılıkla nereye kadar..tersine sevgilimde titizin önde gideni yaaa tüm işleri bulaşıkları bile kendi yıkar allah için :)

Ben pek pasaklı sayılmam ama bende titiz olmak isityorum. Bunuda beceremiyorum. Bende hergün çocuklarla savaşıyorum. Dağıtmayın diye ama dinleyen kim. Benim ikizlerimde Başak burcu ama çok dağınıklar. ınşallah büyüynce toplu olurlar. ımkanım olsa haftalık yardımcı alacam ama oda mümkün değil, bende ayda 1 almaya çalışıyorum. Keşke evim şöyle herün pırıl pırıl olsa ama nerdee.

Ay benim de bu aralar boye oldu, temizliorum ertesi sabah gene ayni gene ayni, iki bebe evi maf edio, koca biliyor ne cektigimi goruyor mahsuz ediyor, bu ev ne boyle diye, sagligim da yerinde degil zaten gucum yok nedecem bilemiyorum vallaha, yasasin pasaklilik muhahahha :roflol:

Ben de düzenliyimdir. Titizimdir dağınıklığa tahammülüm yoktur.Ablam da ikizler burcu ve çok dağınıktır.Eve gelir çantasını salona bırakır badysini oturma odasına çıkarır.Aldığı hiç bir şeyi yerine koymaz.Sinir olurum arkasını toplamaktan bıktım walla.Ama kişisel temizliğene çok önem verir.Dışardan bakıldığında bu mu dağınık dersiniz evde felaket dağınıktır. Hiçbirşeyi yerine koymaz kitapları kalemleri kıyafetleri çantaları takıları tokaları :umursamaz:

Ben pek pasaklı sayılmam ama bende titiz olmak isityorum. Bunuda beceremiyorum. Bende hergün çocuklarla savaşıyorum. Dağıtmayın diye ama dinleyen kim. Benim ikizlerimde Başak burcu ama çok dağınıklar. İnşallah büyüynce toplu olurlar. İmkanım olsa haftalık yardımcı alacam ama oda mümkün değil, bende ayda 1 almaya çalışıyorum. Keşke evim şöyle herün pırıl pırıl olsa ama nerdee.

aha iste cocuklar aynen bende de oyle, ama benim koca temizlikci istemez almami :olmaz:​

Valla ben de ortalık dağınıkken rahatsız olurum..

Dağınıklık bana göre değil, ama siz rahgatsız olmuyorsanız sorun yok demektir..
Rahatsız olmadığınız da belli , rahatsız olsanız dağınık olmazsınız..

Fazla da dağılma bence ..

bende aşırı titizim ve cok yıpratıyor bu beni.temizlik yaparım içime sinmezse dön bastan bidaha..sinir oluyorum ama olmuyor işte.herkesin yaptıgı ne yemegi yerim nede temizligi begenirim.eger evlenecegim kişi dagınık olursa ve titiz olmazsa vay halime kafamçokkarıştı

bende ıkızler burcuyum ama gayet titiz ve sorumluluk sahıbıyım.Evim her gun her an temizdir kadın bıle gelse kendı ıslerımı kendım yaparım esımde duzenlı oldugu ıcın evımız daıma duzenlıdır.Pasaklılıktan hıc hoslanmam allah korusun

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bende bazı kadınların evlerinin genetik araştırma laboratuvarı kadar temiz olmasına sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol:şutarafagittişutarafagittişutarafagitti Bencede o ne ya öylee:roflol:

konu sahibi arkadaşım hiç canını sıkma bende bekarken öyleydim :lepi: ama evlenince mecburen daha derli toplu temiz oluyorsun kaydirigubbakcemile benim annemde hep kenidine titizlendiğin kadar etrafınıda toplasan diye söylenirdi :umursamaz: ha birde benim ki gibi pasaklı dağınık bir kocan varsa için temizlik ve düzen aşkıyla yanıyor zaten naniknanik
ama asla aşırı titiz biri olmadım hiç kaydirigubbakcemile2 o kadar abartanlarıda anlamıyorum vallalaelaelaelaelae

ben de çok üşengecim....
ama dağınık değilim....ayağımı sürüye sürüye iş yapıyorum...
bekar olsam onu da yapmam ya kafamçokkarıştı

abartilmadigi sürece bence
üstüne verdigi özeni evinede vermeli bayanlar
erkekler malum zaten daginizk bide viz daginik olsam vay halimize
benim kaynanada daginikmi daginik
hatta cok pis bir kadin
bi yemek yapar mutfak darma dagin
ben pesinden toplarim tabiki söylene söylene
ama fazlasida zararli bence pc masani üsengeclikten toplamiyorsundur
cünki yeni icecek almaya gidince eskisini götürebilirsin
ama bide su var evde biri daima dagitiyorsa
artik insan kendide bikiyor ve salla gitsin deyebiliyor
bazen öyle olur bendede ama tipis tipis toplarim yine
cünki eve gelen bak kaynanasa pis demez gelini pis der zemuszemus
senin durumdada annen hastaymis kabahati sende bulurlar
bence biraz titiz olmaya özen göster
temizlige alisinca daginiklik görmek istemeyeceksin

Bu da dert mi diyeceksiniz. Herkes temizlik hastası iken benim evimi ve odamı tabiri caizse b.k götürüyor. Bu konuda erkeklerden beter olduğum zamanlar da oluyor. Bilgisayar masam son derece dağınık, orda burda bardak çanak... Odamda kıyafetler sağa sola saçılmış ve dolabım karman çorman. Fırına bişey dökülse 1 hafta sonra temizliyorum.

Ha hiç yapmıyor muyum yapıyorum. Mesela odamı iyice toplayıp temizliyorum, ertesi güne yine dağılmış, her yere bişeyler saçılmış oluyor. Yine masamda bardaklar doluşuyor. Bir türlü düzenli olmayı öğrenemedim. İkizler burcuyum bilmem alakası var mı.

Ama kişisel temizliğime çok özen gösteririm. Her gün iç çamaşırı değiştiririm ve her gün banyo yaparım.

Kendime hayret ediyorum ve düzenli olabilmeyi huy edinmek için taktiklerinizi bekliyorum :)
aslan yattığı yerden belli olur derler :lepi:

Back
X