• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağınıklık!

Şunu bilir şunu söylerim bir ev hergün süpürülüp,silinsin ama dağınıksa ev çok kirli gibi görünür.
Ama ev topluysa istersen haftada bir kez sil süpür o ev temiz görünür ne yap ne et önce dağınıklığını ortadan kaldır sonrasında temizliği zaten kolay olur.Asla dağanık bir ortamda duramam afakanlar basar bana:KK53:

Aynen katılıyorum
Sürekli toplayinca 2 hafta supurmesem temiz görünür
Daginik olunca bugün süpürülsün ertesi gün pis görünüyor

Cnm formülü şu : bim e gidiyorsunuz Güldal yagcoz mavi renkli alıyorsunuz kullanmadiginiz havlu sünger ve sarı bez

Dolaplara sikiyorsunuz sünger sarı bezin içine alıp (elim yorulmasin diye) sert kısmıyla yağlı yerlere sürt
Havluyla iki elle sertce kurula

Her aklına gelince yap ocak üstünü işin sırrı bu
tanam işde bende gürdamavi renklisi var ne yapsam çikmadi ya? telle denemedim ama çizecek diye yapamadim:/

tanam işde bende gürdamavi renklisi var ne yapsam çikmadi ya? telle denemedim ama çizecek diye yapamadim:/

Benim dolap eskilerden olduğu için telle yapıyorum
Yagcoz yillanmis dolap ustunu bile temizledi
Allah allah niye temiz olmuyor sende

O zaman cif dok sungere sungeri gene sari bezinle tutarak ov yapacak bisey yok

Cnm zaten bidonlara koyardim kimi küçük kimi büyük te idi bazisi bez torbada hepsini büyüklere koydum yerini değiştirdim

İyi tabi düzenli duruyor o dolap

Haa şunu söylemek istiyorum durumum olsun çok güzel fikirler ogrendim biraz almak ta lazım düzen için

Biraz da beceri yastık kilifina nevresim takımını koyuyorlardı mesela duzgün dursun diye dün deneyim dedim sonra Amaan kim uğraşırken dedim

Bence daginigim diyosan ve bunu yenmek istiyosan yapmalisin. Temizlik yaparken kulaklikla muzik dinle. Kendini kaptiriyosun gidiyosun.

Bunun tek formülü aldıgını yerine koymak... Mesela çamaşırları toplayınca hemen katlayıp kaldırmak, yemek yenince bulaşıkları hemen makinaya toparlamak,sabah kalkar kalkmaz yatağı, yatak odasını toplamak.Başka türlü zor. Bunu yapınca daha sonra ev toplamaya ayrıca zaman da ayırmamış oluyorsun.Temizlik yapacağın zaman ev toplu oldugu için direk işe girişebiliyorsun ve işin kolaylaşıyor böylece :KK39:

aldığını yerine koymak ve ipin ucunu 1 kez bile olsa kaçırmamak. çünkü o zaman toplamak daha uzun sürüyor

ShannonAshton .!.:
bende aynı ruh halindeyim. çözüm bulursan bana da söyle
Bu durumun sebebi ruh hallerimiz mi bende ilk 5 yil temiz ve duzenliydim ama cocukdan sonra darmaduman yapmak istemiyorum esim hergun bir ton dırdır ediyor.

Back
X