• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağınıklık!

Gecenin saat kaçı hala is bitmiyor ben ise gidince Sultanlar gibi gelsin kahve gitsin çay:kk77:eve gelince ise hizmetçi temizlik çocuk ağladı Yetiş yemek şurası kirlendi şu oldu :KK53::KK53:

Temiz bi ev dağınıkken pis görünür, pis ev de derli topluykem temiz görünür. Eşin rahatsız demekki bu durumdan ben erkek olsam mutfakta bulaşık görmek istemem elimi kolumu sehpaya koyunca rahat haraket ediyim isterim klozete oturunca hijyen hissetmek isterim örnekler çoğaltılabilir. Temizlik güzeldir, derli toplu olmak daha
güzel.
Ben de tam derse oturuyorum evim süpürülecekse hayatta odaklanamam stres yapıyorum tertemiz olacak. Hergün mutfak temizleyip buzdolabı silerim.

Ooo o karar da değil benim durum çalışıyo musun
Çalışıyorum canım
hafta ıcı ev yemek cocuk derken kendıme halım kalmıyor bazen yemekten sonr aoturmazsam eger toparlıyorum ama bu kez cocugum bacaklarıma yapısıyor can sıkıntısından 6 yasında sanırım artık son zamanları daha sonra kendı kendıne yetecek dıye dusunuyorum

Temiz bi ev dağınıkken pis görünür, pis ev de derli topluykem temiz görünür. Eşin rahatsız demekki bu durumdan ben erkek olsam mutfakta bulaşık görmek istemem elimi kolumu sehpaya koyunca rahat haraket ediyim isterim klozete oturunca hijyen hissetmek isterim örnekler çoğaltılabilir. Temizlik güzeldir, derli toplu olmak daha
güzel.
Ben de tam derse oturuyorum evim süpürülecekse hayatta odaklanamam stres yapıyorum tertemiz olacak. Hergün mutfak temizleyip buzdolabı silerim.
Evet bende erkek olsam bende temiz görmek isterim hak veriyorum bazen zaten ama pis biri değilim çok da dağınık değilim çok da titiz değilim onun isteği çok düzenli olmam o da her zaman mümkün olmuyo ben düzeltiyorum oğlum dağıtıyor arkadan bende bi noktadan sonra pes ediyorum

Aşırı mj dağınıklık yoksa:KK76:

Yok sadece odamı dağıtırım.
Mesela kitaplarım acayip düzenlidir.
Takıntımdır.
Asla dağının olmaz kütüphanem.
Çünkü kıymetlilerimdir onlar benim.
Bir de mutfak asla dağınık olmaz.
Yiyeceklerle ilgili dağınıklığım olmaz.Çünkü o iğrençlik.
Benim sadece kıyafet takı tuku dağınıklığım vardır.

Sizde onların gürültülerini çekiyosunuz malesef ben sesten nefret ederim hele akşam daha çok ses duyuluyor zor yani ama herkes memnunsa halinden bişey diyemem tabi:KK76::KK53:
Aslinda ben onlarinkini daha fazla cekiyorum
ogullarim 9.30 yatar ve ev de tik ses yok
hafif bi tv sesi
bende gurultuden nefret ederim.bi makinenin sesinide aksam 5dk duyuversinler.ben altin ustu gurultusunu yatanakadar cekiyorum.
birazdan evi supurucem☺
ben gece is yapanlardanim
en azindan sabah pofur pofur uyuyorum

sizin esiniz gene iyi gecen gun esimle beraber arpa ekmegi yaptik..pisti cikardim.bu fazla kabarmamis dedi.acele ettin fazla beklemedin tarife uymadin..
yufka acmayi bilmiyon gozleme yapmiyon he he he sinir oldum laf anneme kadar gitti neymis ogretmemis.hayir canim ben ogrenmedim merak etmedim yaa benimki de boyle bir dert..

Aslinda ben onlarinkini daha fazla cekiyorum
ogullarim 9.30 yatar ve ev de tik ses yok
hafif bi tv sesi
bende gurultuden nefret ederim.bi makinenin sesinide aksam 5dk duyuversinler.ben altin ustu gurultusunu yatanakadar cekiyorum.
birazdan evi supurucem☺
ben gece is yapanlardanim
en azindan sabah pofur pofur uyuyorum
Yani o da güzel tabi evim müstakil olsa bnde yapardım gece işimi

Bazen işi gücü bırak keyfine bak modunda oluyorum bende açıkçası ama butun gün ev bok götürse eşim gelmeden paklarım erkekler evlerine gelince herşeyi yerli yerinde görmek istiyorlar :) sende eşin gelmeden şipşak halledebilirsin ;)

sizin esiniz gene iyi gecen gun esimle beraber arpa ekmegi yaptik..pisti cikardim.bu fazla kabarmamis dedi.acele ettin fazla beklemedin tarife uymadin..
yufka acmayi bilmiyon gozleme yapmiyon he he he sinir oldum laf anneme kadar gitti neymis ogretmemis.hayir canim ben ogrenmedim merak etmedim yaa benimki de boyle bir dert..
Bilen birini alsaymiş bizimki de aynı diyo ki bilseydim köyden birini alırdım zorla mi geldim sana sen istedin alsaydın o zaman diyorum

Bazen işi gücü bırak keyfine bak modunda oluyorum bende açıkçası ama butun gün ev bok götürse eşim gelmeden paklarım erkekler evlerine gelince herşeyi yerli yerinde görmek istiyorlar :) sende eşin gelmeden şipşak halledebilirsin :KK66:
Evet öylede o kendi de diyo zaten biliyosun ki eşim hassas ben gelmeden evi toparl a diyo toparliyom ama iki bulaşık gorsun söyleniyor işte bide bigün çalışıyo ikonuna evde bizimki o kotu iste

Evet öylede o kendi de diyo zaten biliyosun ki eşim hassas ben gelmeden evi toparl a diyo toparliyom ama iki bulaşık gorsun söyleniyor işte bide bigün çalışıyo ikonuna evde bizimki o kotu iste
Taviz verme daha doğrusu ağzına laf verme bir bardak dahi bırakma özel bir çaba harca bakalım sonuç nasıl olacak ;) belki kocan bahane arıyor herşeye sen 0 hata yap ki bakalım tepkisi ne olacak

hayir alissin canim tezgah uzerinde bulasik gormeye daginikligada alissin herzaman temiz duzenli gorupte oyle olmadigi zananlarda goze batar robot degiliz heryere yetisemeyiz

JDM

Kendini temiz tut ölüm gelir evini temiz tut misafir gelir derler bizde biraz da özen gösterin insanlık hali bunu bi yaşam stili haline getirin sade çocuk sizde yok ne bilim başka şeylerle oyalanmayın bi hobiniz de ev toplamak olsun bakın çok eğlenceli sabah kalkınca ilk ne yaparsınız?
Bu soz cok dogru her ne kadar derlu toplu olmasamda.bizim kiraci aniden olmusti herkes evi derli topluydu oldugunde demislerdi

Back
X