• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağınıklık!

Taviz verme daha doğrusu ağzına laf verme bir bardak dahi bırakma özel bir çaba harca bakalım sonuç nasıl olacak :KK66: belki kocan bahane arıyor herşeye sen 0 hata yap ki bakalım tepkisi ne olacak
0 hata da mümkün değil ki beşer sasar derler istemediklerini yapmamaya çalışıyorum bişey buluyo yine de Allah sabır versin bana diyorum

Ya bu durumdan şikayetçiyim bazen canım hiçbişey yapmak istemiyorum ev dağılıyor ve ben bazen rahat davraniyorum misafir geleceği zaman hariç :KK53: kocamla da bu yüzden çok tartışıyoruz haklı o konuda daha düzenli olmalıyım ama nasıl ama pisliği sevmiyorum dağınıklığı da sevmiyorum ama elimde olmadan oluyo iste:KK43:
Bi zamanlar bende çok dağınıktım. Çare olarak her kullandığımı aldığım yere koydum.akşam eşim benden geç uyuduğu için ev ister istemez dağınık kalıyodu. Sabh ilk işim onu toplamak oluyodu. Yani yataktan kalkınca yatak odasını toplayıp oturma odasına geçiyodum. Orayı düzenleyip mutfağa geçiyordum. Bulaşık varsa onları toparlayıp sonra kahvaltı hazırlıyordum. Şimdi 28günlük bebeğim var. Tüm işimi onun uyku saatine göre ayarlıyorum

Bi zamanlar bende çok dağınıktım. Çare olarak her kullandığımı aldığım yere koydum.akşam eşim benden geç uyuduğu için ev ister istemez dağınık kalıyodu. Sabh ilk işim onu toplamak oluyodu. Yani yataktan kalkınca yatak odasını toplayıp oturma odasına geçiyodum. Orayı düzenleyip mutfağa geçiyordum. Bulaşık varsa onları toparlayıp sonra kahvaltı hazırlıyordum. Şimdi 28günlük bebeğim var. Tüm işimi onun uyku saatine göre ayarlıyorum
Biraz uykudan fedakarlık yapmak lazım ben oğlum kalktığı zaman kalkıyorum daha erken de kalkilabilir ama uyumayi da seviyorum heralde biraz

Yaşayacağımız en büyük sorunlardan biri de dağınık bir çocukla yaşamak. oyuncaktan yürüyemez olduk evde. bence yapılacak en güzel şey aşağıda resimde gizli :)
toy2.webp

Of o dert bende de var.en başta eşim dağınık o bitirdi beni.ben de biraz dağınık bir insan olunca ev gidiyor.surekli bir toplama cabasi içindeyim bu da yoruyor

Back
X