Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Uyu uyuyabilirsen; bir daha asla uyanamayacakları düşünürken

Sigara ustune sigara yaktım aksamdan beri. Gogus icim resmen yanıyor.
Mecazi degil yani bildigin icim yanıyor.

Ne desem, ne yazsam, nasıl hakırsam bilmiyorum. Dısarı cıkıp bagırasım var.

Rabbim, kurban oldugum rabbim..Nolur koru askerimi,polisimi,sivil vatandasımı..Nolur koru..

hep gerekirse vatan bolunsun olumler olmasin dedim.
simdi bu gencecik cocuklar ne icin oldu diyorum.
artik barislik bir yani kalmadi.
anlamiyorum 2015 yilinda askeri araclardan once yolu tarayacak bir mayin dedektoru uretilemiyor mu? bu kadar hain, bu kadar kalles bir tuzakla, bir HIC ugruna daha kac can gidecek?

simdi arastirdim da varmis boyle bir arac zaten
http://www.milliyet.com.tr/mayina-karsi-husky/gundem/gundemdetay/11.08.2012/1579238/default.htm
kullanilmiyor mu? neden surekli bu haberleri duyuyoruz hala?

Vatanımız bölünmesin ben öleyim. Keşke şu an Hakkari de olmak isterdim.

10 yıldır "çözüm süreci" dedikleri bir dönemde terörün güçlenmesine göz yumanlar tek başına iktidar olamadığı için hırsını örgütü hortlatarak almaya çalışıyor. Verilen mesaj da aynen şu: 10 yıllık iktidar dönemimizde bu kadar şehit çıkmadı. Bizi tekrar iktidar yapın terörü durduralım..
Askerimizi şehidimizi kendiçıkarları uğruna kullanıyorlar. Buna ne zaman dur denecek? Hepimiz evlat sahibiyiz/ olacağız. Kim körpecik evladını toprağa vermek ister? Rabbim şu an askerde olanların ailelerine,sevdiklerine sabırlar versin. Kimsenin yüreğini evlat acısıyla yakmasın. HEPİMİZ MEHMETÇİK'İZ!!

Bizim canımız yanıyor, artık acıdan nefes alamıyoruz, adam hala 7 haziran gibi olmasın, 400 milletvekili şart, demokrasi diyor. Allah hepinizi koltuk ve güç sevdanızda boğsun. Bu pusuda parmağı olan teröristin de, içimizdeki yılanların da birbirinden farkı yok.

Bir arkadaş demiş gerekirse vatan bölünsün diye... Dünya üzerindeki hiçbir toprak parçası bir insanın canından daha kıymetli değil. Herkes böyle düşünseydi, dünya cennete dönerdi zaten.

Allah ailelerine sabır versin inşallah ...kaç ocağı ateş düştü acaba...acının yaşananların tarifi yok malesef.....

Şehitler üzerinden siyaset yapıp,hala oy isteyenler,400 milletvekili olsaydı bunlar yaşanmazdı diyenler boyunuz devrilsin inşallah.
Rabbim sizin gibi halkına düşman siyasilerden korusun bu cennet vatanı.
Askeri,polisi öldüren katiller,bu vatanın ekmeğini,suyunu tüketip kalleşlik yapanlar tez zamanda geberin inşallah. Yeter artık yeter. Beğenmiyorsanız defolun gidin bu ülkeden. Kaç ailenin ocağına ateş düşürdünüz ,kaç şehidin kanı var ellerinizde. Yeter artık yeterrrr.

Allahtan şehitlerimize rahmet diliyorum..
gerçi onlar göklerde en güzel yerdeler..
kaç aile daha paramparça oldu.. kelimelerin tükendiği yerdeyiz..
ne söylenir bilmiyorum.. barış, kardeşlik içinde yaşamak bu kadar mı zor.. bu ülke hepimizin

arkadaşlar konuşmasını izlemedim.bu ifadeler doğru mu

Tsk aciklama yapiyor ve sehit sayısı ve-re-mi-yor. Akıl alır gibi değil. 1 tanesi de 40 tanesi de bir zaten kimden ne emri aldin da sehit sayısını aciklayamiyorsun?

Hala sayıları verilmiyor ne şehidin nede yaralıların neden söylemiyorlar açıklama yapmıyorlar buna ne hakları var acaba millet akşamdan beri ne çekiyor

Tsk aciklama yapiyor ve sehit sayısı ve-re-mi-yor. Akıl alır gibi değil. 1 tanesi de 40 tanesi de bir zaten kimden ne emri aldin da sehit sayısını aciklayamiyorsun?
Günaydın demek isterdim seni cevaplarken arkadaşım
Ama ve-re-mez-ler çünkü gitti anaların kuzuları kimin umrunda geri kalanları

Yasak mı bilmiyorum ama arkadaşlar Twitter hesabı olan arkadaşlar ' efeler_taburu ' kişini takip edebilirsiniz sanırım bilgi paylaşıyor. Doğruluğunu tam anlamıyla bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…