- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
Ne mümkünUyu uyuyabilirsen; bir daha asla uyanamayacakları düşünürken
Uyu uyuyabilirsen; bir daha asla uyanamayacakları düşünürken
simdi arastirdim da varmis boyle bir arac zatenhep gerekirse vatan bolunsun olumler olmasin dedim.
simdi bu gencecik cocuklar ne icin oldu diyorum.
artik barislik bir yani kalmadi.
anlamiyorum 2015 yilinda askeri araclardan once yolu tarayacak bir mayin dedektoru uretilemiyor mu? bu kadar hain, bu kadar kalles bir tuzakla, bir HIC ugruna daha kac can gidecek?
hep gerekirse vatan bolunsun olumler olmasin dedim.
simdi bu gencecik cocuklar ne icin oldu diyorum.
artik barislik bir yani kalmadi.
anlamiyorum 2015 yilinda askeri araclardan once yolu tarayacak bir mayin dedektoru uretilemiyor mu? bu kadar hain, bu kadar kalles bir tuzakla, bir HIC ugruna daha kac can gidecek?
Gerçekten izlediniz yani yayının tamamını, izlediniz ve şu cümleleri hala kurabiliyorsunuz. Pes!
"400 vekil verin bu iş huzur içinde çözülsün." cümlesinden ne anlamıştınız mesela?
Hangi iş? Huzur içinde çözülmezse nasıl çözülecekti, mesela şu anda olduğu gibi her güne en az 1 şehit sloganıyla mı? Ya da gerçekten çözülecek miydi yoksa sadece birilerinin çıkarına hizmet edecek şekilde sonuçlandırılacak mıydı?
Yani gerçekten ne anladınız o yayından? Ne olacaktı 400 milletvekili verilip akp nin istediği doğrultuda anayasa yapıldığında?
a. Çıkarlarına uygun davrandıkları için terör örgütüne ellerini sürmeyeceklerdi, operasyon yapmayacaklardı, "analar ağlamasın" goygoyunun altında terör örgütünün güç kazanmasına, mühimmat/adam toplamasına izin verilecekti. Taa ki cemaat meselesi gibi çıkarları çatışıncaya kadar. Bu gün olanlar yine yaşanacaktı yani, sadece zamanı ertelenmiş olacaktı.
b. Başkanlık ve eyalet sistemine geçecektik. Kürtlere de tam özerklik verecektik. Vaatlerini tutamadılar da ondan mı oldu tüm bunlar?
c. En büyük kozları istikrar olan bi partinin güç kaybeder kaybetmez kaosa oynamasına gerek kalamayacaktı.
Buyrun secin beğenin alın. Ya da bizi aydınlatın.
Günaydın demek isterdim seni cevaplarken arkadaşımTsk aciklama yapiyor ve sehit sayısı ve-re-mi-yor. Akıl alır gibi değil. 1 tanesi de 40 tanesi de bir zaten kimden ne emri aldin da sehit sayısını aciklayamiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?