- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
Nazarı dikkate alman bile yeter teşekkür ederim arkadaşım ...Noktadan sonra otomatik büyük başlıyor. Tüh zamanı geçti değiştiremiyorum. Sinir oldum ben de şimdi..
Ben teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olucam arkadaşım.Nazarı dikkate alman bile yeter teşekkür ederim arkadaşım ...
Çünkü öyle bir yer yok benimde tahammülüm yok inan bu yüzden zorunlu hissettimBen teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olucam arkadaşım.
Rabbim şifa versin hepsinede ancak şehit bilgileri yok Nevreste'mDağlıca'da yaralanan 6 asker tedavi altında
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde askeri konvoyun geçişi sırasında meydana gelen patlamada yaralanan 6 asker tedavi altına alındı.
Dağlıca'da 3 günden bu yana devam eden çatışma bölgesine giden Taktik Tekerlekli Zırhlı Araçlar'ın (TTZA) geçişi sırasında PKK’lılar tarafından yol güzergahında döşedikleri mayınları uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlama sonrası PKK’lılar tarafından konvoya değişik bölgelerden ateş açmaya başladı. Askerlerin anında karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada yaralanan G.Ö., C.A., İ.H.Ö., Ö.İ., A.Ş.K. ve M.İ. isimli askerler, Yüksekova Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Yaralı askerlerin durumlarının iyi olduğu, bölgede ise çatışmanın devam ettiği belirtildi.
http://www.iha.com.tr/haber-daglicada-yaralanan-6-asker-tedavi-altinda-494179/
Rabbim şifa versin hepsinede ancak şehit bilgileri yok Nevreste'm
Yok canım ,net birşey vermiyorlarRabbim şifa versin hepsinede ancak şehit bilgileri yok Nevreste'm
Neden hala bir açıklama yapan yok anlamış degilim!
Net bilgi vermemeleri hayra alamet değil, şehit sayısı fazla demek kiYok canım ,net birşey vermiyorlar
Ama 15 ile 25 arası gibi
Aileler nasıl bekliyor kimbilir.Kaç eve ateş düşecek
Net bilgi vermemeleri hayra alamet değil, şehit sayısı fazla demek ki
2 araç deniyordu, o zaman o Araçlarda kimler vardı, kaç kişiydi bilinir, birliklerinden izinsiz çıkmıyor ki askerimiz, göreve çıkarken bilgi veriliyor, Allah'ım sabır ver ailelere.
Biz 3 gün ağlayacağız, onlar Ömür boyu.
Haklısın Ablam ellerinde bilgi olması gerekiyor.Net bilgi vermemeleri hayra alamet değil, şehit sayısı fazla demek ki
2 araç deniyordu, o zaman o Araçlarda kimler vardı, kaç kişiydi bilinir, birliklerinden izinsiz çıkmıyor ki askerimiz, göreve çıkarken bilgi veriliyor, Allah'ım sabır ver ailelere.
Biz 3 gün ağlayacağız, onlar Ömür boyu.
Oy kurban olsunlarrr o kadar çok muuuuuablacim mehmetcik tv yayinladi 30 sehit varmis maalesef rehinlerde söz konusu ,
Durumun olduğunda da vahim olduğunun bir göstergesi de olabilir yada net bilgiye henüz ulaşılamamışta 2.cisi düşük ihtimal tabiNeden hala bir açıklama yapan yok anlamış degilim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?