canım milletvekili sözü eski değil yeni dün canli yayında söyledi internette her yerde var dün atv nin canlı yayininda dedi400 mv sözünü daha önceki seçimlerde anayasanın değiştirilmesiyle alakalı olarak kullanmıştı.
hürriyet ve zaman bu haberi yeni gibi verdi dün gece ve tepkiler üzerine geri çekti.
arkadaşlar çok şükür hepimiz vatanımızı seviyoruz, ancak vatan sevgisini siyasi körlüğe kurban etmeyelim.
eğer hdpkk Erdoğan'a düşmansa ben Erdoğan'ı daha çok sahiplenirim. Çünkü sevsek de sevmesek de istemesek de istesek de o bu ülkenin SEÇİLMİŞ, OYLA GELEN İLK CUMHURBAŞKANI. yani tepeden inmedi bu insan, darbeyle cumhurbaşkanı olmadı. onun gözönünde biri olması istediğimiz gibi hakaret etme, aşağılama hakkı vermez. yaptıklarını eksik, yanlış bulabilirsiniz ancak bu adamı hdpkk yanlısı göstermeniz insafsızlık en hafif tabirle.
pkk 1983 den beri aktif olarak var olan bir örgüt, hdp siyasi uzantısı. bunların maddi olarak gelir kaynakları tamamen yasadışı yollar iken bu kadar etkili ve çok silaha nasıl ulaşıyorlar bunu sorgular ve doğru cevabı tarafsız olarak ararsanız bulursunuz.
çözüm süreci üzerinden bu ülkenin cumhurbaşkanının sadakatini sorgulamak yerine, çözüm sürecini suistimal eden sözde vatanseverlere, gerçek hainlere odaklanın.
Teröre destek verenlerin Allah belasını versin.
400 mv sözünü daha önceki seçimlerde anayasanın değiştirilmesiyle alakalı olarak kullanmıştı.
hürriyet ve zaman bu haberi yeni gibi verdi dün gece ve tepkiler üzerine geri çekti.
arkadaşlar çok şükür hepimiz vatanımızı seviyoruz, ancak vatan sevgisini siyasi körlüğe kurban etmeyelim.
eğer hdpkk Erdoğan'a düşmansa ben Erdoğan'ı daha çok sahiplenirim. Çünkü sevsek de sevmesek de istemesek de istesek de o bu ülkenin SEÇİLMİŞ, OYLA GELEN İLK CUMHURBAŞKANI. yani tepeden inmedi bu insan, darbeyle cumhurbaşkanı olmadı. onun gözönünde biri olması istediğimiz gibi hakaret etme, aşağılama hakkı vermez. yaptıklarını eksik, yanlış bulabilirsiniz ancak bu adamı hdpkk yanlısı göstermeniz insafsızlık en hafif tabirle.
pkk 1983 den beri aktif olarak var olan bir örgüt, hdp siyasi uzantısı. bunların maddi olarak gelir kaynakları tamamen yasadışı yollar iken bu kadar etkili ve çok silaha nasıl ulaşıyorlar bunu sorgular ve doğru cevabı tarafsız olarak ararsanız bulursunuz.
çözüm süreci üzerinden bu ülkenin sumhurbaşkanının sadakatini sorgulamak yerine, çözüm sürecini suistimal eden sözde vatanseverlere, gerçek hainlere odaklanın.
Teröre destek verenlerin Allah belasını versin.
evet. zaten dün çıkan sosyal medyada çıkan çarpıtma üzerine canlı yayın olduğu için sunucu da onu yöneltti Erdoğan'a. alıntıladım:canım milletvekili sözü eski değil yeni dün canli yayında söyledi internette her yerde var dün atv nin canlı yayininda dedi
evet. zaten dün çıkan sosyal medyada çıkan çarpıtma üzerine canlı yayın olduğu için sunucu da onu yöneltti Erdoğan'a. alıntıladım:
“400 vekil verin, bu iş huzur içinde çözülsün?” sözleriyle bugünkü çatışma ortamıyla bağdaştırılıyor. Ne diyorsunuz?
Parlamentoda daha zayıf oldukları dönemde olmayacak kadar bu dönemde yaptıkları tahribatı neyle izah edeceğiz? 6-7-8 Ekim olaylarını yaşadık, Suruç olayını yaşadık, Diyarbakır olayını yaşadık. Bunlar hep bir dayanışma ve yardımlaşmanın neticesinde, en azından ülkemizde terör belasının estirilmesinden başka bir şey değildi. Buradan rant elde ediyorlar. Terörden rant elde ediyorlar. Yaptıkları şey bu. Eğer 400 milletvekilini alabilecek veya bir Anayasa'yı inşa edecek sayıyı bir siyasi parti yakalamış olsaydı, durum bugün çok farklı olurdu. Her şeyden önce Yeni Türkiye adımını atmak için böyle bir şey çok çok iyi olurdu.
yani Erdoğan durduk yere 400 mv verin, yoksa ölürsünüz demedi
düşüncelerimiz farklı sizinle o yüzden boşuna tartışmak istemiyorum. size tavsiyem biraz tarih kitabı okumanız ve dışardan değil kendi düşüncelerinizi üretmeniz. iyi günlerevet. zaten dün çıkan sosyal medyada çıkan çarpıtma üzerine canlı yayın olduğu için sunucu da onu yöneltti Erdoğan'a. alıntıladım:
“400 vekil verin, bu iş huzur içinde çözülsün?” sözleriyle bugünkü çatışma ortamıyla bağdaştırılıyor. Ne diyorsunuz?
Parlamentoda daha zayıf oldukları dönemde olmayacak kadar bu dönemde yaptıkları tahribatı neyle izah edeceğiz? 6-7-8 Ekim olaylarını yaşadık, Suruç olayını yaşadık, Diyarbakır olayını yaşadık. Bunlar hep bir dayanışma ve yardımlaşmanın neticesinde, en azından ülkemizde terör belasının estirilmesinden başka bir şey değildi. Buradan rant elde ediyorlar. Terörden rant elde ediyorlar. Yaptıkları şey bu. Eğer 400 milletvekilini alabilecek veya bir Anayasa'yı inşa edecek sayıyı bir siyasi parti yakalamış olsaydı, durum bugün çok farklı olurdu. Her şeyden önce Yeni Türkiye adımını atmak için böyle bir şey çok çok iyi olurdu.
yani Erdoğan durduk yere 400 mv verin, yoksa ölürsünüz demedi
Malesef doğruarkadaşlar konuşmasını izlemedim.bu ifadeler doğru mu
teröre destek veren kadar onu koruyan ve bu zamana kadar güçlenmesini sağlayanlar da suçludur.
terör zanlısı olarak hapislerde yatıp siyasi yasaklı olan insanların meclise girmelerini sağlayanlar da suçludur.
acımız bu kadar büyükken hala "başkanlık sistemini getirin huzur gelsin" diye konuşanlar da suçludur.
"çözüm süreci" diye diye örgüte toz kondurmayan, dokundurmayan ve şehirlerimize kadar girip bu kadar örgütlenmelerine neden olanlar da suçludur. BU NASIL BİR SADAKATTİR, sorarım size..
farklı düşünüyoruz ve ben devletin öğrettiği dışında tarihi okumayı tercih ediyorum. size de iyi günler.düşüncelerimiz farklı sizinle o yüzden boşuna tartışmak istemiyorum. size tavsiyem biraz tarih kitabı okumanız ve dışardan değil kendi düşüncelerinizi üretmeniz. iyi günler
Gece hic uyuyamadim. Oglumu kizimi aldim koynuma yattim. Ben boyle evlatlarima sarilip yatabilirken orada benim bizim hepimiz icin ana kuzulari topraga düştü. O analari dusunuyorum icim daraliyor nefesim kesiliyor. Insallah sayi cok fazla değildir gidisat hayra alamet degil amaGünaydın demek isterdim seni cevaplarken arkadaşım
Ama ve-re-mez-ler çünkü gitti anaların kuzuları kimin umrunda geri kalanları
Ben de doğuluyum yazarken dikkat edelim bazen rica ediyorumYeter Allah kahretsin yeter siz askeri neden sahaya sürüyosunuz? O kahpeler erkek gibi karşılarına çıkıyor mu ki bizim askerler sahada yürüyor? Vurun yukardan yeter yaa
Operasyon istemiyoruz katliam istiyoruz yakın doğuyu yeter artık öfkem dinmiyor yeteeeerr
az önce izledim,gerçekten söylemiş.Allah a havale ediyorum.Malesef doğruben dinledim ama sadece bunu söylediği kısmını. Öncesinde ne dedi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?