Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

400 mv sözünü daha önceki seçimlerde anayasanın değiştirilmesiyle alakalı olarak kullanmıştı.
hürriyet ve zaman bu haberi yeni gibi verdi dün gece ve tepkiler üzerine geri çekti.

arkadaşlar çok şükür hepimiz vatanımızı seviyoruz, ancak vatan sevgisini siyasi körlüğe kurban etmeyelim.
eğer hdpkk Erdoğan'a düşmansa ben Erdoğan'ı daha çok sahiplenirim. Çünkü sevsek de sevmesek de istemesek de istesek de o bu ülkenin SEÇİLMİŞ, OYLA GELEN İLK CUMHURBAŞKANI. yani tepeden inmedi bu insan, darbeyle cumhurbaşkanı olmadı. onun gözönünde biri olması istediğimiz gibi hakaret etme, aşağılama hakkı vermez. yaptıklarını eksik, yanlış bulabilirsiniz ancak bu adamı hdpkk yanlısı göstermeniz insafsızlık en hafif tabirle.

pkk 1983 den beri aktif olarak var olan bir örgüt, hdp siyasi uzantısı. bunların maddi olarak gelir kaynakları tamamen yasadışı yollar iken bu kadar etkili ve çok silaha nasıl ulaşıyorlar bunu sorgular ve doğru cevabı tarafsız olarak ararsanız bulursunuz.

çözüm süreci üzerinden bu ülkenin cumhurbaşkanının sadakatini sorgulamak yerine, çözüm sürecini suistimal eden sözde vatanseverlere, gerçek hainlere odaklanın.

Teröre destek verenlerin Allah belasını versin.

şehit sayısı veremiyorlar çünkü sayı çok yüksek 15 20 belki daha fazla bir tanesi de yarbay sozcu ye bakarsanız gerçekler çok acı. artık yeter olay saat 15.00 da oluyor bizim maçtan sonra haberimiz oluyor ne yapılmaya calisiliyor

canım milletvekili sözü eski değil yeni dün canli yayında söyledi internette her yerde var dün atv nin canlı yayininda dedi

Sayılar burada veriliyor sanırım, doğruluğundan emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:

teröre destek veren kadar onu koruyan ve bu zamana kadar güçlenmesini sağlayanlar da suçludur.
terör zanlısı olarak hapislerde yatıp siyasi yasaklı olan insanların meclise girmelerini sağlayanlar da suçludur.
acımız bu kadar büyükken hala "başkanlık sistemini getirin huzur gelsin" diye konuşanlar da suçludur.
"çözüm süreci" diye diye örgüte toz kondurmayan, dokundurmayan ve şehirlerimize kadar girip bu kadar örgütlenmelerine neden olanlar da suçludur. BU NASIL BİR SADAKATTİR, sorarım size..

canım milletvekili sözü eski değil yeni dün canli yayında söyledi internette her yerde var dün atv nin canlı yayininda dedi
evet. zaten dün çıkan sosyal medyada çıkan çarpıtma üzerine canlı yayın olduğu için sunucu da onu yöneltti Erdoğan'a. alıntıladım:

“400 vekil verin, bu iş huzur içinde çözülsün?” sözleriyle bugünkü çatışma ortamıyla bağdaştırılıyor. Ne diyorsunuz?

Parlamentoda daha zayıf oldukları dönemde olmayacak kadar bu dönemde yaptıkları tahribatı neyle izah edeceğiz? 6-7-8 Ekim olaylarını yaşadık, Suruç olayını yaşadık, Diyarbakır olayını yaşadık. Bunlar hep bir dayanışma ve yardımlaşmanın neticesinde, en azından ülkemizde terör belasının estirilmesinden başka bir şey değildi. Buradan rant elde ediyorlar. Terörden rant elde ediyorlar. Yaptıkları şey bu. Eğer 400 milletvekilini alabilecek veya bir Anayasa'yı inşa edecek sayıyı bir siyasi parti yakalamış olsaydı, durum bugün çok farklı olurdu. Her şeyden önce Yeni Türkiye adımını atmak için böyle bir şey çok çok iyi olurdu.

yani Erdoğan durduk yere 400 mv verin, yoksa ölürsünüz demedi

yarabbim bu nasıl acıdır yetti artık Allah kahhar ismiyle kahretsin buna sebep olanları.Ailelerine sabır versin rabbim

düşüncelerimiz farklı sizinle o yüzden boşuna tartışmak istemiyorum. size tavsiyem biraz tarih kitabı okumanız ve dışardan değil kendi düşüncelerinizi üretmeniz. iyi günler

demokrasiyi bu yüzden sevmiyorum bazen. adam terörist, politikası ülkeyi bölmek üzerine, kan dökme tehditleri savuruyor, pkk nın siyasi uzantısı olduğu bariz ama adı üstünde siyasi söylem, demokratik özgürlük gerekçeleriyle seçime girip barajı geçecek kadar oy alabiliyor.
Erdoğan asker gibi darbe mi yapmalı, hukuku demokrasiyi rafa mı kaldırmalı, 90 lardaki gibi OHAL mi ilan etmeli? yapamaz çünkü kabul etsek de etmesek de bu ülkede hdpkk yanlısı oy kullanma hakkı olan insanlar var ve onlara tahammül etmek zorundayız. Tahammül etmek yerine saldırgan tutumu tercih edersek iç savaş çıkması, Irak ya da Suriye olmamız kaçınılmaz olur. Askerlerimizin, polislerimizin bizi korumak için şehit olmaları hem de bizimle TC kimliğine sahip hainler tarafından tuzaklara düşürülmeleri şerefsiz, aşağılık, namussuz, haysiyetsiz, insanlıktan nasipsizlerin işi ve bunun kesin bir çözümü şu anda yok maalesef.
pkk ya silah ve para desteği kesilirse malum çevreler tarafından (iç ve dış destekler) zaten TSK nın karşısında 30 yıl dayanması mümkün değildi. PKK maşa ve onu Türkiye'yi ateşe sokmak için kullanıyorlar.
Her ölüm acı ama soğukkanlı olmak zorundayız Suriye ve Irak gibi olmamak için.
Bu zamanlar birlik olma zamanı ise, Erdoğan ve ekip arkadaşlarına destek olmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Erdoğan gitse Kılıçdaroğlu mu, Bahçeli mi, Demirtaş mı durduracak akan kanı?
Asla başaramazlar. Tıpkı 80-90 larda olduğu gibi ilk icraatları gerçek vatanseverleri yani bizleri sindirmek olacak eminim. Bu algı yönetimlerinin farkında olalım ve kanmayalım.

düşüncelerimiz farklı sizinle o yüzden boşuna tartışmak istemiyorum. size tavsiyem biraz tarih kitabı okumanız ve dışardan değil kendi düşüncelerinizi üretmeniz. iyi günler
farklı düşünüyoruz ve ben devletin öğrettiği dışında tarihi okumayı tercih ediyorum. size de iyi günler.

Günaydın demek isterdim seni cevaplarken arkadaşım
Ama ve-re-mez-ler çünkü gitti anaların kuzuları kimin umrunda geri kalanları
Gece hic uyuyamadim. Oglumu kizimi aldim koynuma yattim. Ben boyle evlatlarima sarilip yatabilirken orada benim bizim hepimiz icin ana kuzulari topraga düştü. O analari dusunuyorum icim daraliyor nefesim kesiliyor. Insallah sayi cok fazla değildir gidisat hayra alamet degil ama

Yeter Allah kahretsin yeter siz askeri neden sahaya sürüyosunuz? O kahpeler erkek gibi karşılarına çıkıyor mu ki bizim askerler sahada yürüyor? Vurun yukardan yeter yaa
Operasyon istemiyoruz katliam istiyoruz yakın doğuyu yeter artık öfkem dinmiyor yeteeeerr

Ben de doğuluyum yazarken dikkat edelim bazen rica ediyorum

1 aydır güvenlik bölgesi ilan edilmiş bir yerde 50 kilo patlayiciyi nasıl koydular? kim bunlara gözlerini yumuyor? neden bir tane yönetici doğuya gidip bu olaylarla ilgilenmiyor? şehit olmak istiyorum diyip korumasiz gezmemek neden? şehit aileleri neden sefalet içinde? neden hala milli yas ilan edilmedi daha ne olmasi gerekiyor? başka ülkelerin kralı ölünce koştur koştur yas ilan ettik şimdi neden kimse bir açıklama yapmıyor? yazık gerçekten çok yazık

Eski bir söylem diyelim(400 milletvekili söylemi) ,öyle farzedelim.
Askerler ölürken maç izlemek mi vatanseverlik,gizlemek mi maç bitene kadar? Yüzünde üzüntü kırıntısı dahi olmadan çıkıp kendini aklama çabası mı vatanseverlik?
Bumu vatanseverlik?
Nereden tutsak elimizde kalıyor başımızdakilerin vatan sevgisi kimse kusura bakmasın.

Allah belanizi versin artik dusun askerimin polisimin yakasindan .Allahim ailelerine sabir versin.Allah rahmet eylesin.Cokk buyuk aci evlat acisi fidan gibi su gibi genclerimiz babalarimiz agbeylerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…