Umarım yalandırRakam açıklanmıyor ve haber yapılması engellenmişse durum kötü. Sehit sayısını reuters den öğrendik. Twitterda anlatılanlar çok feci. Köprülerin uçurulduğundan tutunda pkk tarihinin en büyük saldırısından bahsediliyor. 60 civarında rakamlar telafuz ediliyor ve esir düşen askerlerimiz var deniliyor.Umarım hepsi yalandır. Cok kötü bir gece.
Sayıyı biliyorlar bence çünkü TSK şöyle bir açıklama yapmış:Genel kurmay 10 dk önce basın açıklaması yaptı. Hala net sayı verilmiyor. Sadece 2 zırhlı araç zarar gördü diyor. Hiç inandırıcı gelmiyor acaba şehit sayısı fazla olduğundan mı açıklamıyorlar ki
Yani bende öyle düşündüm Mune"mSayıyı biliyorlar bence çünkü TSK şöyle bir açıklama yapmış:
Kaç şehit ve kaç yaralı olduğu bilgisi açıklamada yer almazken bunun nedeninin, ailelere haber verme süreci olduğu ifade ediliyor.
açıklamanın kaynak linki de bu:
http://www.ensonhaber.com/daglica-saldirisina-iliskin-tskdan-ilk-aciklama-2015-09-07.html
Amy, salim kafayla mantık yürütünce biz askeri birlikten bahsediyoruz, birlikten bir tane asker ayrılsa bilgi dahilinde ayrılır, hangi araçlar kaç Askerle hangi bölgede bilinir. Şehit ve yaralıları ulaşamadığın için bilemeyebilirsin ama pusuya düşürülmüş asker sayısını bilirsinYani bende öyle düşündüm Mune"m
Düşündüğümüzde haksız çıkarız inşallah.
Evet aslında çok mantıklı biz merak ediyoruz ama tv karşısında o haberi alacak olanlar vardır. Allahım ne büyük bi acıSayıyı biliyorlar bence çünkü TSK şöyle bir açıklama yapmış:
Kaç şehit ve kaç yaralı olduğu bilgisi açıklamada yer almazken bunun nedeninin, ailelere haber verme süreci olduğu ifade ediliyor.
açıklamanın kaynak linki de bu:
http://www.ensonhaber.com/daglica-saldirisina-iliskin-tskdan-ilk-aciklama-2015-09-07.html
Elbette Mune"m biliniyor da insanın dili telâffuzda zorlanıyor işteAmy, salim kafayla mantık yürütünce biz askeri birlikten bahsediyoruz, birlikten bir tane asker ayrılsa bilgi dahilinde ayrılır, hangi araçlar kaç Askerle hangi bölgede bilinir. Şehit ve yaralıları ulaşamadığın için bilemeyebilirsin ama pusuya düşürülmüş asker sayısını bilirsin
Sayı çok fazla Amyçok fazlaaa, kesin çok şehidimiz var bizim bayrağa sarılmış çok evlat vereceğiz toprağa
Biz bunları yazarken bile kaç evden feryâd yükseliyor60 diyorlar 60 o 60 çocuğumuz için tüm örgütü yok etseler içimiz soğumaz, yok olsunlar artık
Bilmiyorum bu ülke bu acıyı nasıl üstlenecekGeceler "iyi" olmayacak gül vatanımın gül kokulu evlatları sağ olmadıkça
Bu acı kaldırılabilir gibi değil biz evladımızın ayağına taş değse içimiz sızlayan anneleriz tüm milletin yüreğini düşünemiyorum inanBilmiyorum bu ülke bu acıyı nasıl üstlenecek48 günde 80 küsür şehit derken 1 gecede nerdeyse 80 şehit vermişsek bu acı nasıl diner, nasıl üstlenilir, nasıl dayanılır erkek olsaydı şimdi askerde olacak evladım gibi düşünüyorum o çocukları, ben olsam nasıl yırtacaksa feryadım ortalığı, o anaların feryatları da öyle yankılanıyor kulağımda
Arkadaşım acı hepimizin acısı lâkin bir belânın nusubeti 7 düvele gidermiş yapma onun yerine Rabbim'ize havale et olurmuaskeri konvoy çok büyükmüş..
o kadar büyük bir konvoyun geleceğini nerden biliyordu bu şerefsizlerde o kadar mayın döşediler acaba?
onca mayın döşenirken, keşif yapılırken çevrede konuçlanırken yöre halkıda mı görmedi bunları.. yoksa gene belediye arabalarıyla mı kazıldı toprak ..
Allah dörtyüz kere belanı versin.. ülkemin başına gelmiş en büyük bela yettin artık!!!!
aklıma ilk gelen bu oldu,o yavruların annelerine nasıl söyleyecekler bunu,o analar o anda ne hissedecek,düşündükçe delirecek gibi oluyorum.Bilmiyorum bu ülke bu acıyı nasıl üstlenecek48 günde 80 küsür şehir derken 1 gecede nerdeyse 80 şehit vermişsek bu acı nasıl diner, nasıl üstlenilir, nasıl dayanılır erkek olsaydı şimdi askerde olacak evladım gibi düşünüyorum o çocukları, ben olsam nasıl yırtacaksa feryadım ortalığı, o anaların feryatları da öyle yankılanıyor kulağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?