Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

bu gece çok uzun olacak Bu saat olmuş hala net sayı verilemiyor .Sonucu duymaktan çok korkuyorum

Umarım yalandır

Sayıyı biliyorlar bence çünkü TSK şöyle bir açıklama yapmış:
Kaç şehit ve kaç yaralı olduğu bilgisi açıklamada yer almazken bunun nedeninin, ailelere haber verme süreci olduğu ifade ediliyor.
açıklamanın kaynak linki de bu:
http://www.ensonhaber.com/daglica-saldirisina-iliskin-tskdan-ilk-aciklama-2015-09-07.html

arkadaslar hepimizin basi sagolsun okadar uzgunum ki anlatamam daha gencecik hatta cocuk sayilacak askerleeimiz onlari bekleyenler tuglerim diken diken onun disinda insani cileden cikaran aciklamalar hava sartlarindan dolayi zorluymus telsizlere ulasmakta zorluk cekiyorlarmis hangu aydayiz pkk kisin saldiri yapsa olece beklenicekmi hic birsey yapilmicmi ve su an sinirden dile getiremedigim pek cok sey

Yani bende öyle düşündüm Mune"m
Düşündüğümüzde haksız çıkarız inşallah.
Amy, salim kafayla mantık yürütünce biz askeri birlikten bahsediyoruz, birlikten bir tane asker ayrılsa bilgi dahilinde ayrılır, hangi araçlar kaç Askerle hangi bölgede bilinir. Şehit ve yaralıları ulaşamadığın için bilemeyebilirsin ama pusuya düşürülmüş asker sayısını bilirsin
Sayı çok fazla Amy çok fazlaaa, kesin çok şehidimiz var bizim bayrağa sarılmış çok evlat vereceğiz toprağa
Biz bunları yazarken bile kaç evden feryâd yükseliyor 60 diyorlar 60 o 60 çocuğumuz için tüm örgütü yok etseler içimiz soğumaz, yok olsunlar artık

Evet aslında çok mantıklı biz merak ediyoruz ama tv karşısında o haberi alacak olanlar vardır. Allahım ne büyük bi acı

Elbette Mune"m biliniyor da insanın dili telâffuzda zorlanıyor işte

buraya ne yazsam ne söylesem boş,gözlerim dolu dolu yazıyorum şu anda,ateş düştüğü yeri yakıyor,şimdi o askerlerin ailelerini,analarının,babalarının,kardeş,eş,çocuk kim varsa hallerini düşünemiyorum,düşünmek istemiyorum,neden,neden,neden???ne için bu kadar kan,bu kadar kin,nefret,neyi paylaşamıyoruz,hepimizin eninde sonunda gideceği yer kara toprak değil mi,geriye savaş yerine barış bırakıp gitmek zormu?

Hepimizin başı sağolsun.

Geceler "iyi" olmayacak gül vatanımın gül kokulu evlatları sağ olmadıkça
Bilmiyorum bu ülke bu acıyı nasıl üstlenecek 48 günde 80 küsür şehit derken 1 gecede nerdeyse 80 şehit vermişsek bu acı nasıl diner, nasıl üstlenilir, nasıl dayanılır erkek olsaydı şimdi askerde olacak evladım gibi düşünüyorum o çocukları, ben olsam nasıl yırtacaksa feryadım ortalığı, o anaların feryatları da öyle yankılanıyor kulağımda

askeri konvoy çok büyükmüş..
o kadar büyük bir konvoyun geleceğini nerden biliyordu bu şerefsizlerde o kadar mayın döşediler acaba?
onca mayın döşenirken, keşif yapılırken çevrede konuçlanırken yöre halkıda mı görmedi bunları.. yoksa gene belediye arabalarıyla mı kazıldı toprak ..

Allah dörtyüz kere belanı versin.. ülkemin başına gelmiş en büyük bela yettin artık!!!!

Bu acı kaldırılabilir gibi değil biz evladımızın ayağına taş değse içimiz sızlayan anneleriz tüm milletin yüreğini düşünemiyorum inan

Arkadaşım acı hepimizin acısı lâkin bir belânın nusubeti 7 düvele gidermiş yapma onun yerine Rabbim'ize havale et olurmu

aklıma ilk gelen bu oldu,o yavruların annelerine nasıl söyleyecekler bunu,o analar o anda ne hissedecek,düşündükçe delirecek gibi oluyorum.
o kadar canımızın şehit olduğuna mı,analara mı,yıkılan ocaklara mı neye üzüleceğimi bilemiyorum.şu hayatta en önemli şey bir candır benim için,insan tirilyonlar kazanabilir ama bir can ,bir insanın yerini hiçbirşey dolduramaz.

hergün leblebi gibi bugün şu kadar şehit oldu haberlerini duydukça inanamıyorum,hepsi bir can ya,hepsi bir ana kuzusu,....giden bir can,var mı daha ötesi,daha mühimi,offff ki ne offf.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…