Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Bu saat olmuş hala 'Çok sayıda şehit ve yaralı askerimiz var.' diye paylasılıyor haber. Durum ne kadar korkunç.
Zikredilemeyecek kadar buyuk bir sayı oldugunu dusunuyorum. 100 metre arayla 400kg patlayıcı yerleştirilmiş. Bize verilecek sayının da gercek olacağına inanmıyorum.
Bu mayınların uzerine asfalt döken belediye de suclu, o patlayıcılardan haberi olmayan istihbarat da suclu, zırhlı araca o kadar askeri koyup guvenlik önlemi olmadan yola cıkaranlar da suclu, dün o gencecik fidanlar ölürken habersizce piknikte top oynayan ben de sucluyum. Kahretsin artık dayanamıyorum. Nefret ediyorum ya nefret...
 
Mekanları cennet olsunn ne yazarsam yazayım sözün bittiği yer ..sadece çok üzgünümm..
 
Ha birde arada bir iki kişi çıkıyor, önceki gunler 1-2 şehidimiz varken neden sesiniz cıkmıyordu, 3 gun uzulup sonra unutursunuz diye vicdan kasmaya calısmayın rica ediyorum. Ne alakası var ne gereği var bu söylemlerin?
 
oğlun askerde mi?
oğlum olmasına gerek mi var lanet okumak için?
konu ben değiliz biz. konu Erdoğan değil PKK terörü.
Konu sadece Türkiye değil Ortadoğu daki küresel terör.
Konu silahlı saldırı değil sadece, manipülasyonlarla gerçekleştirilen algı yönetimi
Konu vatansa gerisi teferruatır sözünü unutup, -yine söylüyorum- bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına saldıramazsınız.
TSK bu zamana kadar yani 30 yıl boyunca bizi yani halkı darbelerle ezmek yerine eğer PKK terörüyle uğraşsaydı, siyasiler 1923 ten beri Batı taklitçiliği yerine halkın sesi olsaydı, pkk bu kadar zaman dayanamazdı.
aslında 100 yıllık, görünürde 30 yıldır devam eden bir sorunu yalnızca 12 yıldır iktidarda olan ve yaklaşık 3 yıldır tek şehit haberinin gelmediği günleri gösteren, fakat hem siyasi olarak hem halk olarak çözüm yönünde atılan adımları suistimal eden hdpkk yerine bu ülkenin onaylanmış başkanına kin kusan insanların vatanseverliğinden şüphe ederim.
siyasi görüşün, dünyaya ülkeye bakış açın, şehitler üzerinden diğer insanlara mahalle baskısı kurmaya çalışman, eğer vatanseverliğinin önüne geçiyorsa, kusura bakma arkadaşım sen şehit üzerinden siyaset yapıyorsun, vatansever falan değilsin (sen derken genelleme yapıyorum, bu şekilde düşünenlere çoğul cevabım)
 
askere çocuk göndermeyen,şu anki asker annelerini anlayamaz.
 
sabahtan beri bakmadığım haber kanalı kalmadı hiç birinde şehit sayısı söylenmiyor.

tahminimce şehit sayımız çok fazla bir olsa da canım acıyor fazla olsa da fark etmez fakat yayın yasağı geldi sanırm.

bayram öncesi aileler yandılar kimiblir kimlere acı haberler gitti ve halen çatışmalar devam ediyormuş orda çocukları olanların endişesi paniği allahım kimselere yaşatmasın çok acı

acı anlatmak için kelimeler yetersiz,lanet etsekte kahrol desekse buna farklı çözümler bulmak gerekir.

şuan için anak şu söylenebilir allahım ailelerine bol sabırlar versin

ve şuanda çatışmada olan askerlerimizi yaradanım korusun

pkk ve destekleyenlere de lanet esin
 
ayrıca kızdığım hemde çok kızdığım bir konu da var

askerlerimize kızıyorum.orası dağlıca bundan önce de bir çok kez şehit verdiğimiz bir yer nasıl olurda daha sıkı kontroller yapılmaz ortam belli hainler her yerde şehir içlerinde ellerinde silahlarla dolaşıyorken yolda yürüyen askere kurşun sıkılıyorken nasıl olurda o yollara kamera yada alarmlar konmaz nasıl olurda oraya mayın döşenirken kimse görmez

yada askerler geçmeden önce mayın tarayıcı araçlar önden gitmez bu kadar mı basit gencecik hayatlar.

bu oyun mu nedir allah aşkına ki bu kadar can bu kadar tebsizlik yüzünden gider.

dağlıca yahu sene kaçtır bilmiyorum asker tehfis oldu evlerine dönerken yine aynı mayınla sanırım 25 asker şehit oldu.

bu kadar kontrolsüz oralarda gidilir mi

yazık bu gençlerin hayallerine eşlerine çocuklarına anne ve babalarına

bizler bir kaç gün yazarız sonra normal hayatımıza devam ya aileler ya yarım kalan yaşamalr..
 

bir kanalda tsk ile görüştüğünü söyleyen bir muhabir şehit sayısının telaffuz edemeyeceği kadar çok olduğunu söyledi..
bence asla gerçek rakamı paylaşmayacaklar..
 
bilmiyorum canım,bir şeyler oluyor akıl sır ermeyecek
 
gencecik askerlerimiz şehit eden o silahlarda ki kurşunlarda emeği olanlara da allahım vicdan nasip etsin her attıkları oy pkk ya kurşun olarak döndü.

umarım bunun fark ederler çünkü yanan her ocakta dökülen her göz yaşına ağlayan her çocukta hamile dul kalan her eşte emekleri var.
 
bilmiyorum canım,bir şeyler oluyor akıl sır ermeyecek

böyle bir gergin ve savaş ortamında bu kadar rahat daha önce adı çıkmış şehitlerin verildiği bir yerde askerler nasıl gider ya?
inan aklımı yitiricem

önceden mayın tesbit eden araçları gönderin yada helekopterler var ne bileyim ya bu kadar ahydı ölüme gider gibi bilerek lades bu

yazıktır o çocuklara canlara

çok kızıyorum egem ya
 
bir kanalda tsk ile görüştüğünü söyleyen bir muhabir şehit sayısının telaffuz edemeyeceği kadar çok olduğunu söyledi..
bence asla gerçek rakamı paylaşmayacaklar..

30 üstünde şehit var diyorlar ...

ne kadar olursa birde aynı hepside aynı ama bu kadar can bu ortam da gidiyor sa bunda askerlerimizin de ihmali var demektir.
 
Siz şuna şu kadar şehit var diyeceğinize bir yığın şehit var desenize... Ben ne zaman siyaset forumuna girsem 1 hafta 10 gün banlanıyorum o yüzden buraya girip konuşmak istemiyorum aslında. Ama susmak da olmuyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…