- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
Eki Görüntüle 1625878 Sayılar burada veriliyor sanırım, doğruluğundan emin değilim.
Yasak mı bilmiyorum ama arkadaşlar Twitter hesabı olan arkadaşlar ' efeler_taburu ' kişini takip edebilirsiniz sanırım bilgi paylaşıyor. Doğruluğunu tam anlamıyla bilmiyorum ama.
oğlum olmasına gerek mi var lanet okumak için?oğlun askerde mi?
askere çocuk göndermeyen,şu anki asker annelerini anlayamaz.oğlum olmasına gerek mi var lanet okumak için?
konu ben değiliz biz. konu Erdoğan değil PKK terörü.
Konu sadece Türkiye değil Ortadoğu daki küresel terör.
Konu silahlı saldırı değil sadece, manipülasyonlarla gerçekleştirilen algı yönetimi
Konu vatansa gerisi teferruatır sözünü unutup, -yine söylüyorum- bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına saldıramazsınız.
TSK bu zamana kadar yani 30 yıl boyunca bizi yani halkı darbelerle ezmek yerine eğer PKK terörüyle uğraşsaydı, siyasiler 1923 ten beri Batı taklitçiliği yerine halkın sesi olsaydı, pkk bu kadar zaman dayanamazdı.
aslında 100 yıllık, görünürde 30 yıldır devam eden bir sorunu yalnızca 12 yıldır iktidarda olan ve yaklaşık 3 yıldır tek şehit haberinin gelmediği günleri gösteren, fakat hem siyasi olarak hem halk olarak çözüm yönünde atılan adımları suistimal eden hdpkk yerine bu ülkenin onaylanmış başkanına kin kusan insanların vatanseverliğinden şüphe ederim.
siyasi görüşün, dünyaya ülkeye bakış açın, şehitler üzerinden diğer insanlara mahalle baskısı kurmaya çalışman, eğer vatanseverliğinin önüne geçiyorsa, kusura bakma arkadaşım sen şehit üzerinden siyaset yapıyorsun, vatansever falan değilsin (sen derken genelleme yapıyorum, bu şekilde düşünenlere çoğul cevabım)
sen beni hiç anlamamışsın, neyse oğlunu askere gönderince anlarsın ne yapalım.askere çocuk göndermeyen,şu anki asker annelerini anlayamaz.
ne yazdığını okumadım.biri yeni geldi askerden diğeri hazır asker.sen beni hiç anlamamışsın, neyse oğlunu askere gönderince anlarsın ne yapalım.
iyi günler.
sabahtan beri bakmadığım haber kanalı kalmadı hiç birinde şehit sayısı söylenmiyor.
tahminimce şehit sayımız çok fazla bir olsa da canım acıyor fazla olsa da fark etmez fakat yayın yasağı geldi sanırm.
bayram öncesi aileler yandılar kimiblir kimlere acı haberler gitti ve halen çatışmalar devam ediyormuş orda çocukları olanların endişesi paniği allahım kimselere yaşatmasın çok acı
acı anlatmak için kelimeler yetersiz,lanet etsekte kahrol desekse buna farklı çözümler bulmak gerekir.
şuan için anak şu söylenebilir allahım ailelerine bol sabırlar versin
ve şuanda çatışmada olan askerlerimizi yaradanım korusun
pkk ve destekleyenlere de lanet esin
bilmiyorum canım,bir şeyler oluyor akıl sır ermeyecekayrıca kızdığım hemde çok kızdığım bir konu da var
askerlerimize kızıyorum.orası dağlıca bundan önce de bir çok kez şehit verdiğimiz bir yer nasıl olurda daha sıkı kontroller yapılmaz ortam belli hainler her yerde şehir içlerinde ellerinde silahlarla dolaşıyorken yolda yürüyen askere kurşun sıkılıyorken nasıl olurda o yollara kamera yada alarmlar konmaz nasıl olurda oraya mayın döşenirken kimse görmez
yada askerler geçmeden önce mayın tarayıcı araçlar önden gitmez bu kadar mı basit gencecik hayatlar.
bu oyun mu nedir allah aşkına ki bu kadar can bu kadar tebsizlik yüzünden gider.
dağlıca yahu sene kaçtır bilmiyorum asker tehfis oldu evlerine dönerken yine aynı mayınla sanırım 25 asker şehit oldu.
bu kadar kontrolsüz oralarda gidilir mi
yazık bu gençlerin hayallerine eşlerine çocuklarına anne ve babalarına
bizler bir kaç gün yazarız sonra normal hayatımıza devam ya aileler ya yarım kalan yaşamalr..
bilmiyorum canım,bir şeyler oluyor akıl sır ermeyecek
bir kanalda tsk ile görüştüğünü söyleyen bir muhabir şehit sayısının telaffuz edemeyeceği kadar çok olduğunu söyledi..
bence asla gerçek rakamı paylaşmayacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?