Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

seçim öncesi,verin 400 milletvekilini bu iş huzur içinde çözülsün, dendi.

ülkenin seçilmiş iktidarlarını indirip yerine kukla ,güdümlü,ne denilirse onu yapan ve bu sayede de amaçlarına yasal ve kolay yoldan gidebilecekleri kişileri ülkenin başına getirmektir amaçları.

chp veya mhp de iktidarda olsaydı bu böyle olacaktı.

batılılar müslümanları öldürürken ayrım yapmaz hangi mezhepten olmaları onları ilgilendirmez.

mezhep ayrılığı onlar için sadece karmaşa çıkaracaklarında gereklidir.

Arkadasim ben soylemine yalan demiyrm soylemi daglicayla birlestiren haberin yalanina diyrm ki o haber be canli yayin yapilirken internet yayinina basladi ve sonra kaldirildi.Buradaki soylem 400 milletvekili soylemi baska bir acilistata soylenimis bir lafti ki o zman ne shit haberi vardi ne bisey
Dün akşam kulaklarımla duydum ne diyosun sen?
Uslubumuza dikkat edersek biraz

Ya hala şu adamı savunuyor ya bazı safozlar ...bende yanarım yanarımda ona yanarım ...devam edin ,yazıklar olsun o gormeyen gozlerinize ,fanatizmin bu kadarına yazıklar olsun
bu nasil bir soylemdir be mubarek

Peki
Dedim de içime sinmedi.
Dağlıca olayı ile birleşse ne olur birleşmese ne olur.
2 ayda kaç şehit verildi.
Bu cümle ne anlama geliyor?

askere çocuk göndermeyen,şu anki asker annelerini anlayamaz.
size katılmıyorum .
Terör saldırıları sadece askere gidenlere olmuyor .
Metroya binmek bile risk şu sıralar .
Can candır ister asker ister sivil

PKK nın silah depolarken kullandığı güzergah ve yerleşim alanları İran mı Irak mı Suriye mi?eğer öyleyse o ülke yöneticileri neden bu silah sevkiyatına göz yumdu?
Ne kadar pespembe ,ne kadar taraflı gözlükleriniz var sizin.Suriye,Irak...vs bizim güvenliğimizin derdine mi düşecekti?Bu sorduğunuz soruları T.C. hükümetine sorabildiğiniz gün bu ülkede terör biter.
Silah depolanmış,sevkiyat yapılmış!!!!
Bak sen!
T.C. devleti nasıl izin vermiş bu silahların,teröristlerin elini kolunu sallayarak Türkiye ye girmesine?
Burası Muz Cumhuriyeti mi?Yabancı devletlerin umrunda mı Türkiyenin güvenliği?
Sen kendi güvenliğini sağlayamıyorsan onlara ne?
Ülkenin başına kim gelirse gelsin, Türkiye bir Irak bir Suriye olmadan, doğuda sözde Kürdistan devletcikleri kurulmadan PKK bitmez.
Doğuda Kürdistan devletcikleri kurmadan bu işin bitmeyeceği belliydi.Çözüm süreci başladığından beri bunu savunuyorum,ama AKP seçmeni yeni anladı ne hikmetse.Ülkenin başınada kim gelirse artık bunları bitiremez,çünkü eskiden dağda yerleşen teröristler şehirlere indi.Sayıları onbinleri geçti.Silahları,bombaları,her türü teçhizatı kevgire dönen sınırlarımızdan geçirdiler zaten.

Uslubumuza dikkat edersek biraz

Üslubumda sıkıntı yok. Daha fazlasını söylemek geçiyor içimden ama susuyorum.

Kulaklarımla duydum diyorum buradaki birçok insan gibi. Buna bir cevabın yok mu üslubumla uğraşmaktan başka?

rum,ermeni,sünni,alevi,kürt komşularımız oluyor ,hep birlikte yaşıyoruz.biz halkız.

arkadaşlar hanginiz komşusu farklı ırk veya mezhepten diye onu öldürdü veya bunu düşündü.....

bunu dünya da kurulan siyasi sistemler bunu yaptıryor.halk yapmaz asla kardeşçe yaşarız.siyaset olmasa,koltuk derdi olmasa bunlar olmaz.

size katılmıyorum .
Terör saldırıları sadece askere gidenlere olmuyor .
Metroya binmek bile risk şu sıralar .
Can candır ister asker ister sivil
elbette terör her yerde ama gene söylüyorum,evladı askerde olmayan anlayamaz.

Toprak utandı,
çocukları bağrına basar iken...
Kuşlar utandı,
masmavi gökyüzünde süzülürken...
Ağaç utandı, çiçek utandı,
bu neyin nesi diye!
Gül utandı,
rengini kan kırmızıdan aldı diye...
Barış utandı,
kanatlarına ölü çocuklar takıldı diye...
Bir insanoğlu utanmadı yaptığından. ...

Hürriyetin haberi kaldırması gerçeği değiştiriyor mu?Hürriyet büyük baskı altında.Köşe yazarına yazısından dolayı soruşturma açıldı.Adam tatile çıkarıldı.Dün akşam gazete baskına uğradı.Gerçeklerin yazılmaması için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.Satılmış gazeteciler de buna çanak tutuyor.Hürriyet haberi kaldırmışmış.Aman aman gerçek değişti siz haber kaldırıldı diyince.Siz dün akşam Tayyip'in itiraf ettiği bunlar çözüm süresince silah depolamış lafını açıklayın.O silahlarla askerlerimiz öldü.Suçu kime atalım acaba?Devletin başı değil mi o?Askerin elini kolunu bağlayan o değil mi?Çözüm sürecini başlatan o değil mi?Öcalanı muhatap alan o değil mi?Onun emirlerini uygulayan o değil mi? Maalesef gözler kör, kulaklar sağır olmuş.İhanet bunun adı.Vatana ihanet!

Peki
Dedim de içime sinmedi.
Dağlıca olayı ile birleşse ne olur birleşmese ne olur.
2 ayda kaç şehit verildi.
Bu cümle ne anlama geliyor?

Soylemim bunu olaya baglayana

Üslubumda sıkıntı yok. Daha fazlasını söylemek geçiyor içimden ama susuyorum.

Kulaklarımla duydum diyorum buradaki birçok insan gibi. Buna bir cevabın yok mu üslubumla uğraşmaktan başka?
Yanlis konusuyorsun ama .yorumunu yap.kisiye saldirma ki bu topikler bunu gerektiriyor.

elbette terör her yerde ama gene söylüyorum,evladı askerde olmayan anlayamaz.
anlar tatlım
neden biliyor musun ?
ben şu an dua ediyorum .Allahım diyorum yeğenim Hakkari de yapmıştı askerliğini (ablamın oğlu)
iyi ki sağ salim gelmiş.
Şu an askerdekiler de can .
allah sabır versin .
Eğer bir yakınım olsaydı endişe ederdim mahvolurdum kolay değil tabi

2015 yilinda, teknoloji bu kadar gelismisken, bu sekilde bir saldiriya hala kurbanlar veriliyorsa, ben kahrolsun pkk diyerek yetinemem.
devlet de sucludur, tsk da sucludur.
guvenlik onlemleri almak icin 400 millet vekili sart mi?
Vatanımız bölünmesin ben öleyim. Keşke şu an Hakkari de olmak isterdim.
siz olunce vatan bolunmeyecek VE BU KALLESLIK bitecekse buyrun ölün.
lakin 30 yillar boyu canlar gitmeye devam edecekse ölmeyiniz lutfen!

allah askerlerimizi korusun diyoruz cunku ordu askerlerimizi korumuyor.
acik hedef gibi yem gibi.
pkk saldirmaya karar vermediginde sehimiz az belki kazalar falan.
pkk saldirmak istediginde ise ordumuz aciz.
saldiri sonralari jetlerle karsilik verildi diye haberler geciyor.
bu jetler saldiri olmasini mi bekliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…