https://www.59saniye.com/400-milletvekili-alinsaydi-bunlar-olmazdi-cumhurbaskani
Dün akşamki canlı yayından.
Uslubumuza dikkat edersek birazDün akşam kulaklarımla duydum ne diyosun sen?
bu nasil bir soylemdir be mubarekYa hala şu adamı savunuyor ya bazı safozlar ...bende yanarım yanarımda ona yanarım ...devam edin ,yazıklar olsun o gormeyen gozlerinize ,fanatizmin bu kadarına yazıklar olsun
PekiArkadasim ben soylemine yalan demiyrm soylemi daglicayla birlestiren haberin yalanina diyrm ki o haber be canli yayin yapilirken internet yayinina basladi ve sonra kaldirildi.Buradaki soylem 400 milletvekili soylemi baska bir acilistata soylenimis bir lafti ki o zman ne shit haberi vardi ne bisey
Uslubumuza dikkat edersek biraz
Sana katiliyrumSakin nolur.Kavgaya değil birliğe ihtiyacımız var
size katılmıyorum .askere çocuk göndermeyen,şu anki asker annelerini anlayamaz.
Ne kadar pespembe ,ne kadar taraflı gözlükleriniz var sizin.Suriye,Irak...vs bizim güvenliğimizin derdine mi düşecekti?Bu sorduğunuz soruları T.C. hükümetine sorabildiğiniz gün bu ülkede terör biter.PKK nın silah depolarken kullandığı güzergah ve yerleşim alanları İran mı Irak mı Suriye mi?eğer öyleyse o ülke yöneticileri neden bu silah sevkiyatına göz yumdu?
Doğuda Kürdistan devletcikleri kurmadan bu işin bitmeyeceği belliydi.Çözüm süreci başladığından beri bunu savunuyorum,ama AKP seçmeni yeni anladı ne hikmetse.Ülkenin başınada kim gelirse artık bunları bitiremez,çünkü eskiden dağda yerleşen teröristler şehirlere indi.Sayıları onbinleri geçti.Silahları,bombaları,her türü teçhizatı kevgire dönen sınırlarımızdan geçirdiler zaten.Ülkenin başına kim gelirse gelsin, Türkiye bir Irak bir Suriye olmadan, doğuda sözde Kürdistan devletcikleri kurulmadan PKK bitmez.
Uslubumuza dikkat edersek biraz
elbette terör her yerde ama gene söylüyorum,evladı askerde olmayan anlayamaz.size katılmıyorum .
Terör saldırıları sadece askere gidenlere olmuyor .
Metroya binmek bile risk şu sıralar .
Can candır ister asker ister sivil
Peki
Dedim de içime sinmedi.
Dağlıca olayı ile birleşse ne olur birleşmese ne olur.
2 ayda kaç şehit verildi.
Bu cümle ne anlama geliyor?
Yanlis konusuyorsun ama .yorumunu yap.kisiye saldirma ki bu topikler bunu gerektiriyor.Üslubumda sıkıntı yok. Daha fazlasını söylemek geçiyor içimden ama susuyorum.
Kulaklarımla duydum diyorum buradaki birçok insan gibi. Buna bir cevabın yok mu üslubumla uğraşmaktan başka?
Ablacım Allah yardımcınız olsun.elbette terör her yerde ama gene söylüyorum,evladı askerde olmayan anlayamaz.
anlar tatlımelbette terör her yerde ama gene söylüyorum,evladı askerde olmayan anlayamaz.
siz olunce vatan bolunmeyecek VE BU KALLESLIK bitecekse buyrun ölün.Vatanımız bölünmesin ben öleyim. Keşke şu an Hakkari de olmak isterdim.
Siz tüm parçayı görmemeye devam edin baktığınız nokta sizi tatmin ediyorsa söyleyecek bir şey yok.
Soylemim bunu olaya baglayana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?