Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Cozum sureci boyunca silahlandilar lafini telafuz etti peki neden bunun onlemi alinmadi? Onlem alinsaydi bu kadar ciddi kayiplar yasanmayacakti.
 


aynen ,ben de bunu anlamıyorum deli olacağım.

gece yattığımda saatlerce tedbir düşünüyorum askerleri nasıl korumalı diye,akan kanı nasıl durdurabilrim diye.kafayı yiyecem artık.
 
Bana kimse doğuyu savunmasın. Tunceli videosunu izlediniz demi. Polis orda diye gösteriyorlar, halk pkk bağrına basıyor daha ne diyosunuz. Haa ben de doğuluyum yeter artık yeter
 
Son düzenleme:
her şey garip.yıllardır ortadoğuda kadın çocuk işkenceyle öldürülüyor,tecavüz ediliyor....

suriyede 3-4 yaşlarında bir kız çocuğunu gömdükleri yerden çıkardılar.kıza tecavüz edip öldürmüş ve gömmüşler.gözümün önünden gitmiyor psikolojim bozuldu.

ses yok çıt yok.bir çocuk boğulup sahile vurdu tüm dünya bunu konuşuyor (buna üzülmeyelim demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın) ki bu da bodrum da yani türkiye topraklarında...savaş suriyede oluyor,savaşı çıkaranlar batılılar ama bodrum sahili anılıyor şimdi tüm dünyada.

ki türkiye 5 milyon mülteciye yıllardır sahip çıkıyor.şimdi batı 120 bini nasıl da kamuoyuna duyuruyor bakın ülkemize alıyoruz diyorlar bağıra bağıra.
 
Arkadaşlar bu adam kendini öyle ya da böyle başkan seçtirecek.

Halktan gereken desteği alamasa bile hileyle hurdayla başkan olacak.

Herkes halkın büyük bir kısmı şehit verilmesinden bıktı ve artık kan dinsin diye bu adama oy verdi sanacak.

Herkes birbirini suçlayacak.

Şu an bu kadar şehit verilmesinin sebebi bu algıyı yaratmak istemeleri.

Buraya yaziyorum.
 
Arkadasim kaynak kullandigin haber hurriyetin sitesinden kaldirilmistir yalan haber oldugu icin keske arastirsaydinda oyle koysaydin
Ve hala siyaset kavgasina devam
Ne azimmis arkadasim kac sehit var siz neyin pesindesiniz.
 
Siyasetle ilgili olduğu ićin siyaset yapıyoruz hanımefendi. Yukarıda iktidara destek verilmeli diyen üyeyede aynı hassasiyeti göstermeniz dileğiyle.
Rica ederim alıntılamayin beni.
Onu okumadim arkadasim sehit haberinde siyaset yapan herkese olumdur bu oyesi yok son....
 
en acısı da şehit üzerinden Recep Tayyip Erdoğan ı siyaset yapmakla suçlayanlar, tam olarak bunu yapıyor. siyasi körlükten, Erdoğan nefretinden sözde vatanseverler öcalan, demirtaş, pkk, hdp ye lanetle dolması gereken sosyal medyada, şehitler üzerinden bu ülkenin seçilmiş başkanına lanet ve küfürler yağdırıyorlar.
bu tavır tam da hdpkk nın istediği şey, bravo.
asker o güzergahta neden önlem almadı?
pkk antitank mayınlarını nereden buldu, hangi ülkenin üretimi, ellerine nasıl geçti?
PKK nın silah depolarken kullandığı güzergah ve yerleşim alanları İran mı Irak mı Suriye mi?eğer öyleyse o ülke yöneticileri neden bu silah sevkiyatına göz yumdu?
400 kg patlayıcı yerleştirmek için çukur açan, buna göz yuman belediyesi, oranın halkı, yeterli güvenliği sağlamayan amiri, komutanı vb şeklinde süren giden birçok soru var.
Erdoğan'a lanet okumak ve google üzerinden fake veya gerçek olaylarla ilgisi olan olmayan bir sürü jpeg paylaşmak mı vatanseverlik, acı böyle mi yaşanıyor, yeni acı çekme ve ifade etme yöntemi bu mudur?
asıl meseleyi atlayıp, asıl bedduayı hakedenler varken, tamamen yönlendirme maksatlı ve kesin bilgi barındırmayan haberlerle mi pkk yı bitireceğiz?
Erdoğan biterse PKK bitecek sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz, PKK bitmeyecek. ne zamana kadar biliyor musunuz?
Ülkenin başına kim gelirse gelsin, Türkiye bir Irak bir Suriye olmadan, doğuda sözde Kürdistan devletcikleri kurulmadan PKK bitmez.
o yüzden gündelik siyasi kaygıları, yanlış milliyetçilik anlayışını, şehitler üzerinden vurun abalıya saçmalığını bırakıp, akıllıca davranıp birlik olmak ve bu vatan için gerçekten samimiyetle mücadele edenlere sevmesek de destek olmak zorundayız.
 
Arkadasim kaynak kullandigin haber hurriyetin sitesinden kaldirilmistir yalan haber oldugu icin keske arastirsaydinda oyle koysaydin
Ve hala siyaset kavgasina devam
Ne azimmis arkadasim kac sehit var siz neyin pesindesiniz.


Dün akşam kulaklarımla duydum ne diyosun sen?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…