ayrıca kızdığım hemde çok kızdığım bir konu da var
askerlerimize kızıyorum.orası dağlıca bundan önce de bir çok kez şehit verdiğimiz bir yer nasıl olurda daha sıkı kontroller yapılmaz ortam belli hainler her yerde şehir içlerinde ellerinde silahlarla dolaşıyorken yolda yürüyen askere kurşun sıkılıyorken nasıl olurda o yollara kamera yada alarmlar konmaz nasıl olurda oraya mayın döşenirken kimse görmez
yada askerler geçmeden önce mayın tarayıcı araçlar önden gitmez bu kadar mı basit gencecik hayatlar.
bu oyun mu nedir allah aşkına ki bu kadar can bu kadar tebsizlik yüzünden gider.
dağlıca yahu sene kaçtır bilmiyorum asker tehfis oldu evlerine dönerken yine aynı mayınla sanırım 25 asker şehit oldu.
bu kadar kontrolsüz oralarda gidilir mi
yazık bu gençlerin hayallerine eşlerine çocuklarına anne ve babalarına
bizler bir kaç gün yazarız sonra normal hayatımıza devam ya aileler ya yarım kalan yaşamalr..
30 üstünde şehit var diyorlar ...
ne kadar olursa birde aynı hepside aynı ama bu kadar can bu ortam da gidiyor sa bunda askerlerimizin de ihmali var demektir.
asker emirleri uyguluyor.. öl diyorlar ölüyor..
Ben de doğuluyum gerikirse benim memleketim de yerle bir edilsin! Nefret ettim artıkBen de doğuluyum yazarken dikkat edelim bazen rica ediyorum
Bana kimse doğuyu savunmasın. Tunceli videosunu izlediniz demi. Polis orda diye gösteriyorlar, halk pkk bağrına basıyor daha ne diyosunuz. Haa ben de doğuluyum yeter artık yeterDoğu derken?
orası da vatan toprağı. orada da pkk teröründen muzdarip masum insanlar var.
intikam için haklı olsanız dahi masum kanı dökerseniz zalim olursunuz.
öfkeyle değil aklı selim hareket etmek zorundasınız.
ne olursa olsun, ister savaş ister terör eylemi, silahsız insana, kadına, çocuğa, yaşlıya, bitki örtüsüne dahi zarar veremezsiniz, inancımız bu yönde. yoksa o kan dökücülerden ne farkımız kalır?
Arkadasim kaynak kullandigin haber hurriyetin sitesinden kaldirilmistir yalan haber oldugu icin keske arastirsaydinda oyle koysaydinErdoğan: Eğer 400 milletvekili olsaydı bunlar olmazdı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ülkenin içine sürüklendiği terör ortamını değerlendirirken, "400 milletvekili alınsaydı bunlar olmazdı" dedi. Erdoğan, artık yeni bir sürece girildiğini söyledi.
06 Eylül 2015 Pazar 22:00
8 49 1
Recep Tayyip Erdoğan,Dağlıca'da düzenlenen saldırı ile ilgili atv canlı yayınında açıklamada bulundu.
Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:
"Her şeyden önce tabi, üzüntülüyüz. Şu anda Silahlı Kuvvetlerimiz, Genelkurmay, Dağlıca'yla,Hakkari ile gerek Valimiz, gerekse oradaki kolordu komutanı kendileriyle görüşmeler devam ediyor. Öyle zannediyorum ki kesin netice an be an alınabilir. Şu anda Sayın Başbakan'ın daAnkara'ya dönüşüyle birlikte Ankara'da bir güvenlik toplantısını yapacaklar. O ana kadar da herhalde kesin neticeleri almış olurlar. Bu kesin neticeyi aldıktan sonra durumu açıklayacaklar. Tabi şu anda orada hava şartları vesaire, o da çok çok kötüymüş ve bu kötü hava şartları altında orada böyle bir mücadele var ve Dağlıca'da yapılan bir temizlik neticesinde böyle bir olay gerçekleşiyor.
Oradaki zırhlı araçlarla ifade edildiği kadarıyla mayınlarla kurulmuş olan tuzaklar neticesinde bir olay burada art ardına oluşuyor. Tabi şu anda bu konuyla ilgili Genelkurmay Başkanımızın izahatları hakikaten üzücü. Temennim odur ki şu anda yapılacak açıklama ve onun ardından da tabi oradaki devam edecek olan mücadele çok daha farklı çok daha kararlı olacaktır. Hepimizin başı sağolsun. Milletimizin başı sağolsun, Allah sabırlar versin"
ERDOĞAN'IN TARTIŞILAN 400 MİLLETVEKİLİ SÖZLERİ
Erdoğan, "Eğer 400 milletvekilini alacak ve Anayasa'yı değiştirecek bir sayıyı bir parti almış olsaydı, bugün bunlar olmazdı" dedi.
ÇATIŞMALAR NEDEN YENİDEN BAŞLADI
Gidilecek seçimde yine bölge halkını tehdit altında tutmak suretiyle, buradaki oy potansiyelini korumak istiyorlar. Dün vatandaşlar yürüyüş yaptılar. Artık çekin elinizi yakamızdan dediler. Benim Güneydoğu'daki vatandaşımın bunu daha fazla yapması lazım. Çünkü siz bizim evlatlarımızı dağa kaçırdınız. Hala biliyorsunuz kaçırılmış olan yüzlerce, binlerce çocuk var. Bölücü Terör örgütü böyle bir yöntemi kendisine seçmişse, diğer vatandaşlara korku salmak için bunu yapıyor. Temenni ederim ki halkımız onun bu durumunu görür ve kararını verir, bu kararını da sandığa yansıtır.
Kaynak: Hürriyet
Onu okumadim arkadasim sehit haberinde siyaset yapan herkese olumdur bu oyesi yok son....Siyasetle ilgili olduğu ićin siyaset yapıyoruz hanımefendi. Yukarıda iktidara destek verilmeli diyen üyeyede aynı hassasiyeti göstermeniz dileğiyle.
Rica ederim alıntılamayin beni.
Seyrettim . Haberi site kaldirdi zaten kaynak gosterilen hurriyet gazetesi .Neresi yalan bu haberin,videolar var seyrettinmi hiç..
Aleni 400 milletvekili diyor..
https://www.59saniye.com/400-milletvekili-alinsaydi-bunlar-olmazdi-cumhurbaskaniArkadasim kaynak kullandigin haber hurriyetin sitesinden kaldirilmistir yalan haber oldugu icin keske arastirsaydinda oyle koysaydin
Ve hala siyaset kavgasina devam
Ne azimmis arkadasim kac sehit var siz neyin pesindesiniz.
Seyrettim . Haberi site kaldirdi zaten kaynak gosterilen hurriyet gazetesi .
Arkadasim kaynak kullandigin haber hurriyetin sitesinden kaldirilmistir yalan haber oldugu icin keske arastirsaydinda oyle koysaydin
Ve hala siyaset kavgasina devam
Ne azimmis arkadasim kac sehit var siz neyin pesindesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?