Soylemim bunu olaya baglayana
Yanlis konusuyorsun ama .yorumunu yap.kisiye saldirma ki bu topikler bunu gerektiriyor.
bunlar bunlar bunlar...
Yanlis konusuyorsun ama .yorumunu yap.kisiye saldirma ki bu topikler bunu gerektiriyor.
Arkadasim kaynak kullandigin haber hurriyetin sitesinden kaldirilmistir yalan haber oldugu icin keske arastirsaydinda oyle koysaydin
Ve hala siyaset kavgasina devam
Ne azimmis arkadasim kac sehit var siz neyin pesindesiniz.
Gozumun bebegi soyledigine yalan demiyrm cigerim bunu daha oncede belirtildigi ve konunun daglicaya baglandigi.kuzum canlı yayında dün akşam söyledi yahu ne yalan haberi ...dinledik ailecek kulaklarımızla..
Bir de sunlar var. 400 mv olayindan daha tehdit edici mesela
Bunu soyleyen kisi Türkiye Büyük Millet Meclisi vekili. Akıl alır gibi değil.
yeri geldimi devletin başı diyorsunuz ama adam bir lider olarak bir şeyler yaptığındada diktatör diyorsunuzz.. veee zaman gazetesi muhabirini iyi dinle ve tepkisini iyi anlaa...Hürriyetin haberi kaldırması gerçeği değiştiriyor mu?Hürriyet büyük baskı altında.Köşe yazarına yazısından dolayı soruşturma açıldı.Adam tatile çıkarıldı.Dün akşam gazete baskına uğradı.Gerçeklerin yazılmaması için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.Satılmış gazeteciler de buna çanak tutuyor.Hürriyet haberi kaldırmışmış.Aman aman gerçek değişti siz haber kaldırıldı diyince.Siz dün akşam Tayyip'in itiraf ettiği bunlar çözüm süresince silah depolamış lafını açıklayın.O silahlarla askerlerimiz öldü.Suçu kime atalım acaba?Devletin başı değil mi o?Askerin elini kolunu bağlayan o değil mi?Çözüm sürecini başlatan o değil mi?Öcalanı muhatap alan o değil mi?Onun emirlerini uygulayan o değil mi? Maalesef gözler kör, kulaklar sağır olmuş.İhanet bunun adı.Vatana ihanet!
Yok canım bayan söylenen yalan demiyormuş söylemin dağlıca ile birleştirilmesine yalan diyormuş biz yanlış anlamışız.kuzum canlı yayında dün akşam söyledi yahu ne yalan haberi ...dinledik ailecek kulaklarımızla..
Bir de sunlar var. 400 mv olayindan daha tehdit edici mesela
Bunu soyleyen kisi Türkiye Büyük Millet Meclisi vekili. Akıl alır gibi değil.
boşuna çırpınıyorsun evl aefeGozumun bebegi soyledigine yalan demiyrm cigerim bunu daha oncede belirtildigi ve konunun daglicaya baglandigi.
Bu yani
Ama senle benim arama cumhurbaskani bile giremez.
Yok canım bayan söylenen yalan demiyormuş söylemin dağlıca ile birleştirilmesine yalan diyormuş biz yanlış anlamışız.
Ben de öyle diyorum ama onlar sadece tek bir noktaya odaklanmak istiyorlar bozmayalım rahatlarını.bende şöyle diyorum o zaman ha dağlıca ha van ha bilmem nere..seçimlerden beri kaç şehit verildiğine bir bakalım..
gerçekten miYandas medyada daglica ile ilgili tek satir haber yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?