Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Soylemim bunu olaya baglayana

Yanlis konusuyorsun ama .yorumunu yap.kisiye saldirma ki bu topikler bunu gerektiriyor.

Videoda 1bucuk dakika paralel orgute ve diger.partilere saydirdi sonra da ilk soyledigi "400 MILLETVEKILINI BIR PARTI ALSA" lafini "400 MILLETVEKILIYLE YENI TURKIYE KURULSA" diyerek cevirdi.Ve sizler buna manipule edildi diyorsunuz.Kivirmak ta bas medyasi A Habere dustu ama kusura bakmayin.Kimse bunu yemedi.

Yanlis konusuyorsun ama .yorumunu yap.kisiye saldirma ki bu topikler bunu gerektiriyor.
bunlar bunlar bunlar...
yine baglamis olayi pensilvanyaya.
yahu zaten cogunluk onlardaydi yapsalarmis gerekli degisiklikleri teror icin madem.
terore sebep olan odur diyemem vebal alamam ama teroru BUNLAR dedikleri kullaniyorsa, secim oncesi bu 400 aciklamasiyla erdoganin da kullanmaktan geri kalmadigi GUN GIBI ORTADA.

Kimseye saldırdığım yok o sizin abartmanız. Nasıl bir üslup takınacağımı sizden öğrenecek değilim. Bu arada hala cevap vermediniz hala üslup derdindesiniz.

Efendiniz açık net tehdit savurdu buna bir cevabınız yok mu? Siz oraya gelin.

Arkadasim kaynak kullandigin haber hurriyetin sitesinden kaldirilmistir yalan haber oldugu icin keske arastirsaydinda oyle koysaydin
Ve hala siyaset kavgasina devam
Ne azimmis arkadasim kac sehit var siz neyin pesindesiniz.

kuzum canlı yayında dün akşam söyledi yahu ne yalan haberi ...dinledik ailecek kulaklarımızla..

Askeri gazinoya saldırı

Van'ın Edremit ilçesindeki askeri gazinoya PKK üyeleri tarafından saldırı düzenlendi.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, "Edremit ilçesinde Van Gölü sahilindeki askeri gazinoya 6 Eylül 2015 günü saat 22.00 sıralarında tesisin karşısında bulunan ormanlık alandan sayısı belirlenemeyen bölücü terör örgütü mensuplarınca ses bombası ve müteakiben uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulduğu" belirtildi.
Tesiste görevli askerler tarafından saldırıya anında karşılık verildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Örgüt mensupları karanlıktan ve bölgenin ormanlık olmasından faydalanarak kaçmıştır. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmamıştır. Olayla ilgili tahkikat sürdürülmektedir."

http://www.milliyet.com.tr/askeri-gazinoya-saldiri-gundem-2113841/

Bir de sunlar var. 400 mv olayindan daha tehdit edici mesela

Bunu soyleyen kisi Türkiye Büyük Millet Meclisi vekili. Akıl alır gibi değil.

figen denen katilde sırtımızı pkk ya dayadık dedi bunların hepsi aynı pkk kaillerinin olduğu bir parti ve yine milletvekili olan zerdan pkk nın tükürüğünde boğulacaksınız dedi.bunlar vekil ve soruşturma bile geçirmeden her ay bu ülkeden maaşlarını alıyoralar ama

işte bunlara oy verenler bu hale getirdi.katiller çıktı tepemize bol keseden atıyorlar.

yeri geldimi devletin başı diyorsunuz ama adam bir lider olarak bir şeyler yaptığındada diktatör diyorsunuzz.. veee zaman gazetesi muhabirini iyi dinle ve tepkisini iyi anlaa...
Zaman muhabirinden o habere tepki. Zaman muhabiri Tuğba Mezararkalı,
Hürriyet ve Zaman'ın Dağlıca haberlerine tepki gösterdi.

kuzum canlı yayında dün akşam söyledi yahu ne yalan haberi ...dinledik ailecek kulaklarımızla..
Yok canım bayan söylenen yalan demiyormuş söylemin dağlıca ile birleştirilmesine yalan diyormuş biz yanlış anlamışız.

Bir de sunlar var. 400 mv olayindan daha tehdit edici mesela

Bunu soyleyen kisi Türkiye Büyük Millet Meclisi vekili. Akıl alır gibi değil.

Akıl almıyor çünkü bu adamlar kendi akıllarıyla hareket edemeyen, ona buna hizmet eden ama kendi ideolojileri için hizmet ettiklerini sanan piyon, kukla, soytarı, akılsız güruhu.

Allah'ım sen bu acıyı dindir, helak et vicdansızları.

Ben artık umudumu herşeyden yitdim sanırım.. Sanki kıyamete beş var ama keşke kıyamet kopsa yoksa bu dünya yaşanası bir yer değil arık..

Gozumun bebegi soyledigine yalan demiyrm cigerim bunu daha oncede belirtildigi ve konunun daglicaya baglandigi.
Bu yani
Ama senle benim arama cumhurbaskani bile giremez.
boşuna çırpınıyorsun evl aefe
Zaman muhabirinden o habere tepki. Zaman muhabiri Tuğba Mezararkalı,
Hürriyet ve Zaman'ın Dağlıca haberlerine tepki gösterdi.buradaki kızcağız bileee anlamışta ..

Yok canım bayan söylenen yalan demiyormuş söylemin dağlıca ile birleştirilmesine yalan diyormuş biz yanlış anlamışız.

bende şöyle diyorum o zaman ha dağlıca ha van ha bilmem nere..seçimlerden beri kaç şehit verildiğine bir bakalım..

Bazı insanların bakış açısı karşısında küçük dilimi yutmak üzereyim.

Peslerden pes beğeniyorum..

bende şöyle diyorum o zaman ha dağlıca ha van ha bilmem nere..seçimlerden beri kaç şehit verildiğine bir bakalım..
Ben de öyle diyorum ama onlar sadece tek bir noktaya odaklanmak istiyorlar bozmayalım rahatlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…