Cunku mit devlet herkes goz yumduGünümüz Türkiyesi'nin en utanç tablosu...Onca istihbarata ragmen neden önleri kesilmiyor bekleniyor.Bu sorumluluk devletin değil mi.
Bu memleket hiç kimsenin iktidarında teröristlerle görüşmedi,el ele kol kola pozlar vermedi, şehitlerimiz Hakkımda saygısız bir dil kullanmadı,koltuk sevdasından ana kuzularını PKK nın önüne yem atmadı.Sosyal medyada aktifim, herkes ama herkes rte suçluyor. Neden saray içinmiş verilen şehitler. Adam iyiki saray yaptı ha çok malzeme çıktı düşmanlarına. Sarayla ne alakaysa.
Pkk yeni olan bişey mi? Ve ya tayyip mi getirdi? Ezel ezeli var bu lanet olasıca şey. Gidin kininizi pkk kusun cumhurbaşkanına değil. Öyle yorumlar okuyorum ki sanarsın pkk melek, Cumhurbaşkanı askeri vuruyor.
Adamın iki lafından biri "kürt kardeşlerim"di. Kürt kardeşleri ihanet ettiyse adam napsın? Şimdi bana ouww her kürt ayni değil yeaaa demeyin. Kürtlerin %80ı pkk savunuyor. Doğu halkı ayaklansa pkk istemiyoruz dese pkk zaten barınamaz orda. Ama halk bağrına basıyor. Ben de doğuluyum, sakın bana doğunun şartini bilmiyosun yeaaa da demeyin. Tunceli videosunu izledim(küfür etmiycem o kadina ban yemek istemiyorum) yyeeeapmayııın diye bağırıyor. Biri "aha polis orda" diyor. Devlet napsın halk kalleş olduktan sonra.
Tansiyonum yükseldi yine. Memleketimi söylemeye utanıyorum. Direk Türküm diyorum sonra memleketimi söylüyorum siz düşünün artık
Gün birlik olma zamanı, birbirimizi suçlama zamanı değil
Sosyal medyada aktifim, herkes ama herkes rte suçluyor. Neden saray içinmiş verilen şehitler. Adam iyiki saray yaptı ha çok malzeme çıktı düşmanlarına. Sarayla ne alakaysa.
Pkk yeni olan bişey mi? Ve ya tayyip mi getirdi? Ezel ezeli var bu lanet olasıca şey. Gidin kininizi pkk kusun cumhurbaşkanına değil. Öyle yorumlar okuyorum ki sanarsın pkk melek, Cumhurbaşkanı askeri vuruyor.
Adamın iki lafından biri "kürt kardeşlerim"di. Kürt kardeşleri ihanet ettiyse adam napsın? Şimdi bana ouww her kürt ayni değil yeaaa demeyin. Kürtlerin %80ı pkk savunuyor. Doğu halkı ayaklansa pkk istemiyoruz dese pkk zaten barınamaz orda. Ama halk bağrına basıyor. Ben de doğuluyum, sakın bana doğunun şartini bilmiyosun yeaaa da demeyin. Tunceli videosunu izledim(küfür etmiycem o kadina ban yemek istemiyorum) yyeeeapmayııın diye bağırıyor. Biri "aha polis orda" diyor. Devlet napsın halk kalleş olduktan sonra.
Tansiyonum yükseldi yine. Memleketimi söylemeye utanıyorum. Direk Türküm diyorum sonra memleketimi söylüyorum siz düşünün artık
Artık mhp akp chp yok. Vatan evlatları ve vatan hainleri var.Gün birlik olma zamanı, birbirimizi suçlama zamanı değil
Elinize saglik ne de guzel yazmissiniz hic bu kadar guzel ifade edilemezdiBu memleket hiç kimsenin iktidarında teröristlerle görüşmedi,el ele kol kola pozlar vermedi, şehitlerimiz Hakkımda saygısız bir dil kullanmadı,koltuk sevdasından ana kuzularını PKK nın önüne yem atmadı.
Evet izledim ve çarpıtıldiğıni düşünüyorum. Herşeyde rte sucluyorsunuz o sehidlerin katilleri demirtaştır bunu görün artik utanmasalar demirtas baris getircekti diycekler. Pkk çok büyük darbe aldi ayrıcaDün izlediniz mi konuşmasını şu 400 milletvekili ile ilgili olanı ? Aa ama o yalan haberdi pardon yanlış oldu.
ne dediğiniz belli değil çözüm süreci yapalım dedi analar ölmesin dedi ve çözüm sürecine girildii.. veee o zamanda bombaladınız nasıl olur neden olurr.. ve 2 senedir askarlerimizin şehit haberleri gelmiyordu.. tamam dedik bir iyileşme varr bu ülkemdee.. ama gördükki 30 senedir o şehit haberleri tekrardan başladıı..Bu memleket hiç kimsenin iktidarında teröristlerle görüşmedi,el ele kol kola pozlar vermedi, şehitlerimiz Hakkımda saygısız bir dil kullanmadı,koltuk sevdasından ana kuzularını PKK nın önüne yem atmadı.
Hava ciava abla gundemleri ilk sayfalarina bi baksan utandim valla sanki dun gece hoc yaşanmamışgerçekten mi
haber yapmayınca her şey güllük gülistanlık gibi mi oluyor ki
peki gündemleri ne
Evet izledim ve çarpıtıldiğıni düşünüyorum. Herşeyde rte sucluyorsunuz o sehidlerin katilleri demirtaştır bunu görün artik utanmasalar demirtas baris getircekti diycekler. Pkk çok büyük darbe aldi ayrıca
3 yıldır şehit haberi gelmiyordu adamlar meclise girdi ve patlak verdi kısmını doğru demişsiniz de bağlantıyı ters yerden kurmuşsunuz.7 haziranda oyumu akp verdim, bu şehid olaylari başladı sonra ben de sizin gibi düşündüm tayyip yüzünden mi acaba mhp ye mi veriyim diye (ki bahçeliden nefret ederim ona rağmen). Ama görüyorum hdplisi de mhplisi de chplisi de tayyibi suçluyor. Cemaatcisi de yurtdişindaki dili pabuçlarda. Çözüm süreci hata değildi, o sürece ihanet edenlere kusun öfkenizi. 3 yildir sehit haberi gelmiyordu bu lanetler meclise girdi. En basitinden pkk lilarin sesi daha fazla cikmaya basladi eskiden diyemezlerdi bu kadar rahat ben vatan hainiyim diye. Hani siz rte sucluyosunuz ya herseyde ben de herseyde ama herseyde katil demirtaşi suçluyorum Allah ona da evlat acısı yaşatsın.
Herneyse kenetlenme zamanı. Bende faşistlik var, bunu bile bir kenara bırakıp yine akp oy vericem. Bahçeli hakkinda tartismak dahi istemiyorum
Yine mi kandırıldı ,hayallahPkk yeni olan bişey mi? Ve ya tayyip mi getirdi? Ezel ezeli var bu lanet olasıca şey. Gidin kininizi pkk kusun cumhurbaşkanına değil. Öyle yorumlar okuyorum ki sanarsın pkk melek, Cumhurbaşkanı askeri vuruyor.
Adamın iki lafından biri "kürt kardeşlerim"di. Kürt kardeşleri ihanet ettiyse adam napsın?
Hangi çözüm Süreci kakao? Sen inandın mı? Bak PKK bile inanmamış ki silah depolamış o arada. Bunu cumhurbaşkanı söylüyor.ne dediğiniz belli değil çözüm süreci yapalım dedi analar ölmesin dedi ve çözüm sürecine girildii.. veee o zamanda bombaladınız nasıl olur neden olurr.. ve 2 senedir askarlerimizin şehit haberleri gelmiyordu.. tamam dedik bir iyileşme varr bu ülkemdee.. ama gördükki 30 senedir o şehit haberleri tekrardan başladıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?