Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Günümüz Türkiyesi'nin en utanç tablosu...Onca istihbarata ragmen neden önleri kesilmiyor bekleniyor.Bu sorumluluk devletin değil mi.
Cunku mit devlet herkes goz yumdu
Askerin elini kolunu bagladilar valiler haber verdi evlere silah depoliyolar dendi karismayin dendi karayollari calismalari belediyelere baglandi bunlar mayini dosedi belediyeleri de ustunu kapadi say say bitmez yani

Hdp ye oy verenlerden çok farkları varmış gibi ,iki partide bu yaşanan olaylardan aynı ölçüde sorumlu değilmiş gibi

malum partiye oy verenler gelmiş buraya edebiyat parçalıyorlar

bilseniz dışarıdan ne kadar samimi göründüğünüzü

hdp=akp ne fark var bu ikisi arasında?????

Sosyal medyada aktifim, herkes ama herkes rte suçluyor. Neden saray içinmiş verilen şehitler. Adam iyiki saray yaptı ha çok malzeme çıktı düşmanlarına. Sarayla ne alakaysa.
Pkk yeni olan bişey mi? Ve ya tayyip mi getirdi? Ezel ezeli var bu lanet olasıca şey. Gidin kininizi pkk kusun cumhurbaşkanına değil. Öyle yorumlar okuyorum ki sanarsın pkk melek, Cumhurbaşkanı askeri vuruyor.
Adamın iki lafından biri "kürt kardeşlerim"di. Kürt kardeşleri ihanet ettiyse adam napsın? Şimdi bana ouww her kürt ayni değil yeaaa demeyin. Kürtlerin %80ı pkk savunuyor. Doğu halkı ayaklansa pkk istemiyoruz dese pkk zaten barınamaz orda. Ama halk bağrına basıyor. Ben de doğuluyum, sakın bana doğunun şartini bilmiyosun yeaaa da demeyin. Tunceli videosunu izledim(küfür etmiycem o kadina ban yemek istemiyorum) yyeeeapmayııın diye bağırıyor. Biri "aha polis orda" diyor. Devlet napsın halk kalleş olduktan sonra.
Tansiyonum yükseldi yine. Memleketimi söylemeye utanıyorum. Direk Türküm diyorum sonra memleketimi söylüyorum siz düşünün artık

Artık mhp akp chp yok. Vatan evlatları ve vatan hainleri var.Gün birlik olma zamanı, birbirimizi suçlama zamanı değil

Son düzenleme:
Örgütlü bir saldırı olmuş. Içerden bilgi sizdirilmis olabilir. Ya TSK'nin ya da meclisin içindeki hainlerden.... allah rahmet eylesin ailelerine de sabır versin.

Bu memleket hiç kimsenin iktidarında teröristlerle görüşmedi,el ele kol kola pozlar vermedi, şehitlerimiz Hakkımda saygısız bir dil kullanmadı,koltuk sevdasından ana kuzularını PKK nın önüne yem atmadı.

Dün izlediniz mi konuşmasını şu 400 milletvekili ile ilgili olanı ? Aa ama o yalan haberdi pardon yanlış oldu.

Yazilanlar dogruysa cok cok buyuk bir saldırı olmus ve biz bu saldiri karsisinda her ne kadar anlasmazliklarimiz olsa da bir kenara birakip kenetlenmeliyiz. Baska caremiz yok

Elinize saglik ne de guzel yazmissiniz hic bu kadar guzel ifade edilemezdi

Dün izlediniz mi konuşmasını şu 400 milletvekili ile ilgili olanı ? Aa ama o yalan haberdi pardon yanlış oldu.
Evet izledim ve çarpıtıldiğıni düşünüyorum. Herşeyde rte sucluyorsunuz o sehidlerin katilleri demirtaştır bunu görün artik utanmasalar demirtas baris getircekti diycekler. Pkk çok büyük darbe aldi ayrıca

ne dediğiniz belli değil çözüm süreci yapalım dedi analar ölmesin dedi ve çözüm sürecine girildii.. veee o zamanda bombaladınız nasıl olur neden olurr.. ve 2 senedir askarlerimizin şehit haberleri gelmiyordu.. tamam dedik bir iyileşme varr bu ülkemdee.. ama gördükki 30 senedir o şehit haberleri tekrardan başladıı..

Darbe mi aldı ? Yarına dağılırlar o zaman.Ciddi misiniz bilmiyorum ama darbe alan falan yok.Sizi bizi susturmak için söylenen sözler onlar.Her seferinde ''şu kadar teröristi bombaladık şunu yaptık'' diyorlar ama hani daha dün kaç tane vatan evladı toprağa verildi.

7 haziranda oyumu akp verdim, bu şehid olaylari başladı sonra ben de sizin gibi düşündüm tayyip yüzünden mi acaba mhp ye mi veriyim diye (ki bahçeliden nefret ederim ona rağmen). Ama görüyorum hdplisi de mhplisi de chplisi de tayyibi suçluyor. Cemaatcisi de yurtdişindaki dili pabuçlarda. Çözüm süreci hata değildi, o sürece ihanet edenlere kusun öfkenizi. 3 yildir sehit haberi gelmiyordu bu lanetler meclise girdi. En basitinden pkk lilarin sesi daha fazla cikmaya basladi eskiden diyemezlerdi bu kadar rahat ben vatan hainiyim diye. Hani siz rte sucluyosunuz ya herseyde ben de herseyde ama herseyde katil demirtaşi suçluyorum Allah ona da evlat acısı yaşatsın.

Herneyse kenetlenme zamanı. Bende milliyetcilik var, bunu bile bir kenara bırakıp yine akp oy vericem. Bahçeli hakkinda tartismak dahi istemiyorum

İktidar, yani Türkiye'de şu an için erki elinde bulunduranlar, yürüttükleri politikadan sorumludur. Siyaset dediğimiz şey masum değil; ancak bu ülkenin evlatlarını kaybediyorsak bir yerde yanlış var demektir ve gerekli önlemlerin alınması iktidarın asli görevidir.

Biz sadece bize verilen kadarını biliyoruz, ne kadarını öğrenmemiz gerekiyorsa o kadarını öğrenebiliyoruz. Bu nedenle siyaseti derinlemesine tartışmak aslında bizi bir yere götürmüyor. Çözüm süreci olsun, öncesi olsun, şimdi yaşananlar olsun, sadece ve sadece bilmemiz istenen kadarını biliyoruz. Buna göre şekilleniyor siyasi görüşümüz; ancak hiçbir zaman tam anlamıyla duruma hakim olamıyoruz.

3 yıldır şehit haberi gelmiyordu adamlar meclise girdi ve patlak verdi kısmını doğru demişsiniz de bağlantıyı ters yerden kurmuşsunuz.
Hükümet kurulmamış , yeniden seçim gündemde iken adamlar neden kendi oylarını azaltma derdine girip , bütün gözleri kendi üzerlerine çevirsinler ? Bu kadar aptal mı bu insanlar ?

Yine mi kandırıldı ,hayallah
Adam herkes tarafından kandırılsın,ihanete uğrasın,geleceği öngöremesin,gerekirse vatan elden gitsin,ama siz onu desteklemeye devam edin olur mu

Hangi çözüm Süreci kakao? Sen inandın mı? Bak PKK bile inanmamış ki silah depolamış o arada. Bunu cumhurbaşkanı söylüyor.

Ayrıca o çözüm Sürecinde Güneydoğu'da istedikleri gibi at koşturdu teröristler. Bir nevi hayallerine kavuştular.

Şimdi sana soruyorum. Neden bozuldu çözüm Süreci? Madem her şey süperdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…