Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Suçlusu demirtaşsa demirtaşı meclise kim soktu?

Çözüm süreci ayağına pkkyı kim güçlendirdi akabinde silahlanmışlar itirafını kim yaptı?

Katile kapıyı açayım, ülkede söz ve makam sahibi edip yetkiler tanıyayım, güçlenmeleri için çözüm maskesi altında zaman ve imkan tanıyayım sonra terör başgösterdiğinde tek suçlu demirtaş olsun.

He canım he.

çözüm süreci değil pkk nın yeniden yapılanma kendini toparlama süreci

adamlar bu süreçte ellerini kollarını sallayarak yaptılar yapacaklarını görüldüğü üzere

Teröriste güven olmaz
Terörle müzakere edilmez

Diye diye bas bas bagirdiklarinda "siz kan iatiyorsunuz, savas istiyorsunuz" dediniz

Simdi de rte kandirildi ona ihanet ettilerse napsin diyorsunuz

Biz demedik mi o adamlara guven olmaz?
Adamlarin dötünü kaldirmayin demedik mi?

Vatana ihanet edenlere merhamet edilmez demedik mi?
Vatana ihanet edenleri affetmeyin adam yerine koymayin demedik mi?

Dün de dahil olmak üzere şu ana kadar dökülen kanın sebebi kim?
Teröriste güvenenler mi?
Yoksa diğerleri mi?

Terörü yapana, destekleyene, engellemeyene ve teröre çanak tutana lanet olsun.

şimdi bişey yazacağımmm tepkiler alacağımı biliyorumm öyleyse vee madem pkk ile savaşacağız ve hep savaşacağızz sence bizlerden hiç zayiat vermeden olacak bir işmii.. işte şu an savaş halindeyiz ve nekadar askerimiz gittii.. ve ne ocaklar söndüü.. şu son 2 senedir haberler gelmiyordu.. ama 30 seneden fazla süre gelen şehit haberleri gene hortladıı..dikkatini çekiyorumm 30 seneden fazla süredir diyorumm..

Nasıl ya?
Herşey de onu şuçluyorsunuzmuş!
3 yıldır şehit haberi yokmuş!
Ya ya tabi... Maldık inandık...
Madem 3yıldır şehit yok, neden kökünü kazımadınız katillerin o zaman?
Daha dün insanların, o şehit analarının babalarının gözünün içe bakarak, o şehit evlatlarının şehit eşlerinin şehit kardeşlerinin gözlerinin önünde 400 MİLLETVEKİLİ ALSAYDIK, BÖYLE OLMAZDI diyebilecek kadar insanlıktan çıkmış bir zattır.
Bu bir itiraftır, ey güzel ülkemim güzel insanları.
Bu bir toplu cinayetin itirafıdır.
Biraz insaf.. Onları savunurken, bir sonra ki şehitin senin evladın ya da eşin olmayacağını bilemezsin...

Herkes Tayyip'i suçlar tabi.Pkk ne kadar suçluysa Tayyip de o derece suçlu.Hdp ile masaya oturan o değil mi?Oy toplamak için açılım süreci başlattı.Oyları düşünce de buzdolabına kaldırdı.Süreci bitirdi kaos ortamı olsun akp'siz ülke elden gidiyor desinler diye.Kürtlerin sonunda özerklik isteyeceği biliyormuydu da her istediklerini yaptı.Adım adım bunların büyümesine,silahlanmasına çanak tuttu.Birkaç seneye kadar bu kadar rahat hareket edebiliyorlarmıydı.Baktılar ki her istedikleri kabul oluyor istedikçe istediler.O kadar yüz verdi ki adamlar artık kendi valisini, başkanını atıyor.Türklük,Kürtlük, Alevilik ayrımını o çıkardı.Kürt kardeşlerim, alevi kardeşlerim diyip durdu.Biz bu ayrımları ondan öğrendik.Sivri diliyle ortamı yumuşatmak yerine benim dediğim olacak mantığıyla ülkeyi mahvetti.Suriye'de Esat karşıtlarına her türlü yardımı yaptı.Esat şimdi pkk'ya yardım etse ne diyebilir.Sen de onun düşmanına yardım ettin.Bütün komşularla arayı bozdu.

Pazarda hamile karisinin yaninda , carsi iznindeyken sehit edilen askerler sayilmiyor mu? Cozum surecinde de bal gibi şehit geliyordu ama o zaman cozum sureci Akpnin isine geliyordu. Simdi ise gelmiyor olay bu kadar basit. Sehit gelip gelmemesi o uzun adaminizin umrunda degil. Oyle olsa Mehmetçik icin o kadar cirkin seyler soylemezdi zamaninda.

Ben buranın hükümet düşmanı olduğunu unutarak yorum yapmışım.
Baştaki kilicdaroglu olsaydi bu kadar suçlamazdiniz. Gelmiş hâlâ demirtaşi meclise rte soktu havasindasiniz. Ne rte sokmasi? Adam hdp ye oy mu topladı? %13 kisma sorun bunu, meclise sokan onlar. Bir de yeterki hukumet düşsün diye verilen oylar. Vermeselerdi oy girmeseydi. Doğudaki halk verdi. Çözüm sürecine ihanet ettiler bu kadar net. Pkk yi koyunlarinda besliyorlar. Utaniyorum memleketimden utaniyorum çok mahcubum batiya karşı.
Erdogan gik dese hemen bişey buluyonuz bu kulp yakistiriyonuz. He canim he akp yok verdik bizim yüzümüzden şehit geliyo hey Allahim. Verirsin kardesim mhpye chpye saygi duyarim. Ama ikide bi dikdatör sifatiyla başlayip hakaret ediyosan o dikdatör degildir. Olsaydi sosyal medyada hakaret edemezdiniz.
Zaten halk silahlansin diyen demirtaş melek. Suçlayin bakalim hükümeti nereye kadar gidecek

Hiç bir şey yapamıyorsan Şehitlerin Hakk'ını verirsin. Dağlıca'da canlarımız gitmiş başbakanımız nerede? Maçta. Hemde başka bir şehit çocuğuyla. Cumhurbaşkanımız akşam açıklama yapıyor PKK silah depolamış,yok bazı şehit Babaları karaktersizmiş,400 mv falan filan. Az saygı diyorum ya.

Bu zamana kadar olan hükümetleri de eleştirdim başka bi mesajımda. Terörle Mücadele'de özel eğitim verilmeli. Acemi Birliği'nden Dağlara yollanmamalı çocuklar.

Seçimden once gazeteler dagitiliyordu, akp yandaslari dagitiyordu, surekli akp liler bizi ikna etmeye calisiyordu

"Koalisyon olursa kaos olur tek care tek parti iktidari" diye yaziyordu akp tek basina iktidar olmazsa bugunleri cok ararsiniz diyorlardu

Bu gazeteleri goren bir tek ben miyim?

Nereden biliyordunuz acaba akpliler bunlari?
Nereden biliyordunuz??

aynen oyle zulme susan zulm yapandan daha beterdir.
hepimiz susuyoruz elimizden bişey gelmiyor sabahtan beri sadece ağlıyorum.

400 milletvekilini alsaydı, bunlar olmayacaktı. DEĞİL Mİ???

Bedel bedel bedel bu akan kanın bedeli çok ağır olacak Rabbim hesap günü cümlemizi korusun.

Çözüm Sürecinde bu hainleri besleyip büyütenler Rabbim soracak sizden Hesabını.

Allah büyükdür diyorum başka bişey gelmiyor içimden,elimden gelen bişey yokdağa çıkamam,bomba atamam,gücüm yetmez,askerimize dua etmekden başka bişey gelmez elimden

Çok aciz ve çaresiz hissediyorum kendimi
Şu habere bakmamak için okadar direndimki ama olmuyor görmezden gelinmiyor.İçimden ne geliyorsa onları yazdım.

Kulp bulup yapıştırmıyoruz.Sorularımızı görmezden gelince verecek cevabın olmadığını düşünüyoruz

Adam genelkurmaya şehit haberlerini açıklama diye baskı yapıyor,gazetecilere gerçekleri yazdığı için soruşturma başlatıyor,acılı şehit ailesinin akrabasını tutuklatıyor,gazetecileri işten kovduruyor,yandaş gazetelerin manşetlerini kendi belirliyor bu adam diktatör değil tabi melek melek!

400 milletvekilini alsaydı, bunlar olmayacaktı. DEĞİL Mİ???
Ne alakası var? Ben hukumet düştü diye üzülmeyi unutmuştum hdp nin girdiğini duyunca. Hukumet yine dusseydi ama hdpkk meclise girmeseydi. Hukumet bu biri gider öteki gelir. Ama öcalan soyadli biri mecliste ben buna kahroldum dustugune degil

Keşke Öcalan la çözüm süreci pazarlıkları yapılırken de kahrolabilseydiniz.

Dağlıcadaki şehitler açıklanmayacak.Aynı GÜNEŞ OPERASYONU ndaki gibi.
O kara harekatında bulunan asker bir tanıdığım'' bir günde gözümün önünde 36 şehit verdik ve ancak 1 PKK lıyı öldürebildik'' demişti.
''Ama gazeteler 5 şehitten bahsetti.O şehitleri sonra vermişiz gibi gösterdiler'' dedi.

Peki o hainlerin sesi niye daha çok çıkıyor acaba?
Çözüm süreci çözüm süreci hani nerede çözüm süreci?
Demirtaşı ve imralıdaki şerefsizi muhatap alan kim? Onlarla masaya oturan kim?
Kendi ordusuna savaş açan yok Balyoz yok Ergenekon diye askeri içeri takan kim?
Ama tabi ki bunları paralel devlet yaptı, hepsi dış mihrakların oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…