- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
yeni akit yandas medya degil mi? orada var haberler.Yandas medyada daglica ile ilgili tek satir haber yok.
Bir de sunlar var. 400 mv olayindan daha tehdit edici mesela
Bunu soyleyen kisi Türkiye Büyük Millet Meclisi vekili. Akıl alır gibi değil.
Devletin başı değil mi?Maalesef ki öyle.Siz ona gönülden bağlı olabilirsiniz,hatalarını uzun adam hohoho diye alkışlayabilirsiniz ama yaptığı yanlışları duyuyoruz, görüyoruz çok şükür.İyi bir şey yaptığında eşşek değiliz yaptı deriz.Ama son dönemlerdeki tek adam olma isteğine ve yaptıklarına sizin gibi kör bakamayız.O gazetecinin ne yazdığı beni ilgilendirmez şu aşamada.Ben dün akşamki söylediklerine bakarım.Adam silah depolamış pkk diyor.Eee senin mitin ne iş yapıyordu o arada.Ülkeyi kaosa sürüklemenin planlarını yapıyordu galiba.yeri geldimi devletin başı diyorsunuz ama adam bir lider olarak bir şeyler yaptığındada diktatör diyorsunuzz.. veee zaman gazetesi muhabirini iyi dinle ve tepkisini iyi anlaa...
Zaman muhabirinden o habere tepki. Zaman muhabiri Tuğba Mezararkalı,
Hürriyet ve Zaman'ın Dağlıca haberlerine tepki gösterdi.
Yalaka hepsi.Allah onların da ocağına ateş düşürsün.Yandas medyada daglica ile ilgili tek satir haber yok.
Internet siteleri degil gazetelerden bahsediyorum. Evet haber olsa ne olmasa ne gudumsuz medya mi var memlekette her iki taraf icin de. Sadece suan için en önemli gundem buyken hicbirinde mansette olmaması garip geldiyeni akit yandas medya degil mi? orada var haberler.
haber olsa ne olur olmasa ne olur. herkes ayni haberi farkli okuyor zaten.
gönülden bağlımııı...???bu kısmı yanlışş... ve hatalarındada eleştiririm ve buradakilerde bunu bilirr .. ben o konuşmasını baştan sona dinledimm adra kelimeleri cımbızlayarak aktarmıyorum burayaa.. o gazetecinin söyledikleri beni ilgilendirmez diyorsun yaaa pekii nedennn ilgilendirmiyorr.. aksini söyleseydimi ilgilenecektinn.. haaa şimdide millet şunu der bu kadar şehit varr veee tayyibi korumalar başlamışş .. ama bir lider dediğiniz adamın kelimelerini iyice bir dinleyin o söylenen kelimeler hangi söylemlerin uzantısıdır.. bir dinleyin sonrada buraya cımbızlayarak söylenmiş laf oyunları yapmayın .. lütfenn yaaa..Devletin başı değil mi?Maalesef ki öyle.Siz ona gönülden bağlı olabilirsiniz,hatalarını uzun adam hohoho diye alkışlayabilirsiniz ama yaptığı yanlışları duyuyoruz, görüyoruz çok şükür.İyi bir şey yaptığında eşşek değiliz yaptı deriz.Ama son dönemlerdeki tek adam olma isteğine ve yaptıklarına sizin gibi kör bakamayız.O gazetecinin ne yazdığı beni ilgilendirmez şu aşamada.Ben dün akşamki söylediklerine bakarım.Adam silah depolamış pkk diyor.Eee senin mitin ne iş yapıyordu o arada.Ülkeyi kaosa sürüklemenin planlarını yapıyordu galiba.
Askeri gazinoya saldırı
Van'ın Edremit ilçesindeki askeri gazinoya PKK üyeleri tarafından saldırı düzenlendi.
Van Valiliğinden yapılan açıklamada, "Edremit ilçesinde Van Gölü sahilindeki askeri gazinoya 6 Eylül 2015 günü saat 22.00 sıralarında tesisin karşısında bulunan ormanlık alandan sayısı belirlenemeyen bölücü terör örgütü mensuplarınca ses bombası ve müteakiben uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulduğu" belirtildi.
Tesiste görevli askerler tarafından saldırıya anında karşılık verildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Örgüt mensupları karanlıktan ve bölgenin ormanlık olmasından faydalanarak kaçmıştır. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmamıştır. Olayla ilgili tahkikat sürdürülmektedir."
http://www.milliyet.com.tr/askeri-gazinoya-saldiri-gundem-2113841/
Şimdi milliyetin sayfasında gördümorayı çok iyi bilirim Edremit vay be tam 2 senem geçti her hafta sonu giderdik.
göle sıfır bir yerdi lanet olsun gözü dönmüş pisliklere lanet olsun bu ülke üzerinde oynanan ounlara oyunculara başroldekilere allah topunun belasını versin...
bende tartışmayacağımm ve şudabir gerçekki herkes inandığını savunacakk..ve bu durumda asla bitmeyecekk..Kakao seninle tartışamayacağım.Ne söylersem söyleyeyim sen yine kör bakacaksın.Fanatik bir akp'lisin çünkü.Dün akşam böyle dedi diyorum halen ne konuşuyorsun.Yazışmayalım lütfen.
..
Şimdi milliyetin sayfasında gördüm
PKK’ya gıda götüren araçtan HDP’li vekil çıktı
Kars’ta terör örgütü PKK militanlarına gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri, 3 aracı durdurdu. Araçlarda yer alan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli ve beraberindeki 8 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, şüpheli şahısların bir marketten temin ettikleri gıda ve ihtiyaç malzemesini Kağızman-Digor kırsalında bulunan bölücü terör örgütü PKK üyelerine götürecekleri ihbarını alan Digor İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, söz konusu araçları ilçe çıkışında durdurdu. Aralarında HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli’nin de olduğu 8 kişi gözaltına alınırken, araçta çok sayıda gıda ve ihtiyaç malzemesi olduğu görüldü. HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli kimlik tespiti yapılmasının ardından serbest bırakılırken, diğer 8 kişi ise Digor Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
(İHA)
http://www.milliyet.com.tr/pkk-ya-gida-goturen-aractan-hdp-li-gundem-2113847/
Yıllar önce 24 tabutu yan yana dizmişlerdi. Şimdi yine aynı şeyleri yaşayacağız. Hoş biri de bini de aynı ama insanın Yüreği dağlanıyor
Neden ulusal yas ilan edilmiyor..
Şehitlerimiz suudi arabistan kralı olsaydı anında yas olurdu değilmi arkadaşlar...
Çünkü şehitlerimizden bir çıkarı yok.Ama Suudi kralları öyle mi?Neden ulusal yas ilan edilmiyor..
Şehitlerimiz suudi arabistan kralı olsaydı anında yas olurdu değilmi arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?