Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Bir de sunlar var. 400 mv olayindan daha tehdit edici mesela

Bunu soyleyen kisi Türkiye Büyük Millet Meclisi vekili. Akıl alır gibi değil.

Bu adam bizim vergilerimizle o mecliste görev yapıyor..
Aleni tehdit,devletin savcılarını göreve çağırıyorum..
Geçende hdp'li kadın polisleri geçmeye çalışırken valinizi çağırın dedi..
Haklı kadın tabi senin değil benim valim nede olsa..

Devletin başı değil mi?Maalesef ki öyle.Siz ona gönülden bağlı olabilirsiniz,hatalarını uzun adam hohoho diye alkışlayabilirsiniz ama yaptığı yanlışları duyuyoruz, görüyoruz çok şükür.İyi bir şey yaptığında eşşek değiliz yaptı deriz.Ama son dönemlerdeki tek adam olma isteğine ve yaptıklarına sizin gibi kör bakamayız.O gazetecinin ne yazdığı beni ilgilendirmez şu aşamada.Ben dün akşamki söylediklerine bakarım.Adam silah depolamış pkk diyor.Eee senin mitin ne iş yapıyordu o arada.Ülkeyi kaosa sürüklemenin planlarını yapıyordu galiba.

Şehit sayısı 21 e yükselmiş. Rehine olan askerlerimizde varmış. Allahım sen yardım et. Kirli hesaplamaların sonucunda gencecik evlatlarımız ölüyor.
Kaç can yitirdiğimizi tam olarak bilmiyoruz ama yitmemesi için kaç milletvekili gerektiğini biliyoruz... Ne kirli bir pazarlıktır yarabbim.

Yıllar önce 24 tabutu yan yana dizmişlerdi. Şimdi yine aynı şeyleri yaşayacağız. Hoş biri de bini de aynı ama insanın Yüreği dağlanıyor

yeni akit yandas medya degil mi? orada var haberler.
haber olsa ne olur olmasa ne olur. herkes ayni haberi farkli okuyor zaten.
Internet siteleri degil gazetelerden bahsediyorum. Evet haber olsa ne olmasa ne gudumsuz medya mi var memlekette her iki taraf icin de. Sadece suan için en önemli gundem buyken hicbirinde mansette olmaması garip geldi

gönülden bağlımııı...???bu kısmı yanlışş... ve hatalarındada eleştiririm ve buradakilerde bunu bilirr .. ben o konuşmasını baştan sona dinledimm adra kelimeleri cımbızlayarak aktarmıyorum burayaa.. o gazetecinin söyledikleri beni ilgilendirmez diyorsun yaaa pekii nedennn ilgilendirmiyorr.. aksini söyleseydimi ilgilenecektinn.. haaa şimdide millet şunu der bu kadar şehit varr veee tayyibi korumalar başlamışş .. ama bir lider dediğiniz adamın kelimelerini iyice bir dinleyin o söylenen kelimeler hangi söylemlerin uzantısıdır.. bir dinleyin sonrada buraya cımbızlayarak söylenmiş laf oyunları yapmayın .. lütfenn yaaa..

orayı çok iyi bilirim Edremit vay be tam 2 senem geçti her hafta sonu giderdik.

göle sıfır bir yerdi lanet olsun gözü dönmüş pisliklere lanet olsun bu ülke üzerinde oynanan ounlara oyunculara başroldekilere allah topunun belasını versin...

Kakao seninle tartışamayacağım.Ne söylersem söyleyeyim sen yine kör bakacaksın.Fanatik bir akp'lisin çünkü.Dün akşam böyle dedi diyorum halen ne konuşuyorsun.Yazışmayalım lütfen.

..
Şimdi milliyetin sayfasında gördüm

PKK’ya gıda götüren araçtan HDP’li vekil çıktı

Kars’ta terör örgütü PKK militanlarına gıda ve ihtiyaç malzemesi götürüldüğü ihbarını alan emniyet güçleri, 3 aracı durdurdu. Araçlarda yer alan HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli ve beraberindeki 8 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, şüpheli şahısların bir marketten temin ettikleri gıda ve ihtiyaç malzemesini Kağızman-Digor kırsalında bulunan bölücü terör örgütü PKK üyelerine götürecekleri ihbarını alan Digor İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, söz konusu araçları ilçe çıkışında durdurdu. Aralarında HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli’nin de olduğu 8 kişi gözaltına alınırken, araçta çok sayıda gıda ve ihtiyaç malzemesi olduğu görüldü. HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli kimlik tespiti yapılmasının ardından serbest bırakılırken, diğer 8 kişi ise Digor Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
(İHA)

http://www.milliyet.com.tr/pkk-ya-gida-goturen-aractan-hdp-li-gundem-2113847/

Kakao seninle tartışamayacağım.Ne söylersem söyleyeyim sen yine kör bakacaksın.Fanatik bir akp'lisin çünkü.Dün akşam böyle dedi diyorum halen ne konuşuyorsun.Yazışmayalım lütfen.
bende tartışmayacağımm ve şudabir gerçekki herkes inandığını savunacakk..ve bu durumda asla bitmeyecekk..

Tayyip Allah Senin Belanı Versin.Sadece bu kadar şey söylüyorum ve yasıma devam ediyorum.

Yaaaa şu HDP'lere millet vekili demek bile istemiyorum. Benim vekilim böyle bir domuz olamaz. Onlar ancak dağdaki yabani hayvanların vekili olabilir.

Tez elden mert biri gelir başımıza da (ütopik ama ya olursa) şunları şutlar meclisten, idamı getirir yasalara koyar, alayını İmralı'da idam eder. Böyle arkalarını döndürüp silahla tarayarak hem de.

Bunlar mecliste oldukça dağdaki it köpek (it köpeğe hakaret gerçi bu yakıştırma) daha çok yüz buluyor, gebertince tırsarlar.

Barıştan anlamaz hem bunlar, bunların başını yılan gibi ezmeden uyku yok millete. İnş tez elden birbirine düşüp kendi başlarını yesinler.

Daha nasıl beddua edilir bilemedim..

Yıllar önce 24 tabutu yan yana dizmişlerdi. Şimdi yine aynı şeyleri yaşayacağız. Hoş biri de bini de aynı ama insanın Yüreği dağlanıyor

o 24 tabur tehris olmuş askerlik görevini bitirmiş eve dönen askerlerdi hiç unutmuyorum.o zaman neden helekopterle bu askerler taşınmadı sorusunu defalarca sormuştum gece gündüz hep aklımdaydı bu soru

şimdi ise böyle bir durumdayken ülke her an her yerden terörist denen pislikler çıkabilirken neden mayın tesbit eden araçlar daha önden gitmedi buraya mayın döşenirken bu askelrler nerdeydi.buranın adı çıkmış daha temkinli daha dikkatli olunması gerekiyordu hiç mi gizli kamerenız yoktu da bu kadar can gitti ocak söndü.20 gün sonra bayram kime bu bayram anneler babalar eşler çocuklar yazık değil mi

aklım gitti gidiyor bu soruları kendime sormaktan

Neden ulusal yas ilan edilmiyor..
Şehitlerimiz suudi arabistan kralı olsaydı anında yas olurdu değilmi arkadaşlar...

o kraldı hanım ablacım

bizimkiler üç beş çapulcu kelle ne yapalım yani nasılsa şehit maaşı almak için ölüyorlar

amannnnnnnnn sende ne yası ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…