Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Türk ordusu için Dünya'nın sayılı ordularından deniliyor. Peki nasıl bitiremiyoruz bu pislikleri?
Herkes suçlu artık. Hdp'ye oy veren suçlu,PKK'ya göz yuman oradaki halk suçlu,400 milletvekili diye bir taraflarını yırtanlar suçlu,sokaklara dökülmeyen bizler suçluyuz

Tüylerim diken diken akşamdan beri...

Şehit evlerini düşündükçe burnum sızlıyor...

Teröre doğrudan ve dolaylı olarak destek verenleri, onların partilerini kahretsin Allah. O partilere oy verenlerin de gözünü açsın artık!

Sehit sayisini da aciklamiyorlar bence o kadar cokki nasil aciklicaklarini bilmiyolar halktan korkuyolar

Dun soyle bir sey duydum dun olaylar ogleden sonra 3 buckta baslamis 6 gibi pkk kendi sitelerinde haberleri yayinlamaya baslamis ama halka tam olarak kac sularinda haber verilmye baslandi mac bittikten sonra hicbir haber gelmedi de boyle keyifle maci mi izlediler hic anlamiyorum

Hava da kotuydu helikopterler kalkamiyo dediler hadi olen sehit askerler vardi bir de yarali olanlari dusunun yardim gidemedigi icin sehit olacak olanlar butun gece kaderleriyle basbasaydilar bir kayanin arkasina saklanip beklemekten baska caresi olmamistir o ortamda

Aklim almiyor cildircak gibi oluyorum

Yanlış bilmiyorsam 4 yada 5.büyük ordusu.
Sürekli ürüyorlar bunlar,bunlara destek veren herkes suçlu,aslında zamanında diğer partilerde o yöreye yatırım yapsalardı iş aş sağlasalardı terör bu kadar büyümezdi.
Partiler destek sağlayacaktı,bir çok zengin işadamları var yapsalardı oraya yatırımlarını,olmaz tabi tek şehir İstanbul illa buraya olacak herşey.
Belkide kökten bitecekti terör,ama olmadı maalesef,sokağa çıksak ne olacak olanları hepimiz görüyoruz biliyoruz..

evet anlıyamadıgım ve beynimde oluşan milyonlarca sorudan biri de bu

bu helekopterler neden kalkamaz yahu kar yok tipi yok sadece sis varmış bu helekopterlerin görüş yede gmrme mesafeleriyle ilgili bir sistem yokmu ki

daha 30 ağustos zafer meydanında gövde göstersi yaptılar

siste işe yaramıyan ordaki askeri zor durumda bırakan savaş aletleri varsa bir halte yaramıyor demekki

bu sorular bu sorular aklım bulandı iyiden

Adamın asker oğlu yokki ne bilsin.Annesi için çocuk gibi ağladı.Oğlu olsa yaygarayı görürdü o zaman.

ya doğru diyorsun..anamın ayaklarının altını öperdim cennet kokusu alayım diye aglıyan uzun adam bugün

ülkemin dört etrafında aglıyan anaları oğulsuz bıraktı

Hep hatalarında eleştiriyorsunuz zaten ama benim gözler görmedi hiçbirini...Ben de sorun var herhalde.

Koyu akp li arkadaslar gercekten merak ediyorum şu iki konuda dusunceleriniz nedir

1. Saat 15 sıralarında gerceklesen bir katliam var resmen ülkenin basbakanı nasil olur da tribunde mac izler? Haberi yoktu derseniz basbakanin nasil haberi olmaz boyle buyuk bir olaydan?

2. Gece kendi kulaklarimda tv den izlerken duydum "Bunlar cozum surecinde silahlanmislar" dedi cumhurbaskanı

Cozum sureci fikri kimden cikti?
Bu sureci kimler yuruttu?
Ara sira bir iki sehit haberi gelirken aman cozum surecini baltalamak istiyorlar diyenler kimlerdi?

Cozum sureci sayesinde her yer o pacavra bayraklarla donatilmadi mi? Bunlar iyice azıp arsızlasmadı mı? Teror orgutunun ele basi olan pisligin porsterleri her yerlere asilmadi mi? Bunlar rahat rahat mitingler yuruyysler yapmadi mi?

Hani sizler akp li olmayanlara kizip duruyorsunuz ya diger partilere ve diger.partilere oy verenlere ve olayi HDP nin baraj asmasina bagliyorsunuz ya

Bu cozum surecini ortaya atan biz miydik?
Cozum sureci sayesinde ortaya cikan HDP yi biz mi ortaya cikardik?

Akp nin hatasi degil mi bunlar?

Cozum surecinde pkk nin silahlandigini herkes bas bas bagira bagira soylerken bu sureci baltalamayin diyen sizler degil miydiniz?

Sucu surekli bizlere atmayi ne zaman birakacaksiniz?

Adam açık açık PKK çözüm Sürecinde silah depoladı diyor abla. Gel de delirme. Adama sormazlar mı sen ne b.k yiyordun o arada diye. Madem onlar gelecek günler için silah depoluyordu, sen niye girdin çözüm sürecine?

Neden askerine eğitim vermiyorsun? Bunu tüm hükümetler için söylüyorum. Böyle bir bela 35 Yıldır var ve hala 20 günlük Eğitim'in ardından 18-20 yaşındaki çocuklar çarpışmaya gönderiliyor. Birer birer ölüyorlar

Ne yazayim , ne diyeyim.
Allah ailelerine sabir versin. Bir devletin askeri,polisi hele ki kendi sinirlari icinde sehit düsecek... bu normal degil bu hic normal degil. Bizi sehit haberlerine alistirdilar. Üzülüyoruz. Bu ülkenin kaderi diyoruz sanki. Hayir ya hayir. Nasil olur???Almanyanin , Amerikanin askerine ,polisine bir sey oldugunu düsünsenize. Milyonlar ölüyor. Adamlar ülke isgal ediyor. Noluyor? Bu kadar mi gücsüz? Kime güvenìyor bunlar? Nerden cesaret aliyor? Avrupa varsa bunlarin arkasinda. Surda calisip ödedigimiz vergi onlara mi gidiyor? Haram olsunnn! Almanya'da olanlar dikkat. Ekmek , döner vs alirken bakin cogu cünkü pkkya bagli. Aman bir iki € dan nolcak demeyin....
Göndersinler meclistekiler askere ogullarini, göndersinler de hic olmazsa herkes cabaliyor ülke icin diyelim

Delirmemek mümkünmü sence,adam bile bile göz yumuyor bunlara.
Neden oy için değilmi..
Eğitimi alıyor zaten acemi birliğinden sevk ediliyor bölgeye..
Olması gereken de bu değil zaten,terör üzerşne eğitim almış askerlerin olması lazım.
Birde doğa şartları var orada,teröristler avuçlarının içi gibi biliyor araziyi..

Bizimkiler insan hayatını bu kadar ucuz gördükleri müddetçe biz daha çok bakarız Almanya'ya Amerika'ya hayran hayran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…