Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Yeter artik arkadaslar. her konuda istisnasiz her konuda tartisilan ayni seyler.
akp olmasaydi da ayni seyler olabilirdi.
basta kim olursa olsun teroristlerin koku kurumadikca onlarin keyfine kalmisiz.
ne guvenligimiz tam, ne de politikamiz.
bir terorist yolu kesip kimlik kontrolu yapiyor. bu ne demektir? zaten gitmis elimizden o topraklar.
bos bos o parti bu parti tartismasinin zamani mi?
cozum sureci sartti evet ama pkklilarla degil kurtlere cozum olmaliydi.
kurtce yayinlar vs.
teroriste bilezik gondererek degil.
10 yil da gecse 10 parti de gelse. ordu adam gibi devreye girmeden cozum mozum olmaz.
utanc verici turk ordusunun bu kalleslerle basa cikamiyor olusu.
ben oglumu askere falan gondermem durum boyle olursa. pkk kalleslik yapsin siyasiler rant elde etsin diye askere gonderecegime vatandasliktan cikaririm daha iyi.

Cok komiksin keske yazamasan...
Nesi komik pardon ? Sizin varmi hic güneydoguda bir polis yakininiz yada asker olan yakininiz ?
Bizm var..ulasamamak iyi oldugunu duyamamk ne kadr zor biliyomusnz her dakika acaba bsy mi oldu acaba iyimi sorusuyla bas basayz.. nefret ettk artk dogudaki terörden nefret ettk basindakilerdn..
Polisimizi oraya sarka gönderiyorlar ama ailesi gidemiyo bu ne kadr zor siz biliyomusunz acaba? Oturms birde komiklikten bahsediyosnz

vee aydın doğanınn acizliklerriiii.

Sen zaten sorunu yuvarlak kafandaki yuvarlak fikirlerinle çözdün. Doğu ve Güneydoğu'yu verince kurtulacaz.

Filistin'de İsrail'e toprak satmıştı. Kurtuldu mu? Kurtuldu tabi İsrail ile kardeş kardeş yaşıyorlar.

Asker cenazeleri halen çatışma alanında asker alamıyor diye bir haber okudum maalesef.Tabur komutanı da ellerindeymiş.

öncelikle burada hükümeti savunumuyorum, ülkemi savunumuyorum. -tekrar tekrar ısrarla yazıyorum- dağdaki onun bunun çocuklarını sevindireceğini bile bile benim oyumla TC Başkanı olan bir insana böyle hadsizce saldıranların vatansever olduğuna inanmıyorum.
Elbette Akp yi sevmeyebilirsin, Davutoğlunu sevmeyebilirsin, Erdoğanı sevmeyebilirsin. Ancak Davutoğlu ve Erdoğan bu ülkenin seçilmiş yöneticileridir, bu millet kendilerine her alanda yönetsin diye bu insanlara yönetme hakkı verdi.
Siz pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz.
bu olayların öncesi, şu anı, sonrası gibi geniş açıdan bakmak yerine, bugüne odaklı dar kafayla bakarsanız fena halde yanılırsınız şu anda olduğu gibi.
Şu anda Ortadoğu yangın yeri, Türkiye yi de yakmaya çalışıyorlar ve siz hala Erdoğan nefretiyle kör olmuşçasına cümleler sarfediyorsunuz. Hadi sizler sade vatandaşsınız, bildirildiği kadarını biliyorsunuz ya parti liderleri, muhalefet denen boş beleş oluşum ne işe yarıyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Muhalefet denen boş oluşum mu ? Sahi muhalefetin ne demek olduğunu biliyor musunuz ?

Pes diyorum, pes...
Hala nasıl savunuyorsunuz...
Yüreğim yanıyor benim ya, yüreğim yanıyor. Bir şehit annesi, kardeşi, eşi değilken buna yüreğim dayanmıyor.
Sizler nasıl insanlarsınız, nasıl yapabiliyorsunuz bunu!
Cımbızmış, mımbızmış.
Geçin bu işleri ya.
Adını hatırlayamadığım bir akp milletvekili bundan birkaç hafta önce aynen şu cümleleri kurdu.
_akp tek başına hükümete geçseydi, 40 günde 41 şehit vermezdi.
Aynı kafayı dün de rte yaşadı.

Ne alıyorsanız ben de istiyorum bundan...

"Şehit vermekten daha acı bir durum varsa oda Şehit vermeye alıştırılmış bir toplum inşa etmeye çalışmaktır.
" ~MUHSİN YAZICIOĞLU~
Zaten alışkındı millet, bedelli çıktı, çözüm süreci başladı, paralı askerlik yolu açıldı, vatan millet sakarya sona erdi. şimdi sanki pkk yeni kurulmuş, saldırılar yeni başlamış gibi bir hava estiriliyor.

benim mesajlarimi alintilamazsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…