Duble 35 lik 70 lik yol. Türkçe ye de tecavüz ediyorlar. Ona çift şeritli yol denir. Hem ben cebimdeki parayla yaptırmış olsaydım; bu kadar hava atmazdım.
zihniyetinize tüküreyim yolmuş köprüymüş
Nesi komik pardon ? Sizin varmi hic güneydoguda bir polis yakininiz yada asker olan yakininiz ?Cok komiksin keske yazamasan...
vee aydın doğanınn acizliklerriiii."(AYDIN DOĞAN) UTANMADAN SIKILMADAN BANA MEKTUP GÖNDERİYORLAR"
Yayının ikinci bölümünde ise "400 milletvekili alabilseydi bir siyasi parti, bugün durum çok daha farklı olurdu" sözlerinin sosyal medyada ve başta Hürriyet gazetesi olmak üzere bazı gazetelerin internet sitelerinde çarpıtıldığını söyleyen Melih Altınok'un sorusu üzerine Erdoğan, "Bu medya manipülasyonunun ve ahlaksızlığın tam bir daniskası. Burada bir üzüntünün içerisinde olması gerekirken buradan acaba kendilerine nasıl bir rant elde edebilirler bunun gayreti içerisindeler. Bu akşam böyle bir tablodan (Dağlıca'daki terör saldırısı) medet ummak, böyle bir tabloyu kalkıp o 400 milletvekili ifademle buluşturmak, bunların ne kadar insani olmaktan nasip olduğunu ortaya koyuyor, karakter yoksunu olduğunu ortaya koyuyor. Bunu hangi gazete olursa olsun, hangi medya olursa olsun. Ondan sonra utanmadan sıkılmadan bunlar bana mektup gönderiyorlar. 'En büyük grup' dediğimiz Sayın Doğan bana mektup gönderiyor. İşte 'ben şöyle yaptım, böyle yaptım. Hiçbir zaman size karşı olumsuz davranmadım. Size ahlaki noktada herhangi bir yanlış yapmadım. Şudur, budur vesaire. Geçenlerde de biliyorsunuz bunun bir tane başköşesinde yazanı var. Günlerce gazeterlerde falan da tartışıldı. Sonra 'ben böyle bir şey yapmadım, etmedim' falan filan. Her şey orada çok açık, net belli. Kalkıp ne diyor 'ben bunu söylemek istemedim'. Manevra yapıyor. 'Paralel'in başındaki o da manevra yapıyor. Bundan sonraki süreç, hepsi yargıda ortaya çıkacak. Birisi izine gitti bakın, bir ay yok. Öbürü de yakında izne giderse şaşma. Ama bunlar nereye giderse gitsin biz yargıdan bunları takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Yeter artik arkadaslar. her konuda istisnasiz her konuda tartisilan ayni seyler.
akp olmasaydi da ayni seyler olabilirdi.
basta kim olursa olsun teroristlerin koku kurumadikca onlarin keyfine kalmisiz.
ne guvenligimiz tam, ne de politikamiz.
bir terorist yolu kesip kimlik kontrolu yapiyor. bu ne demektir? zaten gitmis elimizden o topraklar.
bos bos o parti bu parti tartismasinin zamani mi?
cozum sureci sartti evet ama pkklilarla degil kurtlere cozum olmaliydi.
kurtce yayinlar vs.
teroriste bilezik gondererek degil.
10 yil da gecse 10 parti de gelse. ordu adam gibi devreye girmeden cozum mozum olmaz.
utanc verici turk ordusunun bu kalleslerle basa cikamiyor olusu.
ben oglumu askere falan gondermem durum boyle olursa. pkk kalleslik yapsin siyasiler rant elde etsin diye askere gonderecegime vatandasliktan cikaririm daha iyi.
zihniyetinize tüküreyim yolmuş köprüymüş
Asker cenazeleri halen çatışma alanında asker alamıyor diye bir haber okudum maalesef.Tabur komutanı da ellerindeymiş.
Olabilir hanım abla.Tabur komutanıda şehit düşmüş,telsizden bence özellikle konuşuyorlar..
öncelikle burada hükümeti savunumuyorum, ülkemi savunumuyorum. -tekrar tekrar ısrarla yazıyorum- dağdaki onun bunun çocuklarını sevindireceğini bile bile benim oyumla TC Başkanı olan bir insana böyle hadsizce saldıranların vatansever olduğuna inanmıyorum.
Elbette Akp yi sevmeyebilirsin, Davutoğlunu sevmeyebilirsin, Erdoğanı sevmeyebilirsin. Ancak Davutoğlu ve Erdoğan bu ülkenin seçilmiş yöneticileridir, bu millet kendilerine her alanda yönetsin diye bu insanlara yönetme hakkı verdi.
Siz pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz.
bu olayların öncesi, şu anı, sonrası gibi geniş açıdan bakmak yerine, bugüne odaklı dar kafayla bakarsanız fena halde yanılırsınız şu anda olduğu gibi.
Şu anda Ortadoğu yangın yeri, Türkiye yi de yakmaya çalışıyorlar ve siz hala Erdoğan nefretiyle kör olmuşçasına cümleler sarfediyorsunuz. Hadi sizler sade vatandaşsınız, bildirildiği kadarını biliyorsunuz ya parti liderleri, muhalefet denen boş beleş oluşum ne işe yarıyor ?
Olabilir hanım abla.
Zaten alışkındı millet, bedelli çıktı, çözüm süreci başladı, paralı askerlik yolu açıldı, vatan millet sakarya sona erdi. şimdi sanki pkk yeni kurulmuş, saldırılar yeni başlamış gibi bir hava estiriliyor."Şehit vermekten daha acı bir durum varsa oda Şehit vermeye alıştırılmış bir toplum inşa etmeye çalışmaktır.
" ~MUHSİN YAZICIOĞLU~
benim mesajlarimi alintilamazsan sevinirim.Sen zaten sorunu yuvarlak kafandaki yuvarlak fikirlerinle çözdün. Doğu ve Güneydoğu'yu verince kurtulacaz.
Filistin'de İsrail'e toprak satmıştı. Kurtuldu mu? Kurtuldu tabi İsrail ile kardeş kardeş yaşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?