Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Belki o yarginin bagimsiz olmamasi kaynakli bir gun adalete ihtiyaciniz olabilir.Ha gerci hukumet destekci yorumlariniz var fazlasiyla.Size sorun olmaz.Sikinti bize.

Belki o yarginin bagimsiz olmamasi kaynakli bir gun adalete ihtiyaciniz olabilir.Ha gerci hukumet destekci yorumlariniz var fazlasiyla.Size sorun olmaz.Sikinti bize.
mesajımı yanlış anladınız.
yargının bağımsız olması kimin işine gelir ki?
adalet de adil olmayacaksa bu dünyada düzen nasıl sağlanır?

Pardon yeni Türkiye farklı olacakdı değilmi..
Kesinlikle durmayacsaklar hükümet yeteri kadar şımartmadımı bunları..

Pardon yeni Türkiye farklı olacakdı değilmi..
Kesinlikle durmayacsaklar hükümet yeteri kadar şımartmadımı bunları..
şımarmak az kalır, kudurdular. bunlara çözüm lazım değilmiş ama işte arada kaynayan Kürt kökenli vatandaşlar var.
umarım bu kez hdpkk nın köklerini kurutacak adımlar atar hükümet.
çözüm sürecinde öne sürülen hak ihlalleri, talepler, istenen her ne varsa yapıldı. böylece ellerinde artık Kürt halkları ve hakları temsilciliği gibi bir bahane de kalmadı.
eğer buna rağmen hdpkk barajı geçerse artık diyecek sözüm kalmayacak doğudakiler için.
yani çok şey söylemek isterim ama yutacağım koz olmaması için.

mesajımı yanlış anladınız.
yargının bağımsız olması kimin işine gelir ki?
adalet de adil olmayacaksa bu dünyada düzen nasıl sağlanır?

Yargi bagimsiz?Nasil bagimsiz?Kimin elinde?Kimin tekelinde? Bu sorular isiginda cevap verebiliriz sorunuza.
Dunyadaki adalet cok utopik biz ulkemize bakalim diyecegim de basin ozgur degil,yargi ozgur degil,hukuk ozgur degil,adam acili sekilde proteste etti diye rutbesinden olacak.Neresinden tutup kaldiracagiz biz bu ulkeyi?

Bu arada konunun ozune donersek te 24 saat gecti hala net bir aciklama yok..Neden kimse soylemiyor? Neden tatmin edici bir aciklama yapilmiyor?

Çözüm hiç gerekli değildi,hükümet sırf oy alabilmek adına bu süreçi başlattı..
Bomba kendi ellerinde patladı sadece..
Ver ver nereye kadar..

"Yargının bağımsız olması kimin işine gelir" mi?
Yazım hatası yaptığınızı düşünmek istiyorum?
aynen. bağımsız olmaması diyecektim.
düzeltemiyorum süre dolmuş.

Bu arada konunun ozune donersek te 24 saat gecti hala net bir aciklama yok..Neden kimse soylemiyor? Neden tatmin edici bir aciklama yapilmiyor?

Halk tarafından ayaklanma çıkar diye bence,hani gezide olduğu gibi.
Saat 9 oldumu tencere tava çalınmasın diye hükümet yasak getirdi bence..

Çözüm hiç gerekli değildi,hükümet sırf oy alabilmek adına bu süreçi başlattı..
Bomba kendi ellerinde patladı sadece..
Ver ver nereye kadar..
işte herkes biliyor da bir yerde ülke partisiyim diye yola çıkınca herkesle masaya oturmak zorundasın hükümet olarak.
kürtler temsilci olarak hdpkk yı seçince, iktidar partisi olarak elinde seçenek kalmıyor.
demokrasi, özgürlük, fikir hürriyeti derken tahammüle mecbur kalıyoruz.
yoksa hdp nin mecliste işi ne, onlar dağa çıksın, yerleri orası amma velakin seçimle geldiler, öyle gitmeliler.

Halk tarafından ayaklanma çıkar diye bence,hani gezide olduğu gibi.
Saat 9 oldumu tencere tava çalınmasın diye hükümet yasak getirdi bence..

Olayin tazeligi gectikce normallesip tepkinin azalacagi mi dusunuluyor acaba?
Asiri bir bilgi kirliligi var.Hic sorumluluk hissedilmiyor mu acaba milleti aydinlatalim diye.

Yapamazlar nasil yapsinlar biliyolar ki herkes yine ayaga kalkacak zatn aciklama yapilsada gercek söylenecek mi amaaaan

Konu ülke olunca hassasiyet fazla oluyor tabi..
Hdp seçimle geldi tamam,onu oraya taşıyan ne oldu sizce.
Oylar akp'ye gitmesin diye aldılar oyları..

Olayin tazeligi gectikce normallesip tepkinin azalacagi mi dusunuluyor acaba?
Asiri bir bilgi kirliligi var.Hic sorumluluk hissedilmiyor mu acaba milleti aydinlatalim diye.

Herkes merak ediyor tabi neler olup bitiyor bilmiyoruz bunları..
Her kafadan ses çıkması da iyi değil,açıklama yapılacaksa bir an önce yapılsa bari..

Terorden bahset o Zaman. Sehirlerden degil.

meşhur sözdür;
en kötü barış, savaştan iyidir.
madem yeniden kan istiyorlar, hükümet gereğini layıkıyla yapar inşallah.
tabi bu arada muhalefetin de hükümetin yanında yer alması gerekir ne olursa olsun (sanmıyorum ama)

Ben vardım tam 2 sene eşimle ayrıydık,çocuğuma hem anne hem babalık yaptım.
Gece çalan telefon acaba mı dedirtiyordu bana..
Dağın başında olan eşim ne yapıyor diye 2 yılım geçti..

Şehit sayısı çok fazla, gizleniyor..Ülke genelinde hala olağanüstü hal ilan edilmedi, ya da edildi de ben mi kaçırdım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…