yargının bağımsız olmadığına katılıyorum.
daha doğrusu kurumlar ikiye bölündü.
keskin sınırlar oluştu.
Erdoğan'ı sevenler- Erdoğan'dan nefret edenler diye.
yani vatan, şehit, asker, ülke, yönetim vs ikinci plana atılıyor maalesef.
mesajımı yanlış anladınız.Belki o yarginin bagimsiz olmamasi kaynakli bir gun adalete ihtiyaciniz olabilir.Ha gerci hukumet destekci yorumlariniz var fazlasiyla.Size sorun olmaz.Sikinti bize.
eğer öyle olsaydı muhalefetin de pkk nın da sesi kısılırdı.
şu anda yaşananlar eski Türkiye yi geri getirme çabalarının sonucu.
seçime kadar dururlar mı, seçimden sonra dururlar mı? bilmiyorum ama 90 lara döndürmeye çalışıyorlar bizi, bunu biliyorum.
tsk darbe yapamayacağı için medya yoluyla toplumu iki kutup haline getirip iç savaşı zorluyorlar.
Allah fırsat vermesin.
şımarmak az kalır, kudurdular. bunlara çözüm lazım değilmiş ama işte arada kaynayan Kürt kökenli vatandaşlar var.Pardon yeni Türkiye farklı olacakdı değilmi..
Kesinlikle durmayacsaklar hükümet yeteri kadar şımartmadımı bunları..
mesajımı yanlış anladınız.
yargının bağımsız olması kimin işine gelir ki?
adalet de adil olmayacaksa bu dünyada düzen nasıl sağlanır?
"Yargının bağımsız olması kimin işine gelir" mi?mesajımı yanlış anladınız.
yargının bağımsız olması kimin işine gelir ki?
adalet de adil olmayacaksa bu dünyada düzen nasıl sağlanır?
şımarmak az kalır, kudurdular. bunlara çözüm lazım değilmiş ama işte arada kaynayan Kürt kökenli vatandaşlar var.
umarım bu kez hdpkk nın köklerini kurutacak adımlar atar hükümet.
çözüm sürecinde öne sürülen hak ihlalleri, talepler, istenen her ne varsa yapıldı. böylece ellerinde artık Kürt halkları ve hakları temsilciliği gibi bir bahane de kalmadı.
eğer buna rağmen hdpkk barajı geçerse artık diyecek sözüm kalmayacak doğudakiler için.
yani çok şey söylemek isterim ama yutacağım koz olmaması için.
aynen. bağımsız olmaması diyecektim."Yargının bağımsız olması kimin işine gelir" mi?
Yazım hatası yaptığınızı düşünmek istiyorum?
Bu arada konunun ozune donersek te 24 saat gecti hala net bir aciklama yok..Neden kimse soylemiyor? Neden tatmin edici bir aciklama yapilmiyor?
işte herkes biliyor da bir yerde ülke partisiyim diye yola çıkınca herkesle masaya oturmak zorundasın hükümet olarak.Çözüm hiç gerekli değildi,hükümet sırf oy alabilmek adına bu süreçi başlattı..
Bomba kendi ellerinde patladı sadece..
Ver ver nereye kadar..
Halk tarafından ayaklanma çıkar diye bence,hani gezide olduğu gibi.
Saat 9 oldumu tencere tava çalınmasın diye hükümet yasak getirdi bence..
Yapamazlar nasil yapsinlar biliyolar ki herkes yine ayaga kalkacak zatn aciklama yapilsada gercek söylenecek mi amaaaanBu arada konunun ozune donersek te 24 saat gecti hala net bir aciklama yok..Neden kimse soylemiyor? Neden tatmin edici bir aciklama yapilmiyor?
işte herkes biliyor da bir yerde ülke partisiyim diye yola çıkınca herkesle masaya oturmak zorundasın hükümet olarak.
kürtler temsilci olarak hdpkk yı seçince, iktidar partisi olarak elinde seçenek kalmıyor.
demokrasi, özgürlük, fikir hürriyeti derken tahammüle mecbur kalıyoruz.
yoksa hdp nin mecliste işi ne, onlar dağa çıksın, yerleri orası amma velakin seçimle geldiler, öyle gitmeliler.
Olayin tazeligi gectikce normallesip tepkinin azalacagi mi dusunuluyor acaba?
Asiri bir bilgi kirliligi var.Hic sorumluluk hissedilmiyor mu acaba milleti aydinlatalim diye.
Terorden bahset o Zaman. Sehirlerden degil.Nesi komik pardon ? Sizin varmi hic güneydoguda bir polis yakininiz yada asker olan yakininiz ?
Bizm var..ulasamamak iyi oldugunu duyamamk ne kadr zor biliyomusnz her dakika acaba bsy mi oldu acaba iyimi sorusuyla bas basayz.. nefret ettk artk dogudaki terörden nefret ettk basindakilerdn..
Polisimizi oraya sarka gönderiyorlar ama ailesi gidemiyo bu ne kadr zor siz biliyomusunz acaba? Oturms birde komiklikten bahsediyosnz
Konu ne terör degil mi zatn ? Havadan sudan mi konusuyoz burda ? Ordaki halkinda ne kadr tedirgn oldugunu biliyorm bn kafani yorma snTerorden bahset o Zaman. Sehirlerden degil.
Nesi komik pardon ? Sizin varmi hic güneydoguda bir polis yakininiz yada asker olan yakininiz ?
Bizm var..ulasamamak iyi oldugunu duyamamk ne kadr zor biliyomusnz her dakika acaba bsy mi oldu acaba iyimi sorusuyla bas basayz.. nefret ettk artk dogudaki terörden nefret ettk basindakilerdn..
Polisimizi oraya sarka gönderiyorlar ama ailesi gidemiyo bu ne kadr zor siz biliyomusunz acaba? Oturms birde komiklikten bahsediyosnz
Şehit sayısı çok fazla, gizleniyor..Ülke genelinde hala olağanüstü hal ilan edilmedi, ya da edildi de ben mi kaçırdım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?