Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Bazı yorumları okuyunca kanım donuyor. Çıkın şu Stockholm sendromundan Allah aşkına!
Parti kavgası değil bu, o kadar basit değil!

Ne zaman açılacak da gerçekleri görecek o gözler? Ne zaman idrak edecek o beyin? Ateş bizzat eve düşünce mi?
Bazı şeyleri illa tecrübe etmeye gerek yoktur, başkaları uyarır yapma etme diye, sebebini anlamasan da uyarsın; vardır bir bildikleri dersin. Böyle 16 yaşındaki ergen gibi inat etmezsin. İnat ettiğinde de er geç zaten cezanı çekersin.

Ama bu durumda tek başına çekilmiyor işte, ardından bir ülkeyi sürüklüyorsun, doğmamış çocukları sürüklüyorsun.
Şehit yakınlarının ahı bir gün bulacak sizi.

polemik yok canımm sakin sakin etkiye tepki bunlarr..

Polemik değil zaten amacım.Sadece merak ettim acaba aynısını yaptığınızın farkında mısınız diye.Etki-tepki açıkçası beni ilgilendirmiyor herkesin kendi partisini ve verdiği oyu korumak için diğerlerini kötülemesi artık garip geliyor.Neyse siz böyle düşünüyorsanız saygı duyarım.

Bütün AKP savunucularının taktik aynı.
Keşke size verilen cevaplara alıntılayıp cevap verebilsenizde bizde bir rahatlasak.
Nefret söylemlerini geçip suçlamalara cevap verebilirsiniz.....yada veremez misiniz?
Şehit topiğinde bari propaganda yapmayın,anladık siz Erdoğancısınız ..

doğru.
AKP seçim öncesine kadar pkk ya silah bıraktırmıştı. şehit haberleri yoktu. ne zaman ki AKP yi iktidardan düşürme kararı alındı, hdpkk denen maşa önce barajı geçmezsek musluklardan kan akacak dedi, chp mhp hdpkk lehine imaj çizdiler, beyanlar verdiler, çözüm sürecinde olsun hükümet sürecinde olsun hdpkk nın ekmeğine yağ sürdüler.
çünkü görünürde AKP yi zayıflatmak ama gizlenen amaç Türkiye yi yine koalisyona mahkum edip eski güçsüz muhtaç zayıf günlerine döndürmekti, ama başaramayacaklar.
ben burada AKP yi değil ülkemi ve onun yöneticisini savunuyorum, o adam hdpkk nın korkulu rüyası, o köklerini kurutacak.

Son düzenleme:
ben zaten AKP liyim diyorum her fırsatta.
tek tek alıntılamıyorum çünkü aynı yerdeyiz, herkese cevabım aynı olacak. tekrar tekrar yazmak yerine yazdıklarımı okumanızı yeterli görüyorum.
ben burada propaganda yapmıyorum, görmek istemediklerinizi göstermeye çalışıyorum.
benim akp li olmam, Erdoğanı seviyor savunuyor olmam, şehitlerin acısını hissetmediğim anlamına gelmiyor. böyle anlayan varsa kendine gelsin, sonra bir daha okusun anlatmaya çalıştıklarımı.
ben nefret söylemini sadece ve sadece hdpkk için kullanıyorum ama görüyorum ki bazıları vatanseverlik kılıfında önüne gelene nefret kusuyor.
bu gerçeği görebilirseniz ne ala, görmek istemezseniz siz bilirsiniz.

bu mesajimi akpliler begenmis, yanlis anlasildim galiba, aynisi buraya gelip akpyi yani su anki devleti savunanlar icin de gecerli. su an devletimiz gulluk gulistanlik degil, akpli de olsan bu politikalari, bu futursuz laflari elestirmeyi bilmelisin.
sorun ne akp giderse cozulur ne akpyle.
tek bir partiye yuklenmenin bir manasi yok. hele hele sehitlerin kani elinizde insallah OY VERENLER evlat acisi ceker falan diye yazanlar var ki. onlari kaale bile almiyorum.
reis asiklarinin uzun adamcilarin mesajlarini ise okumadan geciyorum direk. o yuzden beni seveniniz bulunmaz. rahat rahat yuvarlak kafa, ucgen vicut falan diyebilirsiniz yani.

Hadi sizler sade vatandaşsınız, bildirildiği kadarını biliyorsunuz ya parti liderleri, muhalefet denen boş beleş oluşum ne işe yarıyor ?
Bak burda haklısın , o boş beleş oluşumlar birilerini desteklemekten başka bir işe yaramıyorlar.
Ortada muhalefet mi kaldı ?
Ülkenin tek elden yönetildiğinden haberiniz yok galiba ?
Bu ülke de yargı bile bağımsız değilken , kim neyi denetleyecek ?

Secim ertesi gunu Burhan Kuzunun "Millet istikrari degil Kaos'u secti demesini de ekleyin.Ne kadar kahin bir basdanisman degil mi? Nasil tahmin ettiyse ulke kaos'a suruklenecek diye ??

yargının bağımsız olmadığına katılıyorum.
daha doğrusu kurumlar ikiye bölündü.
keskin sınırlar oluştu.
Erdoğan'ı sevenler- Erdoğan'dan nefret edenler diye.
yani vatan, şehit, asker, ülke, yönetim vs ikinci plana atılıyor maalesef.

Ülke tek elden yönetiliyor,astığım astık kestiğim kestik misali..

Gelde bunun gibilerinin karsinda sessiz sedasiz dur ya gelde dur hadi

Secim ertesi gunu Burhan Kuzunun "Millet istikrari degil Kaos'u secti demesini de ekleyin.Ne kadar kahin bir basdanisman degil mi? Nasil tahmin ettiyse ulke kaos'a suruklenecek diye ??
perşembenin gelişi çarşamba dan belliydi ki. bu günlerin geleceğini de biliyorduk.
aralık olayları, zaman hürriyet asparagasları, muhalafetin cici çocuk olmaları vs vs hangi birini sayayım.

Ben vatanseverim.nefret söylemlerimi de hem HDP,hem PKK,hemde AKP ve Erdoğan için kullanıyorum,sebeplerini de yazıyorum.
Yazdığım sebeplerde haksızsam sebeplerini açıklamanızı beklerim.
Ordan sadece ''sözde vatanseverler ''falan deyince içi boş bir propaganda oluyor.

Ülke tek elden yönetiliyor,astığım astık kestiğim kestik misali..
eğer öyle olsaydı muhalefetin de pkk nın da sesi kısılırdı.
şu anda yaşananlar eski Türkiye yi geri getirme çabalarının sonucu.
seçime kadar dururlar mı, seçimden sonra dururlar mı? bilmiyorum ama 90 lara döndürmeye çalışıyorlar bizi, bunu biliyorum.
tsk darbe yapamayacağı için medya yoluyla toplumu iki kutup haline getirip iç savaşı zorluyorlar.
Allah fırsat vermesin.

açıkladığımı düşünüyorum daha önceki yorumlarda.

Şu an siyaset ve siyasetçiler zerre kadar umrumda değil. Hiçbiri de bizleri düşünerek adım atmadılar.
Ama bazıları öyle ihanetler de bulundular ki, er geç gün yüzüne çıkacak.
Belki sizler\bizler bunu görecek kadar yaşamayacağız ama tarihe geçecek bunlar. Hiçbir ihanet gizli kalmamıştır!
Gelelim akp seçim öncesine kadar pkk silah bırakmıştı diyorsunuz ya, buna inandınız mı sahi??
Silah bırakmak böyle mi oluyor? Adamlar elleri tetikte bekliyorlardı, bunu batı da yaşayan biri olarak öngörmek bile çok basitken, onlar göremediler mi?
Akpyi savunmuyorum demişsiniz, sadece yöneticilerimi savunuyorum ülkemi savunuyorum demişsiniz.
Yöneticileriniz hepimizin yöneticileri ama öyle mi davranıyorlar?
Ötekileştirme devam etmedi mi onlar tarafından?
Bir cumhurbaşkanı, seçim ömcesi hala bir parti adına propagan da yapmasına ne diyorsunuz peki?
Sahi siz gerçekten sadece yöneticilerinizi mi savunuyorsunuz?
Peki sizin yöneticilerin neden ülkemizi şehitlerimizi ve şehit yakınlarımızı savunmuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…