en azından Türkiye de muhalefetin olmadığını biliyorum.Muhalefet denen boş oluşum mu ? Sahi muhalefetin ne demek olduğunu biliyor musunuz ?
polemik yok canımm sakin sakin etkiye tepki bunlarr..Bunları paylaşmaktaki amacınız nedir ? Çoğu zaman insanların Akp'ye oy verdikleri için sizi suçladıklarını düşünüyorsunuz ama şu an siz de aynısını Hdp'ye oy veren arkadaşlara yapıyorsunuz.
polemik yok canımm sakin sakin etkiye tepki bunlarr..
Bütün AKP savunucularının taktik aynı.öncelikle burada hükümeti savunumuyorum, ülkemi savunumuyorum. -tekrar tekrar ısrarla yazıyorum- dağdaki onun bunun çocuklarını sevindireceğini bile bile benim oyumla TC Başkanı olan bir insana böyle hadsizce saldıranların vatansever olduğuna inanmıyorum.
Elbette Akp yi sevmeyebilirsin, Davutoğlunu sevmeyebilirsin, Erdoğanı sevmeyebilirsin. Ancak Davutoğlu ve Erdoğan bu ülkenin seçilmiş yöneticileridir, bu millet kendilerine her alanda yönetsin diye bu insanlara yönetme hakkı verdi.
Siz pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz.
bu olayların öncesi, şu anı, sonrası gibi geniş açıdan bakmak yerine, bugüne odaklı dar kafayla bakarsanız fena halde yanılırsınız şu anda olduğu gibi.
Şu anda Ortadoğu yangın yeri, Türkiye yi de yakmaya çalışıyorlar ve siz hala Erdoğan nefretiyle kör olmuşçasına cümleler sarfediyorsunuz. Hadi sizler sade vatandaşsınız, bildirildiği kadarını biliyorsunuz ya parti liderleri, muhalefet denen boş beleş oluşum ne işe yarıyor ?
doğru.Pes diyorum, pes...
Hala nasıl savunuyorsunuz...
Yüreğim yanıyor benim ya, yüreğim yanıyor. Bir şehit annesi, kardeşi, eşi değilken buna yüreğim dayanmıyor.
Sizler nasıl insanlarsınız, nasıl yapabiliyorsunuz bunu!
Cımbızmış, mımbızmış.
Geçin bu işleri ya.
Adını hatırlayamadığım bir akp milletvekili bundan birkaç hafta önce aynen şu cümleleri kurdu.
_akp tek başına hükümete geçseydi, 40 günde 41 şehit vermezdi.
Aynı kafayı dün de rte yaşadı.
Ne alıyorsanız ben de istiyorum bundan...
ben zaten AKP liyim diyorum her fırsatta.Bütün AKP savunucularının taktik aynı.
Keşke size verilen cevaplara alıntılayıp cevap verebilsenizde bizde bir rahatlasak.
Nefret söylemlerini geçip suçlamalara cevap verebilirsiniz.....yada veremez misiniz?
Şehit topiğinde bari propaganda yapmayın,anladık siz Erdoğancısınız ..
bu mesajimi akpliler begenmis, yanlis anlasildim galiba, aynisi buraya gelip akpyi yani su anki devleti savunanlar icin de gecerli. su an devletimiz gulluk gulistanlik degil, akpli de olsan bu politikalari, bu futursuz laflari elestirmeyi bilmelisin.Yeter artik arkadaslar. her konuda istisnasiz her konuda tartisilan ayni seyler.
akp olmasaydi da ayni seyler olabilirdi.
basta kim olursa olsun teroristlerin koku kurumadikca onlarin keyfine kalmisiz.
ne guvenligimiz tam, ne de politikamiz.
bir terorist yolu kesip kimlik kontrolu yapiyor. bu ne demektir? zaten gitmis elimizden o topraklar.
bos bos o parti bu parti tartismasinin zamani mi?
cozum sureci sartti evet ama pkklilarla degil kurtlere cozum olmaliydi.
kurtce yayinlar vs.
teroriste bilezik gondererek degil.
10 yil da gecse 10 parti de gelse. ordu adam gibi devreye girmeden cozum mozum olmaz.
utanc verici turk ordusunun bu kalleslerle basa cikamiyor olusu.
ben oglumu askere falan gondermem durum boyle olursa. pkk kalleslik yapsin siyasiler rant elde etsin diye askere gonderecegime vatandasliktan cikaririm daha iyi.
Bak burda haklısın , o boş beleş oluşumlar birilerini desteklemekten başka bir işe yaramıyorlar.Hadi sizler sade vatandaşsınız, bildirildiği kadarını biliyorsunuz ya parti liderleri, muhalefet denen boş beleş oluşum ne işe yarıyor ?
doğru.
AKP seçim öncesine kadar pkk silah bırakmıştı. şehit haberleri yoktu. ne zaman ki AKP yi iktidardan düşürme kararı alındı, hdpkk denen maşa önce barajı geçmezsek musluklardan kan akacak dedi, chp mhp hdpkk lehine imaj çizdiler, beyanlar verdiler, çözüm sürecinde olsun hükümet sürecinde olsun hdpkk nın ekmeğine yağ sürdüler.
çünkü görünürde AKP yi zayıflatmak ama gizlenen amaç Türkiye yi yine koalisyona mahkum edip eski güçsüz muhtaç zayıf günlerine döndürmekti, ama başaramayacaklar.
ben burada AKP yi değil ülkemi ve onun yöneticisini savunuyorum, o adam hdpkk nın korkulu rüyası, o köklerini kurutacak.
yargının bağımsız olmadığına katılıyorum.Bak burda haklısın , o boş beleş oluşumlar birilerini desteklemekten başka bir işe yaramıyorlar.
Ortada muhalefet mi kaldı ?
Ülkenin tek elden yönetildiğinden haberiniz yok galiba ?
Bu ülke de yargı bile bağımsız değilken , kim neyi denetleyecek ?
Eki Görüntüle 1626076 Eki Görüntüle 1626078 Eki Görüntüle 1626079 Eki Görüntüle 1626080 öncelikle burada hükümeti savunumuyorum, ülkemi savunumuyorum. -tekrar tekrar ısrarla yazıyorum- dağdaki onun bunun çocuklarını sevindireceğini bile bile benim oyumla TC Başkanı olan bir insana böyle hadsizce saldıranların vatansever olduğuna inanmıyorum.
Elbette Akp yi sevmeyebilirsin, Davutoğlunu sevmeyebilirsin, Erdoğanı sevmeyebilirsin. Ancak Davutoğlu ve Erdoğan bu ülkenin seçilmiş yöneticileridir, bu millet kendilerine her alanda yönetsin diye bu insanlara yönetme hakkı verdi.
Siz pireye kızıp yorgan yakıyorsunuz.
bu olayların öncesi, şu anı, sonrası gibi geniş açıdan bakmak yerine, bugüne odaklı dar kafayla bakarsanız fena halde yanılırsınız şu anda olduğu gibi.
Şu anda Ortadoğu yangın yeri, Türkiye yi de yakmaya çalışıyorlar ve siz hala Erdoğan nefretiyle kör olmuşçasına cümleler sarfediyorsunuz. Hadi sizler sade vatandaşsınız, bildirildiği kadarını biliyorsunuz ya parti liderleri, muhalefet denen boş beleş oluşum ne işe yarıyor ?
perşembenin gelişi çarşamba dan belliydi ki. bu günlerin geleceğini de biliyorduk.Secim ertesi gunu Burhan Kuzunun "Millet istikrari degil Kaos'u secti demesini de ekleyin.Ne kadar kahin bir basdanisman degil mi? Nasil tahmin ettiyse ulke kaos'a suruklenecek diye ??
Ben vatanseverim.nefret söylemlerimi de hem HDP,hem PKK,hemde AKP ve Erdoğan için kullanıyorum,sebeplerini de yazıyorum.ben zaten AKP liyim diyorum her fırsatta.
tek tek alıntılamıyorum çünkü aynı yerdeyiz, herkese cevabım aynı olacak. tekrar tekrar yazmak yerine yazdıklarımı okumanızı yeterli görüyorum.
ben burada propaganda yapmıyorum, görmek istemediklerinizi göstermeye çalışıyorum.
benim akp li olmam, Erdoğanı seviyor savunuyor olmam, şehitlerin acısını hissetmediğim anlamına gelmiyor. böyle anlayan varsa kendine gelsin, sonra bir daha okusun anlatmaya çalıştıklarımı.
ben nefret söylemini sadece ve sadece hdpkk için kullanıyorum ama görüyorum ki bazıları vatanseverlik kılıfında önüne gelene nefret kusuyor.
bu gerçeği görebilirseniz ne ala, görmek istemezseniz siz bilirsiniz.
eğer öyle olsaydı muhalefetin de pkk nın da sesi kısılırdı.Ülke tek elden yönetiliyor,astığım astık kestiğim kestik misali..
açıkladığımı düşünüyorum daha önceki yorumlarda.Ben vatanseverim.nefret söylemlerimi de hem HDP,hem PKK,hemde AKP ve Erdoğan için kullanıyorum,sebeplerini de yazıyorum.
Yazdığım sebeplerde haksızsam sebeplerini açıklamanızı beklerim.
Ordan sadece ''sözde vatanseverler ''falan deyince içi boş bir propaganda oluyor.
Şu an siyaset ve siyasetçiler zerre kadar umrumda değil. Hiçbiri de bizleri düşünerek adım atmadılar.doğru.
AKP seçim öncesine kadar pkk silah bırakmıştı. şehit haberleri yoktu. ne zaman ki AKP yi iktidardan düşürme kararı alındı, hdpkk denen maşa önce barajı geçmezsek musluklardan kan akacak dedi, chp mhp hdpkk lehine imaj çizdiler, beyanlar verdiler, çözüm sürecinde olsun hükümet sürecinde olsun hdpkk nın ekmeğine yağ sürdüler.
çünkü görünürde AKP yi zayıflatmak ama gizlenen amaç Türkiye yi yine koalisyona mahkum edip eski güçsüz muhtaç zayıf günlerine döndürmekti, ama başaramayacaklar.
ben burada AKP yi değil ülkemi ve onun yöneticisini savunuyorum, o adam hdpkk nın korkulu rüyası, o köklerini kurutacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?