- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Şehit sayısı çok fazla, gizleniyor..Ülke genelinde hala olağanüstü hal ilan edilmedi, ya da edildi de ben mi kaçırdım bilmiyorum.
Şehit sayısı çok fazla, gizleniyor..Ülke genelinde hala olağanüstü hal ilan edilmedi, ya da edildi de ben mi kaçırdım bilmiyorum.
31 şehit olarak açıklama yapıldı..yersen....
31 şehit olarak açıklama yapıldı..yersen....
reuters haber ajansının açıklaması resmi değilR
Resmi acıklamı mı yapıldı?
Ah ablam ahh seninle aynı kaderi yasayan öyle cok tanidigim varki..bi arkadsmn esi polis gttiler sark icin doguya kızın annesi hastalandi annesini görmek icin geldi smdi tekrar gitmek istiyo ama esi sakin gelmeyin bnm bile ne olacagm belli degil burda diyor..Ben vardım tam 2 sene eşimle ayrıydık,çocuğuma hem anne hem babalık yaptım.
Gece çalan telefon acaba mı dedirtiyordu bana..
Dağın başında olan eşim ne yapıyor diye 2 yılım geçti..
çürük çarık raporuyla , bedelli askerlıkle olmaz o iş..madem yeniden kan istiyorlar, hükümet gereğini layıkıyla yapar inşallah.
Ah ablam ahh seninle aynı kaderi yasayan öyle cok tanidigim varki..bi arkadsmn esi polis gttiler sark icin doguya kızın annesi hastalandi annesini görmek icin geldi smdi tekrar gitmek istiyo ama esi sakin gelmeyin bnm bile ne olacagm belli degil burda diyor..
Bi yakinm yine doguya gidecegi zaman esi asla snden ayrilmam bende gelicm sninle dedi adam götürmek istemedi tabi tamm tamam diyip esini kandirdi kadin inansn diye burdan bir kac parca esya götürdü cocugu 3 yasinda ve adam çocuğun yürutecini götürdu ya kadn sirf inansn kendi gideceginede diye 3 yasindaki çocugn yurütecle isi ne ? Ama kadinin psikolojisi alt üst oldgndan durumun farkina bile varamadi ahh nelerle ugrasiyo bnm polisim ne skintilar yasiyo kimleri arkasnda birakiyo sirf biz evimizde rahat edelm diye ahhh
çürük çarık raporuyla , bedelli askerlıkle olmaz o iş..
Ya düzenli ordu kurulacak yada herkes EŞŞŞEEK gibi gidecek askere
Aynen öyle..yakinlarn psikolojileri berbat Allahm askerimizi polisimizi korusun insallahBunları yaşamayan asla bilemez,o bölgenin şartları ağırdır nerden kör kurşun gelecek bilemezsin işte..
Orada görev yapaan askerve polisin işleri cidden zor hiç kolay değil,aileler dağılıyor perişan oluyorsun sonra.
Aynen öyle..yakinlarn psikolojileri berbat Allahm askerimizi polisimizi korusun insallah
bana kalsa acemi erlerle olmaz bu iş. olmadı bu güne kadar. 2-3 aylık eğitimle birliğe gönderilen askerler şehit oluyor eğitimli pkk teröristleri karşısında.çürük çarık raporuyla , bedelli askerlıkle olmaz o iş..
Ya düzenli ordu kurulacak yada herkes EŞŞŞEEK gibi gidecek askere
Dun hürriyeti bastiran Akp Istanbul milletvekilinin twiti
Iste Ak tayfa bu. Ben bu kadar rezalet gormedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?