Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Rabbim yardıcınız olsun.
Oğlunuzun gözyaşları bir daha akmasın inşallah,benide ağlattınız.

Şöyle bir video düşmüş nete...

İlk dinledim olayı anlamadım adamın dedikleri net anlasılmıyordu askerlerimi ablukaya almışlar onlarmı zor durumda diye zırladım bir de ya... Neyse ki tam tersiymiş. İnşallah doğrudur. İnşallah o kalan 100-200 taneniz de geberir Allahın cezaları.

Rabbim tüm askerlerimizi polislerimizi korusun inşallah.
Güzel haberlerini aldık sonunda allaha emanet olunTüm dularımız sizlerle olsun.

ahhhhh msg canım benımmmm
rabbim Kurban olduğum o yüce Allah şu an vatan evlatlarımızın yar ve yardımcısı olsun.
dualarımız dualarımız....
gözyaşlarımla dua ediyorum.
zaten tek yapabildiğim bu.

gögüs gögüse çarpışma olsa bugun ben uçarak giderim savaşa.
ama bu kansızlar arkadna haince vuruyor.

Yürekleri varsa çıksınlar er meydanına bizim imanımız boğmazsa onları ben başka bişey bilmiyorum.

Şahin Şimşek'in nasıl şehit olduğunu çok merak ediyorum ben mesela. İsmini verdiği arkadaşları listede yok ama şehit olduklarını söylüyor yazdığında. Sonra da şehit (!) oluyor. Saklanan bir şeyler mi var? Bunu öğrenemeyeceğiz yine.. Aynı Afyon mühimmat patlaması ve daha niceleri gibi.. Sır. O analar ağlıyor ya o askeri orada birçare bırakanlar kan kussun..

Rabbim yardıcınız olsun.
Oğlunuzun gözyaşları bir daha akmasın inşallah,benide ağlattınız.

Rabbim tüm askerlerimizi polislerimizi korusun inşallah.
Güzel haberlerini aldık sonunda allaha emanet olunTüm dularımız sizlerle olsun.

Sen aklımdaydın hep eşinin iyi olmasına sevindim oğluşunu öperim
Allah razı olsun hepinizden.Dua edin arkadaşlar en çok ihtiyaç duydukları şey bu elimizden başka birşey gelmiyor

Nasıl yani o mektubu paylaşan askerde mi şehit olmuş? Nasıl yaaa?

Bizler burada kahroluyoruz,onlar orada neler yaşıyor acaba.
Öp oğluşunu benim yerime annesi
Bilmiyorum abla bana mı hissettirmiyor ama sabah emniyetten aradı konuştuk sesi çok iyi geliyordu biz çok iyiyiz merak etmeyin haftaya burası bitmiş olur döneriz inşallah dedi.Gelince adak adadım sağ salim kavusursam size diye dedi bende adadım dedim annemgille ablamgilde adamış dedi birbirimizden habersiz herkes adak adamış güldük öyle.4 yaralı var diye haber vardı onu sordum ufak tefek çizik dedi hepimiz çok iyiyiz sadece dua edin yeter diyor uyuyup dinlenmeye bile başladık dedi.sesi iyiydi çok şükür

Allah yardimcin olsun kardesim.

Ayaklanma isyan çağrısı canım serhildan diyo onlar

Allah ayaklarına dolasın inşaAllah.

Hain köpekler

neymiş bu kadar alıp verrmedikleri. Bizden iyi durumdalar be.

Elektirikleri kaçak, devletten yardım alıyorlar, her türlü hizmet ayaklarına götürülüyor buna rağmen doktoru öğretmeni memuru barındırmıyorlar..

Ne nankör milletmiş pes yani
Peki sen nasılsın eşin nasıl? Bir sıkıntı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…