durum çok vahim,60 araçlik konvoya saldilmis deniliyor
400 kg patlayici yola dosenmis,250 kiislik teror grubu rokelerle saldirmis
rokete o araçlar dayanmiyor
su an hala çatisiyor mehmetçiklerimiz, yagmur siddetli yagiyor
siyaseti sonra ve ehrzaaman yapabiliriz
lutfen dua edelim ocaklar sonmesin sehitler olmasin o serefsizlerin soyu tukensin bi an once ..
Az önce görmezden geleceğine dair bir yorumun vardı ilkin olmak isterim unutulmaz derler malum ilklerYa arkadaş biz aynı şeyi izlemiyor muyuz?
Adam kendi dedi kendi 400 mv diye.. sen hala millete laf saydir...
Vaad edenler önceki vaadlerini yerine getirsin. .
Ilk değilsin canım Üzgünüm.Az önce görmezden geleceğine dair bir yorumun vardı ilkin olmak isterim unutulmaz derler malum ilkler
Yorumuna gelince evet aynı şeyi izlemiyoruz
Nevreste 15 denildi ama tabii ne kadar sağlıklı bir bilgi bilmiyorum Başbakan Programını Yarıda kesip Ankara'ya dönüyormuş, Vali şehitler ve yaralılar olduğunu doğrulamış, nette dolaşan bilgiler bunlar.
Ay Allah'ım yardım etoff o aileler duramaz yerinde.
Ya arkadaş biz aynı şeyi izlemiyor muyuz?
Adam kendi dedi kendi 400 mv diye.. sen hala millete laf saydir...
Nasipten öte koy yok başka ilklere yelken acalimIlk değilsin canım Üzgünüm.
Bir arkadaş vardı soran olursa ülkeme rahat Batti dersin diye, ilk'im o..
Bak rahat batmış ülkesine, görürsen selam söylersin
Haklısınız...Size bir tavsiye vereyim mi ? Boşuna uğraşıyorsunuz.
Şu yazdığınıza verecek o kadar cevap, söylenecek o kadar çok şey var ki.Şehitlere sözde uzulenlerin ortak gayesi Tayyib'e yardirmak 3 gün sonra topluca unuturuz dert etmeyin bu kadar..Olan ailelerine oldu biz yine olduğumuz yerden üç beş üzülüp ertesi güne olmadı bir diğer güne daha farkli uyanacagiz nasıl olsa şehit haberleriyle büyüdük biz değil mi (?!)
Demek ki 30 bin ölen insanın katili apo değildi o zamanki devletin basiydi bu mantikla
Vay be TAYYİP hakikaten adamların kafasına saksı düşse 400 milletvekili alamadığı için oldu diyecekler
Varsa yaz,olmadı 3 gün sonra umurunda olursa yaz,tutan yok nasılsa, beklerizŞu yazdığınıza verecek o kadar cevap, söylenecek o kadar çok şey var ki.
Aslında bunları böyle veri tabanı gibi tutmak lazım bi köşede; böyle yazmaya mecalimizin kamadığı günlerde kopyalayıp önünüze koyalım ki azıcık vicdanınız varsa eliniz bi daha klavyeye gitmesin, azıcık hafızanız tazelensin de safa yatma şansınız olmasın.
Sabaha artık kısmet.
Vay be TAYYİP hakikaten adamların kafasına saksı düşse 400 milletvekili alamadığı için oldu diyecekler
He dönsün mune abla...
Şehit var dediler 400 vekili verseydiniz diyor ...
Alalen tehdit ediyor resmen ...
Neden bu millet ayaklanmıyor ...
Dur denmiyor...
1 ağaç için ayaklalanlar nerdeler...
Ben suan yurtdısındayım yerimde duramıyoruz resmen...
Haaa bu arada pkk olan ....kim yardım ediyorsa Allah binbir cezasını versin ....
Kafanıza saksı düşse 400 milletvekili alamadıgim için mi dedi hanim ablam ? Him anladim..iyide kendi dedi zaten. bencr paylaşımını zin bu kismini silin zira komik duruma dusmussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?