Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

durum çok vahim,60 araçlik konvoya saldilmis deniliyor
400 kg patlayici yola dosenmis,250 kiislik teror grubu rokelerle saldirmis
rokete o araçlar dayanmiyor
su an hala çatisiyor mehmetçiklerimiz, yagmur siddetli yagiyor
siyaseti sonra ve ehrzaaman yapabiliriz
lutfen dua edelim ocaklar sonmesin sehitler olmasin o serefsizlerin soyu tukensin bi an once ..

ben zaten zikir çekiyordum içten içe de dua ediyorum haberleri izliyoruz eşimle ya ALLAH yardımcımız olsun RABBİM ne olursun sen kuvvet ver askerlerimize SEN HER ŞEYE KADİRSİN RABBİM SEN DUY SESİMİZİ

Ya arkadaş biz aynı şeyi izlemiyor muyuz?

Adam kendi dedi kendi 400 mv diye.. sen hala millete laf saydir...
Az önce görmezden geleceğine dair bir yorumun vardı ilkin olmak isterim unutulmaz derler malum ilkler

Yorumuna gelince evet aynı şeyi izlemiyoruz

Az önce görmezden geleceğine dair bir yorumun vardı ilkin olmak isterim unutulmaz derler malum ilkler

Yorumuna gelince evet aynı şeyi izlemiyoruz
Ilk değilsin canım Üzgünüm.

Bir arkadaş vardı soran olursa ülkeme rahat Batti dersin diye, ilk'im o..

Bak rahat batmış ülkesine, görürsen selam söylersin

He dönsün mune abla...
Şehit var dediler 400 vekili verseydiniz diyor ...
Alalen tehdit ediyor resmen ...
Neden bu millet ayaklanmıyor ...
Dur denmiyor...
1 ağaç için ayaklalanlar nerdeler...
Ben suan yurtdısındayım yerimde duramıyoruz resmen...
Haaa bu arada pkk olan ....kim yardım ediyorsa Allah binbir cezasını versin ....

Allah belanızı versin sizin. Iki ayda kaç şehit oldu hiç mi Allah korkunuz yok?

Dilerim Allahtan onca kardeşimizi, abimizi, babamızı, evladımızı göz göre göre şehit eden vicdansızların iki yakası bir araya gelmesin ahirette hepimizin başta şehit ailelerinin elleri yakanızda!!!

Şehitlerimizin mertebesi belli, şehit aileleri nasıl teselli olacak bilmiyorum

Tayyip`in suçu teröristlere kucak açması.Açılım zırvasıyla onların daha da güçlenmesini sağladı.Bunlar barış sürecinde silah depolamış diyor bir de utanmadan,sıkılmadan.Bunlar bu silahları depolarken senin mitin ne işle uğraşıyor,neye yarıyor acaba?Devlet yok artık doğuda.Askerin,polisin ölmesine göz yumuyor.Adımlarımız daha da kararlılıkla sürecek diyor.Daha da kararlılıkla sürmesi için şu saate kadar açıklayamadığınız şehitlerimizin mi ölmesi gerekiyordu.Dağlıca devamlı saldırı yapılan bir yer.Orada terörist nasıl barınıyor,mayını nasıl döşüyor akıl mantık almıyor.Hiç mi tedbir yok,hiç mi kontrol yok orada inanmak mümkün değil.

Mekanları cennet olsun . Yaralılara şifa , ailelerine bol sabırlar ver Allah ım zaman geçmek bilmez onlara .
Daha kaç can gidecek belli bile değil ne desem boş , yetersiz maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor . Lanet olsun elini kana bulayanlara , destek olanlara , sebep olanlara ...

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi kırsalında PKK'lı teröristler yola tuzakladıkları patlayıcıları, Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndan operasyona gitmek üzere ayrılan askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında patlattı. Resmi olmayan bilgilere göre saldırıda 19 asker şehit oldu. 10 yakın askerin de yaralandığı saldırının ardından bölgede hava destekli operasyonlar başlatıldı. Genelkurmay kaçan PKK'lıların peşine düşen jetlerin 10 hedefi imha ettiğini duyurdu.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde dün saat 16.00 sıralarında Yeşiltaş mevkisinde PKK'lılar ile asker arasında sıcak temas sağlandı. Çatışmanın şiddetlenmesi üzerine bölgeye destek birlikler sevk edildi. Dağlıca Tabur Komutanlığı'dan operasyona gitmek üzere ayrılan askerlerin bulunduğu iki zırhlı araç, Yeşiltaş Köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısına uğradı. Teröristler, daha önce yola aralıklarla döşedikleri patlayıcıları askeri araçların geçişi sırasında uzaktan kumanda ile peşpeşe patlattı.

Saldırıda 3 zırhlı araç büyük hasar görürken, resmi olmayan bilgilere göre 19 askerin şehit olduğu, 10 yakın askerin ise yaralandığı öğrenildi. Saldırıdan sonra bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. Özel birliklerin de katıldığı operasyonda teröristlerle sıcak temas kurulduğu ve çatışmaların uzun süre devam ettiği belirtildi. Terör saldırısının ardından havalanan F-16 ve F-14 uçakları ile terör örgütüne yönelik ilk etapta hedeflenen 10 nokta bombalandı. Çatışmalar sırasında teröristlerden de ölenlerin olduğu öne sürüldü. Bölgedeki olumsuz hava koşullarına rağmen operasyon kesintisiz sürerken, Yüksekova ve Hakkari'de hastanelerde hareketlilik yaşandığı görüldü.

BAŞBAKAN GÜVENLİK TOPLANTISI İÇİN ANKARA'YA DÖNDÜ

Bu arada Türkiye ile Hollanda arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçını Konya'da izleyen Başbakan Davutoğlu, karşılaşma süresince sık sık telefonla görüştü. Maçın son dakikalarında statdan ayrılan Başbakan Davutoğlu, Dağlıca'daki saldırı nedeniyle uçakla Ankara'ya dönerek kurmaylarıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.

MÜCADELE ÇOK DAHA FARKLI ÇOK DAHA KARARLI OLACAKTIR

ATV'de canlı yayına katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ise Hakkari'deki terör saldırısına ilişkin, "Şu anda orada hava şartları vesaire, o da çok çok kötüymüş ve bu kötü hava şartları altında orada böyle bir mücadele var ve Dağlıca'da yapılan bir temizlik neticesinde böyle bir olay gerçekleşiyor. Oradaki zırhlı araçlarla ifade edildiği kadarıyla mayınlarla kurulmuş olan tuzaklar neticesinde bir olay burada art ardına oluşuyor. Tabi şu anda bu konuyla ilgili Genelkurmay Başkanımızın izahatları hakikaten üzücü. Temennim odur ki şu anda yapılacak açıklama ve onun ardından da tabi oradaki devam edecek olan mücadele çok daha farklı çok daha kararlı olacaktır. Hepimizin başı sağolsun. Milletimizin başı sağolsun, Allah sabırlar versin" dedi.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1125232-yuksekova-daglicada-operasyon

Şu yazdığınıza verecek o kadar cevap, söylenecek o kadar çok şey var ki.

Aslında bunları böyle veri tabanı gibi tutmak lazım bi köşede; böyle yazmaya mecalimizin kamadığı günlerde kopyalayıp önünüze koyalım ki azıcık vicdanınız varsa eliniz bi daha klavyeye gitmesin, azıcık hafızanız tazelensin de safa yatma şansınız olmasın.

Sabaha artık kısmet.

Varsa yaz,olmadı 3 gün sonra umurunda olursa yaz,tutan yok nasılsa, bekleriz

Fuat Avni 19 sehitin oldugunu yazmış, belkide daha fazla. O yuzden kimse açıklama yapmıyor. Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin. Artık kimse ölmesin. PKK SEN BİRGÜN BİTECEKSİN... Bu oyunlarla vatanı bölemezsin. Onlar şehit oldu. Rabbim katında bir mertebeye erdiler. Sense leş oldun...

Ben direniş olaylarınada iki ağaç için ayaklananlar benzetmesine çok kızıyorum affınıza sığınarak
Orda da niyet ağaçlar değil yöneticilerin ben istersem herşeyi yaparım tutumuna karşı direnişti
Ağaçlar vesile oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…