- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 45
- Konu Sahibi psychocandy
-
Benden önceki ilişkisinde kıza kötü şeyler yaşatmış istememiş yarı yolda bırakmış kız da kötü olmuş çocuk filan aldırmış çünkü o süreçte ben neden böyleyim diye doktora gitmeye başlıyor doktor da sende iyi giden şeyleri sabote etme rahatsızlığı var gibi bir şey diyor. Tabii ben bunu ilk duyduğumda beynimden vurulmuşa döndüm ama beni rahatlattı. Bana kimseye duymadığı yoğun hisleri olduğu konusunda. Bir de işleri aşırı yoğun ve stresli işteyken asabi ve -bence- çekilmez biri. evlenmeden bana da asabiyeti oluyordu ben fevriyimdir çünkü. ama artık alttan alıyor. bana sevgiyle bakıyor sabahları öperek uyandırıyor. fakat cinselliğimize resmen ara verdik. bir de işte uzaktayken aramaması problemi beni deli ediyor. üzerine gittiğimde de işte dün doktoruyla konuştuklarını anlattı. Bunları konuştuk sebebi bunlar olabilir dedi dedi. Beni de bekliyormuş doktor. Tabii ki çok mutsuz oldum. 1 ayda bu ne yani? Bir hastalığımız olsun böyle saçmalıklarla uğraşacak halimiz de olmasın bu mudur yani?Neden psikoloğa gidiyor peki temel sebep bu sorunlar mı yoksa başka sorunlardan dolayı mı gitmeye başlamıştı?
Balık burcu yükseleni de balık. Alakası yok okuyorum da. Burçlara inanırım eşim sayesinde inanmayı bıraktım.Terazi burcu mu eşiniz?
Çocuk olduğunda bir şekilde halledecekmişiz. Şişmanlayacaksın diye şimdiden mutsuz o ayrı. Ama çok istiyor :/Çocuk istediğinizde ya da sağlığına bir sey olduğunda napacakmis? Seni yererek kendi cinsel problemlerinin uzerini kapatiyor.
Balık burcu bir arkadaşım vardı en sevdiği şarkı Sıla dan "sevişmeden uyumayalım"dı.Çok gülerdik ona.İnşallah sıkıntılarınızı konuşarak çözebilirsiniz.Balık burcu yükseleni de balık. Alakası yok okuyorum da. Burçlara inanırım eşim sayesinde inanmayı bıraktım.
Beni de güldürdünüz romantik de değil hiç olmadı :) mesela doğum gününde heralde bir şey yapar dedim annesi gelmişti onunla vakit geçirdi ben trip attığım için de geç saatte yanıma geldi ama geri adım yok zorunluluk sevmiyormuş. hediye olarak da victoria's secret tan fantezi bi takım getirmiş ironik!Balık burcu bir arkadaşım vardı en sevdiği şarkı Sıla dan "sevişmeden uyumayalım"dı.Çok gülerdik ona.İnşallah sıkıntılarınızı konuşarak çözebilirsiniz.
Haklısınız ortak yorumlar bu şekilde. Ben acaba bu kadar erkenken kestir at diyen olur mu dedim ama az oldu. Kendimi oyalayıp anlayış göstericem bir süre sanırım:/En azından bir sorun olduğunun farkında ve düzeltmek için terapi alıyor.. burda ne Öküzler gördü bu gözler.. sabretmelisin bence..
Evet o da çözmesi gerektiğinin bilincinde. Bunları söylüyorum ama yüzde bin sabote etmek için yapıyormuşum dedi. destek istedi...Eşiniz hep böyle kendiyle ilgili sıkıntıların üzerini sizi eleştirerek kapatmaya çalışırsa ne olacak?İşin tuhafı sizde inanıyorsunuz yani.Popoymuş.Bir ayda olmadı ya bu popo.
Düşünce yapısı çok bozuk gibi geldi bana.Cinsellikten öte bir sorun bence.
Boşuna kilo vericem iş bulucam diye kendinizi strese sokmayın.Hepsi olsa yine bir kusur bulur o size.Sizlik hiçbirşey yok ortada.Sorun eşinizde.O çözsün
Destek ol olmasına da çokda bekleme bence.Çocuk için yaş olarak kritik olmasak asla bunu söylemem ama destekte bir yere kadar.Adam 1 aylık evlilikte değişmiş.Çoluk çocuğa karışsan düşünemiyorum bile.Evet o da çözmesi gerektiğinin bilincinde. Bunları söylüyorum ama yüzde bin sabote etmek için yapıyormuşum dedi. destek istedi...
Evet bir yanım tam olarak sizin gibi düşünüyor radikal bir şekilde dersini vermezsem risk alıp, hep aynı şeyi yaşıycam sanırım. Beni kaybetmekten korktuğu zamanlara dönerse belki daha kolay olur hayatÖptün ve kurbağaya mı dönüştü...
Onun yeniden ilgi alanına girmen için cazip bir işte mi çalışman lazım?
İş bulamazsan, yaşlansan, hastalansan seni bırakıp gidenlerden mi bu da?
Sürekli yüzünde maske ile mi gezeceksin? Seni olduğun gibi sevemiyor mu?
İşinden olduğunda eşinden de mi olacaksın her seferinde? İyi günde kötü gündeler nerede....Bunda bir tuhaflık yok mu???? Evlilik bu, sevgililik değil ki....
Hastalıklı bir tiple uğraşmak da zordur.
Ayrıca sen onun psikoloğu değilsin, o da senin çocuğun değil.
Kaybetmekten korkma... Neden korkarsan korktuğun başına gelir çünkü...
Biterse de dünyanın sonu değil...İnan değil... Bir şey bitiyorsa daha iyisi geleceği için...
Ben eşinizin hastalıklı bir ruh hali olduğunu düşünüyorum, kusura bakmayın. İşiniz zor. Savaşır mısınız bilemem ama bu savaş bir ömür sürecek maalesef. Çünkü adamı kaybetmemek için durmadan taktik mi deneyeceksiniz? Nereye kadar?Evet bir yanım tam olarak sizin gibi düşünüyor radikal bir şekilde dersini vermezsem risk alıp, hep aynı şeyi yaşıycam sanırım. Beni kaybetmekten korktuğu zamanlara dönerse belki daha kolay olur hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?