- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi psychocandy
-
ayse armanın evlenince erkekler sex yapmak istemiyor tarzı bir yazısı vardı.belki fayda verirHayir evlilikle ilgili stresli doneme girene kadar son derece iyiydi. Evlilikten once de daha iyiydi. Evlendigimiz gunden beri korkunc
Bazısı felaket o anlamda, istersin ama moda giremezsin falan ... karşı cinsten ayrılmak için de iyi bir koruyucu olabilir cidden, bağlılık da azalıyor cinsel güçle birlikte...Evet doktoru dozunu degistirdi etkisi oluyormus. Fakat taniatigimizda da kullaniyormis ondan mi bilmiyorum ki :/
Yanlış konuya yorum attım pardonDurumunuz bana çok benziyor.fakat ben bilinçli olarak uzak duruyorum herkesten.yorumları bazen çok can sıkıyor çünkü.filmlere sardım derslerime çalışıyorum ve biliyorumki artık bu şehirde mutlu olamam.tayin evraklarını haxırlıyorum.yeni şehir yeni umutlar.sizde üzülmeyin ümit kesmeyin inadına mutlu olun
Kesinlikle tutarsizspora basladim evet fazlaliklarimi vermistim zaten biraz daha sikilasayim bari. hale bak cocuk dogursam yuzume bakmayacak demek ki. istemeyi biliyor
antidepresanlar cinsel isteği azaltmayı bırak bence yok bile ediyor. onları kullanmamalı seviyosanız birbirnizi doktoruna başvur. ilk zamnlar benim ilşkimde de sorunlarım vardı bu konuda bekarım evli değilim ama bu tür sorunlarda erkeği mutsuz etsek ayrılık sebebi e biz bayanlarda mutlu olmaayı hak ediyoruz bu tür konularda. sevgiyide aşkıda diri tutar cinsellik hayatı. antidepresanları bırakması lazım. yine de doktor bilir. biraz güldüreyim seni yemekleriyle oyna ya da içine birşeyler kat bence :) ama buda senin kendini yine kötü hissetmene sebep olucak ilaçlar sayesinde beni istiyor bu sefer diceksin. bir an önce çözüm bulman lazım :/Ilk defa yaziyorum foruma, keske boyle bir nedenle olmasaydi. Sadede geleyim...
Esimle tanistiktan kisa bir sure sonra evlenmeye karar verdik. Tutku, güven ne ararsaniz bulduk gibi geldi iste. O 43 yasinda ben 35. Kararimizda evlilige hazir olmanin da etkisi var haliyle. Ikimizin de ilk evliligi.
Tanistigimiz gunden beri birlikte yasiyoruz. 1 aylik evliyiz. Evlilik hazirlik surecinde biraz harala gurele yasandi herkes gibi. KV geldi evlenmeden bize yerlesti vs. O ara epey tartistik. Bir de ustune isten ayrilmak zorunda kaldim tamamen politik sebeplerden oturu. Onun etkilendigi bir kariyerim vardi. Baslarda calisma bosver birlikte seyahat edelim dedi birkac teklif vardi degerlendirmemi istemedi. Maddi sorunumuz yok. O is nedeniyle cok seyahat ediyor gezelim yasimiz gecmeden bir 6 ay bari ara ver dedi.
Peki simdi sorun nerede?
Cinsel hayatimiz resmen yok. Ne gecelikler mum isiklari denedim. Yaklasmiyor o surecten beri. Beni cok sevdigini soyluyor ve beraberken ilgili. Ama haftanin 3 gunu ayriyiz. O arada asla aramiyor. Ben de sorun ediyorum haliyle. Dun aksam acik acik konustuk. Senin isindeki basarin beni cok etkilemis belli ki bu halini cekici bulmuyorum dedi satir arasindaben de bunu hissetmedim degil ama ha diyince is bulunmuyor ki. Büyük bir markada yonetici pozisyonundaydim kirk yilda bir cikiyor uygun profil. asiri moralim bozuk. daha bastan boyleyse birak gitsin mi demeliyim bu bir surec mi demeliyim karar veremiyorum. Biraz da popo bolgemde fazlaligim var onu da arada soyler. Begenmiyor mu beni kompleksine girdim. Psikologa gidiyor. Iliski sabote etme problemi oldugunu soyledi doktoru. Antidepressan da kullaniyor. Ne yapayim kizlar cikarin beni bu cukurdan babasiz buyudum kaybetme korkum da var huzurum kalmadi... sabah gitti yine giderken agladim aglama duzelecek destek ol bana dedi ama korkuyorum iste uzulmekten...
Beni de güldürdünüz :)antidepresanlar cinsel isteği azaltmayı bırak bence yok bile ediyor. onları kullanmamalı seviyosanız birbirnizi doktoruna başvur. ilk zamnlar benim ilşkimde de sorunlarım vardı bu konuda bekarım evli değilim ama bu tür sorunlarda erkeği mutsuz etsek ayrılık sebebi e biz bayanlarda mutlu olmaayı hak ediyoruz bu tür konularda. sevgiyide aşkıda diri tutar cinsellik hayatı. antidepresanları bırakması lazım. yine de doktor bilir. biraz güldüreyim seni yemekleriyle oyna ya da içine birşeyler kat bence :) ama buda senin kendini yine kötü hissetmene sebep olucak ilaçlar sayesinde beni istiyor bu sefer diceksin. bir an önce çözüm bulman lazım :/
Sizin adınıza çok sevindim bazen psikolejimiz farklı davranmamıza sebep oluyor tabikide. umarım kalıcı olarak tüm sorunlar çözülür. çok fazla kurmamak lazım siz şuan çalışmadığınız için ev de otur otur kurmanızda normal iş hayatındaki yoğunluktan dolayı çoğu şeyi takmıyoruz yeri geliyor. inşallah iş görüşmen olumlu sonuçlanır. belkide boşlukta olduğun için ufacık sorunları sen büyütüyoırda olabilirisin. Tüm iyi ve kötü yaşayan sensin her şeyin hayırlısı olsun. mutlu ve sağlıkla bir hayat diliyorum :):):)Beni de güldürdünüz :)
dün eşimle saatlerce konuştuk telefonda benim de alınganlıklarım olmuş dürüst olmak gerekirse. işsizlik kolay değil eğer hayatınız boyunca çalıştıysanız çok alıngan olabiliyorsunuz. çalışmamı halen istemediğini aynı fikirde olduğunu bahsettiğinin benim çalışan ve asosyal olmayan halim olduğunu söylüyor. Herkesin paikolojisi farkli o benim kiskirtilarak harekete gececigimi dusundu (erkek kafasi boyle sanirim) ben ise bu sozlere alinip daha da dibe vurdumadamin is yogunlugunu ilgisizlige yorup bir de ilaclarin etkisi uzerine gelince beni sevmiyora kadar gitti tabi mevzu...
Ilaci yavas yavas birakiyormus sinir ve stres icin iciyor haliyle bir anda birakirsa geri cekilme reaksiyonu olacagindan doktoru bu sekilde onermis. dondugunde ikna olmam icin birlikte seansa gidicez. sizlerin yorumlarini okudum ona da, kizmadi. ben de olsam ayni seyleri dusunebilirdim ama iki tarafli dinlemek gerekir bitirmek kolay kurmak zor biz zor olana odaklanalim benim durumum gecici der. bu arada sans bu ya iyi de bir is gorusmesi yaptim sabah heyecanlandirdi beni o dakika bile bu konu kuculdu gozumde insan boslukta takinti yapiyor onu daha iyi anladim. destek ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz Allah hepimize iyi bir evlilik nasip etsin oyle kolay degil 4 duvar arasinda anlasabilmek sorunsuz. sagligimiz yerinde olsun detaylar asilir asilmiyirsa da ölüm yok ucunda degil mi?
İşte sakince ve akıllıca konuşmanın faydaları :) konunuzun tatlıya bağlanmasına da sevindim. Hayırlısı olur inşallah sizin için..Beni de güldürdünüz :)
dün eşimle saatlerce konuştuk telefonda benim de alınganlıklarım olmuş dürüst olmak gerekirse. işsizlik kolay değil eğer hayatınız boyunca çalıştıysanız çok alıngan olabiliyorsunuz. çalışmamı halen istemediğini aynı fikirde olduğunu bahsettiğinin benim çalışan ve asosyal olmayan halim olduğunu söylüyor. Herkesin paikolojisi farkli o benim kiskirtilarak harekete gececigimi dusundu (erkek kafasi boyle sanirim) ben ise bu sozlere alinip daha da dibe vurdumadamin is yogunlugunu ilgisizlige yorup bir de ilaclarin etkisi uzerine gelince beni sevmiyora kadar gitti tabi mevzu...
Ilaci yavas yavas birakiyormus sinir ve stres icin iciyor haliyle bir anda birakirsa geri cekilme reaksiyonu olacagindan doktoru bu sekilde onermis. dondugunde ikna olmam icin birlikte seansa gidicez. sizlerin yorumlarini okudum ona da, kizmadi. ben de olsam ayni seyleri dusunebilirdim ama iki tarafli dinlemek gerekir bitirmek kolay kurmak zor biz zor olana odaklanalim benim durumum gecici der. bu arada sans bu ya iyi de bir is gorusmesi yaptim sabah heyecanlandirdi beni o dakika bile bu konu kuculdu gozumde insan boslukta takinti yapiyor onu daha iyi anladim. destek ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz Allah hepimize iyi bir evlilik nasip etsin oyle kolay degil 4 duvar arasinda anlasabilmek sorunsuz. sagligimiz yerinde olsun detaylar asilir asilmiyirsa da ölüm yok ucunda degil mi?
Insan boylelerini gorunce evlilik fikrinden soguyorSenin isindeki basarin beni cok etkilemis belli ki bu halini cekici bulmuyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?