daha 1 aylik evliyiz

Evet doktoru dozunu degistirdi etkisi oluyormus. Fakat taniatigimizda da kullaniyormis ondan mi bilmiyorum ki :/
Bazısı felaket o anlamda, istersin ama moda giremezsin falan ... karşı cinsten ayrılmak için de iyi bir koruyucu olabilir cidden, bağlılık da azalıyor cinsel güçle birlikte...

neyse asıl söyleyeceğim şuydu, benden büyüksünüz daha iyi bilirsiniz ama karşısında ağlamayın sakın. Erkekler bundan asla ama asla olumlu etkilenmiyor. Bir acı bir ağrı vs neyse ama onun için ağladığınızı anladığı an uzaklaşma ihtiyacı hissederler...

Hımmm bu hikaye tanıdık geldi.Şimdi yazacağım şeyler size uyar yada uymaz bilemiyorum ama bana hatırlattığı hikaye o şekilde sizin üzerinizden anlatıcam.eşinizle tanışmadan önce muhtemelen bir süredirde olsa yalnız yaşıyordunuz, belkide uzun süredir sevgiliniz yoktu,olduysada ilgisizlerdi.sonra eşinizle tanıştınız,eşiniz size hayran olmuştu,ilk hafta size olan aşkını ilan etti hergün görüşüyordunuz ve size deli divaneydi.ilk ay bitmeden birlikte yaşamaya başladınız,bu sırada evlilik kararıda almıştınız,eşiniz size bir sürü kısıtlama getirmişti bu arada arkadaşlarla belli saatlerde görüşme,erkek iş arkadaşlarla samimi olmama gibi,sizde o ne dese tamam dediniz,çünkü sizi seviyordu bundan şüpheniz yoktu,ee evlenecektinizde hazır kaçırmamak lazım :), tabi 6 ay içinde düğün hazırlığı filan hengamesi cicim ayları birbirine karıştı,o kadarki adamın psikolojik sorunlarını bile düşünmeye fırsatınız olmadı.kesin hayatına daha önce giren tüm kadınları o terk etmiştir,bide etrafında ona iş atan kadında çok olmuştur!!!Şimdi noldu biliyomusunuz?atılan imzaların ardından perdeler indi.imza atılana kadar amann oda öyle olsun denen şeylerin aslında önemli olduğu ortaya çıktı.Bir erkek haftada 3 gün eşinden ayrı kalıyor ve aramıyorsa kesinlikle umrunda değilsiniz demektir.Adamın psikolojik sorunları olduğuda baştan belliymiş,heleki hikayeniz yazdığıma benziyorsa geçmiş olsun.

Niye hep fedakarlik etmesi gereken kadin oluyor. Yok calisiyorken daha cekiciydin, yok popon buyudu . Yarin obur gun issiz kalirsa ne olacak . Bunun garantisi var mi.

Acik acik soylesin sevmedigini sen de ona gore yoluna bakarsin.

Durumunuz bana çok benziyor.fakat ben bilinçli olarak uzak duruyorum herkesten.yorumları bazen çok can sıkıyor çünkü.filmlere sardım derslerime çalışıyorum ve biliyorumki artık bu şehirde mutlu olamam.tayin evraklarını haxırlıyorum.yeni şehir yeni umutlar.sizde üzülmeyin ümit kesmeyin inadına mutlu olun

Yanlış konuya yorum attım pardon

Gerçekten seven insan ne psikoloji tanır,ne kilo ne de iş güç...Bence eşinizde başka bir durum var bilemedim.İnsanlar sevgiliyken 3 gün aranmasalar,sorun yaparlar.Heleki bir insanı işinden ayırmak ve sonra da seni çalışıyorken seksi buluyorum demek ,gerçekten de normal değil.Ne zamandan beri fiziksel çekim ,kadının çalışmasına bağlı oldu.Kimseye sezdirmeden gücünüz varsa birkaç gün evden ayrılın.Ne bileyim bir arkadaşınıza yada bir kafa tatiline yada başka bir yere gidin..Eşiniz olmadan.Bu süreçte görüşmeyin.Halini tavrını bir de dışardan gözlemleyin.Yaşadıklarınıza dışardan bakın değerlendirin.Olayların içinde olduğunuz ve sürekli düşündüğünüz için kafanız çok karışmış.Ha bir de herkes mutlu diye kendinizi sakın feda etmeyin!!Bebek için de yaşlarınız müsait,düzelir diye ayda yılda bir cinsellik yaşayıp ,bir de bu karmaşıklığın içine bir bebek dünyaya getirmeyin.
Eşiniz sanki herşyi biraz antidepresan kullanmaya yüklüyor gibi geldi bana

43yaşına kadar evlenmeyen bi adam 25yaşındaki bi adam gibi bağlanamıyor olabilir sebeplerinin uyduruk olduğunun. Oda farkında bence biraz zaman tanıyın çift terapisi fikri değerlendirilmeli bence

ahhh ahhh...

çok tanıdık.

demek evlensem bana da bu denecekti. bu erkekler çok tuhaf.

herşeyin en güzelini hak ettiklerine kendilerini nasıl inandırmışlar.

bunu bi kız düşünse hemen ne güzel yapıştırırlar kezban yaftasını

Bir cok kadin da meslegine gore es seciyor. Bunu cogu kisi hic yadirgamiyor. Siz de ona gore karar verin ya is arayisini hizlandirin ya da isiniz icin sizi cekici bulan bir adami kabullenemeyecekseniz ayrilin yol yakinken.
Benim icin kadin erkek farketmez isi daha dogrusu calisiyor olmasi cok onemlidir. Malesef cagimizda para=guc
Maddi problem olmasina luzum yok. Kendi paraniz=kendi gucunuz.

Böyle ömür geçmez ki. Bence yurtdışı iş başvurularını da dene. Daha önce çalıştığın şirketlerin temsilcileri falan var mı bak. Orada iş bulunca kendine sıfırdan hayat kur derim

Kesinlikle tutarsiz spora basladim evet fazlaliklarimi vermistim zaten biraz daha sikilasayim bari. hale bak cocuk dogursam yuzume bakmayacak demek ki. istemeyi biliyor

Acilen bir iş bulmaya bakın ve lütfen alelacele çocuk işine girmeyin
Doktor falan denmiş ama bazı şeyler zihniyet meselesidir
Ben eşinizi pek de güvenilir bulmadım, çalışın güvenceniz olsun, duruma göre hareket edersiniz

Değişik bi konu rahatsızlığını dile getirmesi güzel fakat size bunu yapmaya hakkı yok yani başlarım senin depresyonuna deseniz yeridir. Kendisi ise ara ver diyor ve yine kendisi dalga geçer gibi işsiz olduğun için çekici gelmiyorsun diyor. İnsan psikolojisi bi acayip. Bence hiç ağlayıp üzülmeyin uzak durun bi süre bu konuları da açmayın fazla el üstünde tutarsanız mumlar sürprizler yaparsanız daha fazla kacicaktir eminim. Biraz takıntılı bi bey geçmiş olsun daha 1 aydan böyleyse.. zaten düşünmek lazım, bugune kadar neden evlenmemis

antidepresanlar cinsel isteği azaltmayı bırak bence yok bile ediyor. onları kullanmamalı seviyosanız birbirnizi doktoruna başvur. ilk zamnlar benim ilşkimde de sorunlarım vardı bu konuda bekarım evli değilim ama bu tür sorunlarda erkeği mutsuz etsek ayrılık sebebi e biz bayanlarda mutlu olmaayı hak ediyoruz bu tür konularda. sevgiyide aşkıda diri tutar cinsellik hayatı. antidepresanları bırakması lazım. yine de doktor bilir. biraz güldüreyim seni yemekleriyle oyna ya da içine birşeyler kat bence :) ama buda senin kendini yine kötü hissetmene sebep olucak ilaçlar sayesinde beni istiyor bu sefer diceksin. bir an önce çözüm bulman lazım :/

Beni de güldürdünüz :)
dün eşimle saatlerce konuştuk telefonda benim de alınganlıklarım olmuş dürüst olmak gerekirse. işsizlik kolay değil eğer hayatınız boyunca çalıştıysanız çok alıngan olabiliyorsunuz. çalışmamı halen istemediğini aynı fikirde olduğunu bahsettiğinin benim çalışan ve asosyal olmayan halim olduğunu söylüyor. Herkesin paikolojisi farkli o benim kiskirtilarak harekete gececigimi dusundu (erkek kafasi boyle sanirim) ben ise bu sozlere alinip daha da dibe vurdum adamin is yogunlugunu ilgisizlige yorup bir de ilaclarin etkisi uzerine gelince beni sevmiyora kadar gitti tabi mevzu...
Ilaci yavas yavas birakiyormus sinir ve stres icin iciyor haliyle bir anda birakirsa geri cekilme reaksiyonu olacagindan doktoru bu sekilde onermis. dondugunde ikna olmam icin birlikte seansa gidicez. sizlerin yorumlarini okudum ona da, kizmadi. ben de olsam ayni seyleri dusunebilirdim ama iki tarafli dinlemek gerekir bitirmek kolay kurmak zor biz zor olana odaklanalim benim durumum gecici der. bu arada sans bu ya iyi de bir is gorusmesi yaptim sabah heyecanlandirdi beni o dakika bile bu konu kuculdu gozumde insan boslukta takinti yapiyor onu daha iyi anladim. destek ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz Allah hepimize iyi bir evlilik nasip etsin oyle kolay degil 4 duvar arasinda anlasabilmek sorunsuz. sagligimiz yerinde olsun detaylar asilir asilmiyirsa da ölüm yok ucunda degil mi?

Sizin adınıza çok sevindim bazen psikolejimiz farklı davranmamıza sebep oluyor tabikide. umarım kalıcı olarak tüm sorunlar çözülür. çok fazla kurmamak lazım siz şuan çalışmadığınız için ev de otur otur kurmanızda normal iş hayatındaki yoğunluktan dolayı çoğu şeyi takmıyoruz yeri geliyor. inşallah iş görüşmen olumlu sonuçlanır. belkide boşlukta olduğun için ufacık sorunları sen büyütüyoırda olabilirisin. Tüm iyi ve kötü yaşayan sensin her şeyin hayırlısı olsun. mutlu ve sağlıkla bir hayat diliyorum :):):)

Canım ortada boşanmalık bir durum yok zaten anlaşmanıza çok sevindim.Eşin senin dediğin herşeye okey diyen bir adam daha ne olsun.Cinsel hayat ilacı bırakınca düzelecek.Çalışmanı istemesi de kötü değil bence her kadının yapması gereken birşey evde otur otur,ye ye,şiş şiş,kafanda herşeyi büyüt büyüt başka hiç bir şeye yaramıyor.Mutluluklar dilerim.

İşte sakince ve akıllıca konuşmanın faydaları :) konunuzun tatlıya bağlanmasına da sevindim. Hayırlısı olur inşallah sizin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…