- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
- Konu Sahibi psychocandy
-
Yani karışmak istemem sizin seçiminiz ama ben olsam böyle biriyle evlenirken çok düşünürdüm. Peki siz bunları evlenmeden önce mi öğrendiniz evlendikten sonra mı?Benden önceki ilişkisinde kıza kötü şeyler yaşatmış istememiş yarı yolda bırakmış kız da kötü olmuş çocuk filan aldırmış çünkü o süreçte ben neden böyleyim diye doktora gitmeye başlıyor doktor da sende iyi giden şeyleri sabote etme rahatsızlığı var gibi bir şey diyor. Tabii ben bunu ilk duyduğumda beynimden vurulmuşa döndüm ama beni rahatlattı. Bana kimseye duymadığı yoğun hisleri olduğu konusunda. Bir de işleri aşırı yoğun ve stresli işteyken asabi ve -bence- çekilmez biri. evlenmeden bana da asabiyeti oluyordu ben fevriyimdir çünkü. ama artık alttan alıyor. bana sevgiyle bakıyor sabahları öperek uyandırıyor. fakat cinselliğimize resmen ara verdik. bir de işte uzaktayken aramaması problemi beni deli ediyor. üzerine gittiğimde de işte dün doktoruyla konuştuklarını anlattı. Bunları konuştuk sebebi bunlar olabilir dedi dedi. Beni de bekliyormuş doktor. Tabii ki çok mutsuz oldum. 1 ayda bu ne yani? Bir hastalığımız olsun böyle saçmalıklarla uğraşacak halimiz de olmasın bu mudur yani?
ne kadar zaman birlikte yasadınız evlenmeden? sorunlarınız sadece cinselse çift terapisine giderek çözüm bulabilirsinizAşırı düşkün değildi hiçbir zaman. Detay veremiyorum ama çoğu erkeğin sevdiği birtakım şeyleri sevmez. Biraz eski kafalı... ama ilk günlerimiz böyle değildi tabii epey iyiydik sabah akşam oluyordu yakınlaşma ve devamı
basarin beni cok etkilemis belli ki bu halini cekici bulmuyorum dedi satir arasinda
Arkadaş bir soru sormuş es geçmişiniz.Evlilikten önce beraber yasarken cinsellik var miydi demiş sizeHayir evlilikle ilgili stresli doneme girene kadar son derece iyiydi. Evlilikten once de daha iyiydi. Evlendigimiz gunden beri korkunc
Evet vardi iyiydi cokArkadaş bir soru sormuş es geçmişiniz.Evlilikten önce beraber yasarken cinsellik var miydi demiş size
6 ayne kadar zaman birlikte yasadınız evlenmeden? sorunlarınız sadece cinselse çift terapisine giderek çözüm bulabilirsiniz
Canimm emin ol ilk aylarda hep böyle patirtti gürültü oluyor taki insan biraz birbirine alisana kadar takma fazla normal biraz zaman alacak uyum saglamamaniz o kadarIlk defa yaziyorum foruma, keske boyle bir nedenle olmasaydi. Sadede geleyim...
Esimle tanistiktan kisa bir sure sonra evlenmeye karar verdik. Tutku, güven ne ararsaniz bulduk gibi geldi iste. O 43 yasinda ben 35. Kararimizda evlilige hazir olmanin da etkisi var haliyle. Ikimizin de ilk evliligi.
Tanistigimiz gunden beri birlikte yasiyoruz. 1 aylik evliyiz. Evlilik hazirlik surecinde biraz harala gurele yasandi herkes gibi. KV geldi evlenmeden bize yerlesti vs. O ara epey tartistik. Bir de ustune isten ayrilmak zorunda kaldim tamamen politik sebeplerden oturu. Onun etkilendigi bir kariyerim vardi. Baslarda calisma bosver birlikte seyahat edelim dedi birkac teklif vardi degerlendirmemi istemedi. Maddi sorunumuz yok. O is nedeniyle cok seyahat ediyor gezelim yasimiz gecmeden bir 6 ay bari ara ver dedi.
Peki simdi sorun nerede?
Cinsel hayatimiz resmen yok. Ne gecelikler mum isiklari denedim. Yaklasmiyor o surecten beri. Beni cok sevdigini soyluyor ve beraberken ilgili. Ama haftanin 3 gunu ayriyiz. O arada asla aramiyor. Ben de sorun ediyorum haliyle. Dun aksam acik acik konustuk. Senin isindeki basarin beni cok etkilemis belli ki bu halini cekici bulmuyorum dedi satir arasindaben de bunu hissetmedim degil ama ha diyince is bulunmuyor ki. Büyük bir markada yonetici pozisyonundaydim kirk yilda bir cikiyor uygun profil. asiri moralim bozuk. daha bastan boyleyse birak gitsin mi demeliyim bu bir surec mi demeliyim karar veremiyorum. Biraz da popo bolgemde fazlaligim var onu da arada soyler. Begenmiyor mu beni kompleksine girdim. Psikologa gidiyor. Iliski sabote etme problemi oldugunu soyledi doktoru. Antidepressan da kullaniyor. Ne yapayim kizlar cikarin beni bu cukurdan babasiz buyudum kaybetme korkum da var huzurum kalmadi... sabah gitti yine giderken agladim aglama duzelecek destek ol bana dedi ama korkuyorum iste uzulmekten...
Ayni seyleri soyledi az once icimi doktum bana mesaj atmis dayanamadim yazdim uzun uzun. benim depresyonda ve alingan oldugumu iddia ediyor o da. Mutluymus elbette daha iyi olabilecek detaylar varmis. O zaman neden bu kadar ilgisizsin diyorum zamana birak alisalim diyor. Rest cektim yalvardi seviyorum diye amaCanimm emin ol ilk aylarda hep böyle patirtti gürültü oluyor taki insan biraz birbirine alisana kadar takma fazla normal biraz zaman alacak uyum saglamamaniz o kadar
Bak canimm seni anliyomm nisanlilik yada ilk günkü gibi olmayi istiyon emin ol öyle olmuyor bence onun üstüne gitme bak esim eskinden haftada 1 yemege cikartirdi simdi ben soylemedikce cikartmaz bu beni sevnedigi anlamina gelmez tabi is guc derken gercek hayatla insan karsilasiyor sakin kendinizi uzmayin normal taki uyum olana kadar yoksa böyle bi sekilde evlilik yurumezAyni seyleri soyledi az once icimi doktum bana mesaj atmis dayanamadim yazdim uzun uzun. benim depresyonda ve alingan oldugumu iddia ediyor o da. Mutluymus elbette daha iyi olabilecek detaylar varmis. O zaman neden bu kadar ilgisizsin diyorum zamana birak alisalim diyor. Rest cektim yalvardi seviyorum diye ama2 gun gecer yine ayni noktaya geliriz korkarim ki ya da gercekten saglikli dusunemiyorum
Lütfen alinma ama sende bi kendini gözden gecir surekli esiniz pesinizden mutfaga gelemz yada atiyomm sürekli sarmal dolas olamz biraz cevrenize bakinca emin olun anlayacaksınız esimin surekli tlf var elinde tv izliyor bende artik onunla tartismak ilgisizsin demiyom biliyomm eskisi gibi olunmaz :) istesekteAyni seyleri soyledi az once icimi doktum bana mesaj atmis dayanamadim yazdim uzun uzun. benim depresyonda ve alingan oldugumu iddia ediyor o da. Mutluymus elbette daha iyi olabilecek detaylar varmis. O zaman neden bu kadar ilgisizsin diyorum zamana birak alisalim diyor. Rest cektim yalvardi seviyorum diye ama2 gun gecer yine ayni noktaya geliriz korkarim ki ya da gercekten saglikli dusunemiyorum
Olabilir tabii bende de sorun. Kucuk yasta babami kaybettigimden kaybetme kaygim vardir her konuda ama ona cok guvendigim icin hic hissetmemistim evlilik sonrasi iyice tavan yapti endiselerim. Ben endiselendikce de ilgisi axaliyor sanki. Ilgi beklemiyim tamam da iliski istememesi 3 gun aramamasi normal mi? 1 aylik evliyiz dahaLütfen alinma ama sende bi kendini gözden gecir surekli esiniz pesinizden mutfaga gelemz yada atiyomm sürekli sarmal dolas olamz biraz cevrenize bakinca emin olun anlayacaksınız esimin surekli tlf var elinde tv izliyor bende artik onunla tartismak ilgisizsin demiyom biliyomm eskisi gibi olunmaz :) istesekte
Bak benim esim calismaya gider aramasam o hayatta aramaz oda kendince benim aramimi bekliyor sen arasan yada ne biliyim belki oda senin onu aramani bekliyor ha kaybetme korkusu bende de vardi surekli onu öncelikle bastirmalisn ilgi goster sevdigini belli et ama aşırı olmasin ben esime 1p defa seni seviyomm desem oda anca bi kere soyler ve ben eminim beni sevdiginden sende eminsen o zaman fazla karsilik bekleme sevdigin insanida uzma canimmOlabilir tabii bende de sorun. Kucuk yasta babami kaybettigimden kaybetme kaygim vardir her konuda ama ona cok guvendigim icin hic hissetmemistim evlilik sonrasi iyice tavan yapti endiselerim. Ben endiselendikce de ilgisi axaliyor sanki. Ilgi beklemiyim tamam da iliski istememesi 3 gun aramamasi normal mi? 1 aylik evliyiz daha
Canimm ilişki derken ozeliniz ama kac gün de bi sirf seni cekici bulmuyor iste senle birlikte olmak istemiyor diye dusunme o onun hormonlariyla alakasi olan bisey bazi insanlar isteksiz olabiliyor oda isterse bi doktora gitmekte fayda var canimm senle alakasi olan bisey degillOlabilir tabii bende de sorun. Kucuk yasta babami kaybettigimden kaybetme kaygim vardir her konuda ama ona cok guvendigim icin hic hissetmemistim evlilik sonrasi iyice tavan yapti endiselerim. Ben endiselendikce de ilgisi axaliyor sanki. Ilgi beklemiyim tamam da iliski istememesi 3 gun aramamasi normal mi? 1 aylik evliyiz daha
Kısa bir zamanda değilmiş çift terapisi olabilir
uzun uzun açıklama yapardım ama gerek yok. şöyle bi güzel terket. iyileşir.Ilk defa yaziyorum foruma, keske boyle bir nedenle olmasaydi. Sadede geleyim...
Esimle tanistiktan kisa bir sure sonra evlenmeye karar verdik. Tutku, güven ne ararsaniz bulduk gibi geldi iste. O 43 yasinda ben 35. Kararimizda evlilige hazir olmanin da etkisi var haliyle. Ikimizin de ilk evliligi.
Tanistigimiz gunden beri birlikte yasiyoruz. 1 aylik evliyiz. Evlilik hazirlik surecinde biraz harala gurele yasandi herkes gibi. KV geldi evlenmeden bize yerlesti vs. O ara epey tartistik. Bir de ustune isten ayrilmak zorunda kaldim tamamen politik sebeplerden oturu. Onun etkilendigi bir kariyerim vardi. Baslarda calisma bosver birlikte seyahat edelim dedi birkac teklif vardi degerlendirmemi istemedi. Maddi sorunumuz yok. O is nedeniyle cok seyahat ediyor gezelim yasimiz gecmeden bir 6 ay bari ara ver dedi.
Peki simdi sorun nerede?
Cinsel hayatimiz resmen yok. Ne gecelikler mum isiklari denedim. Yaklasmiyor o surecten beri. Beni cok sevdigini soyluyor ve beraberken ilgili. Ama haftanin 3 gunu ayriyiz. O arada asla aramiyor. Ben de sorun ediyorum haliyle. Dun aksam acik acik konustuk. Senin isindeki basarin beni cok etkilemis belli ki bu halini cekici bulmuyorum dedi satir arasindaben de bunu hissetmedim degil ama ha diyince is bulunmuyor ki. Büyük bir markada yonetici pozisyonundaydim kirk yilda bir cikiyor uygun profil. asiri moralim bozuk. daha bastan boyleyse birak gitsin mi demeliyim bu bir surec mi demeliyim karar veremiyorum. Biraz da popo bolgemde fazlaligim var onu da arada soyler. Begenmiyor mu beni kompleksine girdim. Psikologa gidiyor. Iliski sabote etme problemi oldugunu soyledi doktoru. Antidepressan da kullaniyor. Ne yapayim kizlar cikarin beni bu cukurdan babasiz buyudum kaybetme korkum da var huzurum kalmadi... sabah gitti yine giderken agladim aglama duzelecek destek ol bana dedi ama korkuyorum iste uzulmekten...
2 saat kadardir bir yandan onunla mesajlasiyorum. rest cektim tum sikintilarimi da doktum. Cuma aksam veya cts sabah grlecekmis evde olmiycam dedim cildirdi. basima buyruk hareket edemezmisim abartiyormusum cozulecrkmis cozuldugunde tekrar olmayacakmis vs bir suru hikaye. insanda terbiye olmasa cok agir sozler var da iste soyleyemedigimden onun zeytinyagligini yapiyor. Gayet de gitmeyi dusunuyorum evden. Akli basina gelirse gelir gelmezse de sansima kufur eder otururumuzun uzun açıklama yapardım ama gerek yok. şöyle bi güzel terket. iyileşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?