daha 1 aylik evliyiz

Yani karışmak istemem sizin seçiminiz ama ben olsam böyle biriyle evlenirken çok düşünürdüm. Peki siz bunları evlenmeden önce mi öğrendiniz evlendikten sonra mı?

ne kadar zaman birlikte yasadınız evlenmeden? sorunlarınız sadece cinselse çift terapisine giderek çözüm bulabilirsiniz

basarin beni cok etkilemis belli ki bu halini cekici bulmuyorum dedi satir arasinda

Hayatımda böyle saçmalık duymadım.iş hayatın yüzünden mı çekici buluyormus sadece...bu nasıl bir fantezi Allah'ım .bir kadın bir erkek birbirlerini cinseyetleri dolayısıyla veya fiziksel ve karakteristik özellikleri dolayısıyla çekici bulur.

Canimm emin ol ilk aylarda hep böyle patirtti gürültü oluyor taki insan biraz birbirine alisana kadar takma fazla normal biraz zaman alacak uyum saglamamaniz o kadar

Canimm emin ol ilk aylarda hep böyle patirtti gürültü oluyor taki insan biraz birbirine alisana kadar takma fazla normal biraz zaman alacak uyum saglamamaniz o kadar
Ayni seyleri soyledi az once icimi doktum bana mesaj atmis dayanamadim yazdim uzun uzun. benim depresyonda ve alingan oldugumu iddia ediyor o da. Mutluymus elbette daha iyi olabilecek detaylar varmis. O zaman neden bu kadar ilgisizsin diyorum zamana birak alisalim diyor. Rest cektim yalvardi seviyorum diye ama 2 gun gecer yine ayni noktaya geliriz korkarim ki ya da gercekten saglikli dusunemiyorum

Bak canimm seni anliyomm nisanlilik yada ilk günkü gibi olmayi istiyon emin ol öyle olmuyor bence onun üstüne gitme bak esim eskinden haftada 1 yemege cikartirdi simdi ben soylemedikce cikartmaz bu beni sevnedigi anlamina gelmez tabi is guc derken gercek hayatla insan karsilasiyor sakin kendinizi uzmayin normal taki uyum olana kadar yoksa böyle bi sekilde evlilik yurumez

Lütfen alinma ama sende bi kendini gözden gecir surekli esiniz pesinizden mutfaga gelemz yada atiyomm sürekli sarmal dolas olamz biraz cevrenize bakinca emin olun anlayacaksınız esimin surekli tlf var elinde tv izliyor bende artik onunla tartismak ilgisizsin demiyom biliyomm eskisi gibi olunmaz :) istesekte

Olabilir tabii bende de sorun. Kucuk yasta babami kaybettigimden kaybetme kaygim vardir her konuda ama ona cok guvendigim icin hic hissetmemistim evlilik sonrasi iyice tavan yapti endiselerim. Ben endiselendikce de ilgisi axaliyor sanki. Ilgi beklemiyim tamam da iliski istememesi 3 gun aramamasi normal mi? 1 aylik evliyiz daha

Bak benim esim calismaya gider aramasam o hayatta aramaz oda kendince benim aramimi bekliyor sen arasan yada ne biliyim belki oda senin onu aramani bekliyor ha kaybetme korkusu bende de vardi surekli onu öncelikle bastirmalisn ilgi goster sevdigini belli et ama aşırı olmasin ben esime 1p defa seni seviyomm desem oda anca bi kere soyler ve ben eminim beni sevdiginden sende eminsen o zaman fazla karsilik bekleme sevdigin insanida uzma canimm

Canimm ilişki derken ozeliniz ama kac gün de bi sirf seni cekici bulmuyor iste senle birlikte olmak istemiyor diye dusunme o onun hormonlariyla alakasi olan bisey bazi insanlar isteksiz olabiliyor oda isterse bi doktora gitmekte fayda var canimm senle alakasi olan bisey degill

Ah be cnm bu yaşlarda yapılan evliliklerde malesefki sevgiden aşktan çok alışkanlıklar on planda oluyor . Esin yalnızlığa sorumsuzluga öyle alismiski 3 gün ayrı kalsanizda sonuçta siz artık evlisiniz insan eşini hiç aramazmi ne kadar garip , adam özgürlüğe alışık çünkü , seninde belli bir kariyerin varmış bunu kıskanıyor gibi bahsetmissin ama sonuçta bu senin yılların emeği buna ne hakkı var , ilişki sabote etmek problemi var demişsin psikologa gidiyormuş adam zaten 45 ine kadar bekar kaldıysa illaki ilişkilerini yurutwmiyordur yada başka sıkıntısı vardır keşke biraz araştıraydin iyice . Hakkında hayırlısı olsunda ben böyle bir adamla çok fazla yurutebilecegini sanmıyorum 20 li yaşlarda olsa olgulasinca düzelir belki dersinde bu adamın neyini beklicenki bu yaştan sonra değişmesini beklemek boş bir beklenti olur . Daha 1 aylık evlilikte bu kadar karamsar konuşmak istemezdim bacım ama ya bu deveyi gutcen ya bu diyardan gitcem senin durum ...

bende 9 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk 3 ay eşim de böyleydi, hala cinselliğe çok düşkün değil ama o ilk 3 haftaki hali kalmadı. o zaman benden soğumuş gibi davranıyordu bana üstüme gelme falan diyordu, sonra kendiliğinden rayına girdi. bence kaybetme korkunuz daha kötü yapıyor sizi, cool olun rahat bırakın kendiniz, özgüveninizi hissettirin. yok şuramda fazlalık var yok çalışmıyorum diye kendiniz eleştirmeyin, bir sorun varsa onda gibi duruyor sizde değil.

uzun uzun açıklama yapardım ama gerek yok. şöyle bi güzel terket. iyileşir.

uzun uzun açıklama yapardım ama gerek yok. şöyle bi güzel terket. iyileşir.
2 saat kadardir bir yandan onunla mesajlasiyorum. rest cektim tum sikintilarimi da doktum. Cuma aksam veya cts sabah grlecekmis evde olmiycam dedim cildirdi. basima buyruk hareket edemezmisim abartiyormusum cozulecrkmis cozuldugunde tekrar olmayacakmis vs bir suru hikaye. insanda terbiye olmasa cok agir sozler var da iste soyleyemedigimden onun zeytinyagligini yapiyor. Gayet de gitmeyi dusunuyorum evden. Akli basina gelirse gelir gelmezse de sansima kufur eder otururum

kadının işi ne zamandan beri çekicilik sembolü olmuş ya.ne alaka.şöyle demek istiyor artık evdesin bir işin bile yok.bana mahkumsun.eh imzayı da attık.başıma kaldığına göre götüm kalktı.tövbe tövbe.iş bulun hemen.bi afra bi tafra sana muhtaç değilim imajı verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…