daha 3 aylık evliyim,yalnızım ve mutlu değilim

carmela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
14
3
3
Iğdır
kısa bir süre önce şehir değiştirdik..ev taşımaydı, ailelerin yanına gitmeydi koşturduk durduk hep..yeni şehrimizdeyiz bir haftadır. Annem ev yerleştirmek için yanımıza geldi 5 gün kadar kaldı, o burdayken ve ev telaşı içindeyken birbirimizi göremedik bile..Annem gitti ben dayanamadım fazla duygusalımdır..Eşimse eş dost düşkünü..Beni salya sümük evde bırakıp gitti..Söz vermişmiş..üzerine yediğim laflar da cabası..Gece geç geldi eve..üstelik yanında yatılı bir misafirle..2 gün oda kaldı,şimdi yine yok ve evde yalnızım yine bir dost ricasını kıramamış..kimbilir kaçta gelir..telefonumu kapattım ve kimseye bir şey diyemediğimden buraya yazdım..Belki ilk okuduğunuzda buna mı canını sıktın diyebilirsiniz ama 3 ay 3 ömür gibi yaşattı sağolsun..Kendimi yitirmek üzereyim ve hiç iyi hissetmiyorum artık..Ne olur bana dua edin..

Ne biçim adam bu?
Ailenden ayrılan sensin, destek olması lazım.
3 aylık gelinken benim psikolojim hiç iyi değildi, Allah sabır versin sana, kolaylıklar diliyorum.

Esiniz cok anlayisizmis , surekli evde yalniz kalmaniz tabikide hic hos degil bunalir insan ya..
Calissa anlarimda ama sirf arkadaslari icin seni ihmal etmesi ve üstune ustun laf soylemesi hos degil..

Konusmaya calissaniz , kendi durumunu kendini nasil hissetigini anlat ona.

Erkenden düş yat.
Kapıyıda kilitle dicemde olmaz.
Otur bi konuş sabah. Böyle yapıcaktı niye evlendiniz sor bi kendine

canım Allah sabrını artırsın ve evinize huzur getirsin inşallah. Zor bir durumdasın bence de ve duygusalmışsın da çok fazla kendini üzme tatlım, herşey yoluna girer inşallah ama bi arkadaş bağımlılığının olması kötü :(

konuşmasına konuştum ama kendini haklı duruma getirecek her zaman bir şey bulur ve suçlu kaprisli siz olursunuz..Bunaldım artık..

Çok üzüldüm... Daha yeni evlisiniz böyle şey mi olur... Ne kadardır.tanışıyorsunuz ?
Yani eşiniz evlenmeden size ne kadar düşkündu...
Şimdi böyle anlayıssiz olmasina anlam veremedim...
Allah yardimcin olsun...ama muhakkak konuş onunla.. böyle olamayacağını soyle ona...

Yeni evlisiniz bir de, eşiniz düşüncesizin önde gideniymiş. Al karşına konuş en baştan koy tavrını şimdiden böyleyse zamanla daha da coşar.

bu erkekleride ben anlamıyorum yahu daha 3 aylık evlisin,eşinin gözünün içine bakacağına evde tek başına bırakıp gitmekte neymiş
allah sabır versin size

kısa bir süre önce şehir değiştirdik..ev taşımaydı, ailelerin yanına gitmeydi koşturduk durduk hep..yeni şehrimizdeyiz bir haftadır. Annem ev yerleştirmek için yanımıza geldi 5 gün kadar kaldı, o burdayken ve ev telaşı içindeyken birbirimizi göremedik bile..Annem gitti ben dayanamadım fazla duygusalımdır..Eşimse eş dost düşkünü..Beni salya sümük evde bırakıp gitti..Söz vermişmiş..üzerine yediğim laflar da cabası..Gece geç geldi eve..üstelik yanında yatılı bir misafirle..2 gün oda kaldı,şimdi yine yok ve evde yalnızım yine bir dost ricasını kıramamış..kimbilir kaçta gelir..telefonumu kapattım ve kimseye bir şey diyemediğimden buraya yazdım..Belki ilk okuduğunuzda buna mı canını sıktın diyebilirsiniz ama 3 ay 3 ömür gibi yaşattı sağolsun..Kendimi yitirmek üzereyim ve hiç iyi hissetmiyorum artık..Ne olur bana dua edin..

Buna mı can sıktın diyemem ben canını sıktıgın kadar var dogrusu..Fakat bu hayatı bu anları bir kere yaşıyoruz yaşayacagız,o yüzden çok takılmamaya çalış lütfen,kendince uğraşlar bul,kafanı meşgul edecek şeylerle ilgilen ve en acilinden eşinle güzel güzel konuşmayı dene..

Allah razı olsun kızlar..Yazmak istediğim o kadar çok şey var ki aslında boğazımda düğümleniyor her şey..İçime atmaktan 3 ayda 7 kilo verdim artık gerisini siz hesap edin..

canım allah sana sabır versın bende 2 yıl once su an bulundugum sehre tasındık hersey yenı ınsan rsmen afallıyor kendını caresız hıssedıyor aksama kdr yapayalnız esımın gelmesını 4 gozle beklıyordum şükür o gunlerı atlattım bılırım ne zor oldugunuu ama eşin kesınlıkle haksızz sureklı bıryere gıtmesı ve kacta gelecegını bılmemek daahada kötu canım ama sana bı tavsıyem var cocugun yok daha ılk once esın gelınce sabah otur konus bu prblemı cozun bı sonrada orda kendıne bı iş bul çalıs hem vakıt gecer hem cevreyı tanır ogrenırsın eşini takmazsın da kafaya olmazmı

Canım kusura bakmada ben 2,5 yıllık evliyim, senin durum gibi benim eşimde evlenmeden önce bi ilgi alaka, evlendiğinin ertesi adam tam tersi içine öküz kaçmış gibi oldu, sonuçmu bir tane daha senden ve hala aynı

geçmiş olsun canım..
aramıza hoşgeldin.....

En güzeli uyu yüz verme anlar bir süre sonra, önce kızar ama anlar.

Şimdi yazdıklarını görünce ahh ahh diyorum.
Keşke bende senin gibi şu an 3 aylık evli olsaydım...
Aynı dönemleri yaşadım, yaşıyorum...
Bak canım inan yanında olsaydım omuzlarına tutar gözünün içine baka baka iyice anlayana kadar anlatmaya çalışırım.
Böyle rahata alıştırma !!!!!!
Şiddetle bunu söylüyorum sana.
Ilerisi daha kötü oluyor inan.
Sakın ama sakın sessiz kalma.

Neden her yere yalniz gidiyor? Sizi goturmuyor mu, siz mi gitmek istemiyorsunuz?

Allah yardimcin olsun.en bastan konusmak lazim,tabi boyle sizi dusunmeden bu tavirlari sergileyn esinizle dilerim anlasir ve enkisa zamanda bu durumu ataltirsiniz.sonuc itibariyle bilmedigim bi sehirde,ustelik yeni evli bir bayansin,yanlizsin.esinin sana destek olmasi lazim,her konuda zorlugu ceken sensin.dilerim sorununuz buyumeden cozulur

Esinin evde oldugu gunler sen de annenin oldugu sehre git eger uzak degilse, iki gun kalicam de. Yada yasadigin sehirde arkadasin akraban veya tanidigin birileri var mi? Sen de o evdeyken onsuz vakit gecir. En ufak bi laf soylediginde de senin gibi davraniyorum hos olmuyomus dimi dersin.

Yani soyle diyebilirsiniz lutfen gezmelerini ben yanliz kaldigim zaman alternatifleri bulucak kadar sehri ve cevreyi tanidigim zamana birak, ayni seyi ben yapsam sana da haksizlik olurdu, kizarak durumun seklini degistiremezsin, az bi sure oldu evleneli alismamiz gerek biliyorum ama burada beni buraya adapte etmesi gereken sensin lutfen sorumlulugunu ustlen diye konus ya da yaz , az cumleyle aglamadan konus.

Back
X