daha 3 aylık evliyim,yalnızım ve mutlu değilim

Allah yardimcin olsun gercekten seni cok iyi anliyorum benimde esim duyarsiz

Canım Allah sabir versin sakin ol.
Daha evliliğinizin başları.
Sen sen ol sakın sinirlerine hakim olamayıp eşine çok çıkışma.
Çünkü erkekler evlilikten bir kere soğuyunca her şey kopar.
Birden bire kendini evliliğini kurtarrmaya çalışırken bulabilisin.
Eşinin gönlünü hoş et.
Eve misafir getirmesi hiç iyi değil.
Evde başbaşa olmak istemeli.
Bu da senin ellerinde esini evine bağlı bir erkek yap evinde sonsuz mutluluk sun o senin kocan..
Evinde mutlu olan bi adam dışarıda ne olursa olsun umursamaz unutma.
Size mutluluklar diliyorum :69:

Yeni evlisiniz, siz yas sumuk aglarken cikip gidiyor, hatta sonunda bir misafirle eve geliyor, siz de sadece icli icli aglanip sizlaniyorsunuz...
Sansli adammis vesselam!!
En bastan keskin tavrini goster, sonrasi daha zor olur...

artık bekar bir adam gibi yaşayamayacağını bir hatırlatın bence .yaşlarınız kaç bilmiyorum ama evlenmeyi bildiyse getirdiği sorumlulukları da bilecek beyefendi yok öyle bekarlıktaki gibi rahatlık..

canım benim hakkatten aramıza hoşgeldin, bahsi geçen öküzden 1 adette bende mecvut
evlenip eşimin yaşadığı şehre yerleştim, ailem otobüsle 12 saatlik mesafede ve bu şehirde tanıdığım çok fazla insan yok
aynı senin hesaptı bizimkisi, başlarda çok tartışıyorduk her seferinde. gece 1-1 bucuga kadar gelmezdi eve
bütün gün evde yalnız kaldıgım yetmez gibi bide sanki otel odasına gelircesine yemegini yer üstünü değiştirir cıkardı

canım benim sakın ama sakın kavga etme, bu zamanla sana yalanlar söylemesine sebep olur
konusmakla düzeleceğini hiç mi hiç zannetmiyorum çatlasan, sinirinden ortadan ikiye de bölünsen anlamaz ama yine de şansını dene konuş, anlatmaya çalış ama asla göz yumma ve kendini bu duruma aıştırma

bazı arkadaşlar sende kendine uğraşılar bul demişler ama sen başka şeylerle eşin başka şeylerle ilgilecekseniz çok pardonda niye evlisiniz? sakın kendi kendini oyalamaya çalışma buna alıştırma kendini ve eşini

ben artık kafam bozulduğu noktada kapıyı iyice kilitleyip yatıyordum, kapının arkasında anahtar olunca açamıyordu zile basıyordu. ama o da ne ? açan yok !!! kapıda 10-15 dk kalınca sinirden kuduruyordu tabi, telefonumu da sessize alıyordum. kapıyı açınca neden kilitledin bu kadar dediğinde gecenin bi yarısı geliyorsun kapı tıkırtısı duyunca korkuyorum hırsız mı kocam mı diye onun derdine mi düşücem diyordum. gık diyemiyordu.

şimdi hamileyim ve gene arada böyle yaptığında ben ailemin yanına gitmek istiyorum dedim. hayırdır dedi. hamileyim ben, zaten bütün gün iştesin yalnızım bide akşamları da yoksun ve ilgisizsin, başıma bişey gelse tek başımayım burda, ailemin yanında en azından birileri olur, korkmam dedim. gene gık yok. şimdilik iyi şöyle. arada ayar çekmek lazım.

uzun yazdım biraz canım ama yalnız değilsin. sakın oluruna bırakma

Ben de gurbetteyim, kimsem de yok burada yalnız kaldım. Zannediyorum ki adam beni anlar, kaprislerime anlayış gösterir.
Ben yalnızım kimsem yok dedikçe neymiş efendim o da yalnızmış, ailesi yazlıktaymış...
En sonunda bi çemkirmişim, önce büyük kardeşimi çağırdı, sonra küçük geldi, sonra ben memlekete gittim, şimdi tatile çıkıyoruz...Bazen iyilikten anlamıyorlar, yüzlerine tükürsen nisan yağmuru yağdı diyecekler.

Canim kardesim, kendi yasantimi, ve on yefi yil oncesini gordum.benim esim de evlendikten sonra hep eve gec gelirdi.hep toplantisi olur ya da arkadaslari ile cikardi.tabi o zaman ben seviyorum ya gozum kör.saat bir de gelir.ikide gelir.saat ucte gelir.sarhos alkollu.hesap sordugumda feci kavga.siddet.sonra bu gec gelmeler bazen eve hic gelmemelere basladi.sonra eve gelmeyip geldigi zamanlarda da sabah altida.yani bardan pavyondan.bir adam ikide ucte ya da sabah geliyorsa hic de onlarin dedigi gibi erkek erkege eglenilmiyor.bunlar yanlarina kari kiz ayarliyorlar ve eglence girla.benim hayatimda hicbirsey degismedi.on yedi yil gecti.bir cocuk.mesela suan yine bir arkadasi ile icmede eglencede.benimle yuruyuse bile cikmaz birak eglenceyi.bana gelince hep yorgun.konus esinle hem de bir an once.uyar.sert bir dille.anladi anladi.son bir kez yine uyar.anlamiyorsa asla cocuk yapma ve ayril.diyeceksin ki sen niye ayrilmadin.keske cocugum olmasaydi ve salak olmasaydim da ayrilsaydim.beni hep cocugumla tehdit etti.simdi ise ailem arkamda degil.gucum yok .bittim.yalnizlik ve sevgisizlik ilgizizlikten ölüyorum.sen benim gibi ölme.cok gencsin.benim gibi hayatini calmasinlar.se

Tüm mesajları okudum da sanırım erkekler evlenip sonrada karım evde dursun ben canım isteyince gideyim diyor.

Hem karnım tok olsun hem ekmeğim tam olsun, oh ne ala.

Canim kardesim, kendi yasantimi, ve on yefi yil oncesini gordum.benim esim de evlendikten sonra hep eve gec gelirdi.hep toplantisi olur ya da arkadaslari ile cikardi.tabi o zaman ben seviyorum ya gozum kör.saat bir de gelir.ikide gelir.saat ucte gelir.sarhos alkollu.hesap sordugumda feci kavga.siddet.sonra bu gec gelmeler bazen eve hic gelmemelere basladi.sonra eve gelmeyip geldigi zamanlarda da sabah altida.yani bardan pavyondan.bir adam ikide ucte ya da sabah geliyorsa hic de onlarin dedigi gibi erkek erkege eglenilmiyor.bunlar yanlarina kari kiz ayarliyorlar ve eglence girla.benim hayatimda hicbirsey degismedi.on yedi yil gecti.bir cocuk.mesela suan yine bir arkadasi ile icmede eglencede.benimle yuruyuse bile cikmaz birak eglenceyi.bana gelince hep yorgun.konus esinle hem de bir an once.uyar.sert bir dille.anladi anladi.son bir kez yine uyar.anlamiyorsa asla cocuk yapma ve ayril.diyeceksin ki sen niye ayrilmadin.keske cocugum olmasaydi ve salak olmasaydim da ayrilsaydim.beni hep cocugumla tehdit etti.simdi ise ailem arkamda degil.gucum yok .bittim.yalnizlik ve sevgisizlik ilgizizlikten ölüyorum.sen benim gibi ölme.cok gencsin.benim gibi hayatini calmasinlar.se

Ne kadar kötü şeyler yaşamışsınız, çok üzüldüm ya :( üzüldum çok hafif kaldı gerçi içim parçalandı.. Ama hiçbir durum aynı kalmaz bu hayatta Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

Hicte hafife alincak seyler degil canim icerlenmekte cok haklisin.. Bi kere sehir degistirmissiniz onu bi kenara koy, siz daha 3 aylik evlisiniz.. Nerden bu kadar es dost meraklisi olmus yok yatili misafirler filan. Yeni evli insanlarin evine bu kadar yatili misafir filan getirmemeli.. Onu gectim sende zaten evliligin getirdigi o duygusallik var seninle vakit gecirmesi lazim. Bu erkekler ne diye evlenirki, madem gul gibi karini evde birakican afedersin sokaklarda fink atican neyime gidipte evleniyorsun. Tovbe yataga yatarken yaninda kari olsun ama ozgurlugude elinde olsun istiyor bunlar konu mankeni filan zannediyor kadinlari. Arkadasim sen bu adami karsina alip guzelcene oturtucaksin. Ben evde gecelere kadar seni beklemek icin evlenmedim diyeceksin, yeri gelirsede inceden tehdit ediceksin, bu evlilik simdiden boyle olucaksa yol yakinken donelim diyiceksin. Birazcik pacalari tutussun.

Seni anliyorum bende yeni evliyim ve cok haklisin ben isten eve dahi gecikse canim sıkılıyor hemen nerde kaldin diye ariyorum bile birde boyle birsey olsa cok uzulurdum dua edicem senin icin hayirlisi olsun

Haklısın canım yani ilk evlendiğin sıralar zor geçiyor ne olduğunu anlamıyorsun ailen den ayrı ... Başka bir insanla yaşamaya başlıyorsun...ki bu duyguları geçtim üç aylık evlilik daha çok cici zamanlar olmalı esin işten hemen yanına kosmali sen yolunu gozlemeli ...o dışarıda başka insanlarla ne yapıyor anlamadım...Allah yardimcin olsun ... konuşun durumu umarım çeki düzen verir

Ben kıyameti koparırdım senin yerinde olsamm sessiz kalma bu konuda dışarı çıkmaya alışmasın yeni ewlisiniz bide kendini yıpratacağına konuş oda üzülsün

İki yatılı misafirle geldi dediniz..
Bunlar muhtemelen erkekti..
Nasıl olur da evine yatılı misafir getirebilir?
Üstelik sorma gereği duymadan.

Bence bu konuyu sakin bir dille konuşmalisin. Hatta guzel bir sofra kurup, sohbet eder gibi anlatmalisin derdini. Alkolle araniz nasil bilmiyorum ama, bizim esimle en tatli dertlesmelerimiz cakirkeyfken olur. Yani demek istedigim konuya kavga etmek icin ya da tartisir gibi girme. Kendi hissettiklerini hem kendini acindirmadan hem de esini yermeden anlat. Üzüldüğünü, evliliginizin bu zamanlarinin hep boyle guzel sofralarla, suprizlerle, afiyetle gecmesi gerektigini soyle.. yasiniz kac bilmiyorum ama, bazen ciftler birlikte buyur. Birlikte olgunlasir. Karanlik bir gelecek tasarlamadan once zihninde, bu anin cozumune bak. Konusarak hallolmayacak bir sey yok bence. Belki de esinin sadece bir yol gostericiye ihtiyaci vardir..

Canım ya ilk süreçde alışmak kolay olmuyor falan, Sonuç da onunda bir erkek çevresi var,Kendini sıkma bence, zamanla oturur emin ol ki...

3 aylık bi çift böyle olmamalı.
Siz de gurur yapmayın ilk adımları atın.
Hazırlanın diyin hadi yemeğe gidelim, hadi yürümeye gidelim vs.

Back
X