daha 3 aylık evliyim,yalnızım ve mutlu değilim

kısa bir süre önce şehir değiştirdik..ev taşımaydı, ailelerin yanına gitmeydi koşturduk durduk hep..yeni şehrimizdeyiz bir haftadır. Annem ev yerleştirmek için yanımıza geldi 5 gün kadar kaldı, o burdayken ve ev telaşı içindeyken birbirimizi göremedik bile..Annem gitti ben dayanamadım fazla duygusalımdır..Eşimse eş dost düşkünü..Beni salya sümük evde bırakıp gitti..Söz vermişmiş..üzerine yediğim laflar da cabası..Gece geç geldi eve..üstelik yanında yatılı bir misafirle..2 gün oda kaldı,şimdi yine yok ve evde yalnızım yine bir dost ricasını kıramamış..kimbilir kaçta gelir..telefonumu kapattım ve kimseye bir şey diyemediğimden buraya yazdım..Belki ilk okuduğunuzda buna mı canını sıktın diyebilirsiniz ama 3 ay 3 ömür gibi yaşattı sağolsun..Kendimi yitirmek üzereyim ve hiç iyi hissetmiyorum artık..Ne olur bana dua edin..
daha 3 aylık evlisin eşini koluna takıp gezmesi gerekirken seni neden evde bırakıp geziyor ayrıca da seni evde ağlarken bırakıp kendi eğlenmeye mi gidiyor. Bence kesin tavrını koy daha yolun çok başındasınız

off nasıl erkekler böyle ya insan 3 aylık karısını bırakırda gider mi kaç kişi yazmış üstelik sinir oldum her birine.bende benim eşime çık dışarı az gez arkadşlarınla dolaş diye yalvaran bir tipim benmki yanmdan hiç ayrılmaz.evliğliğin ilk 2 yılı zaten ne kadar tanırsan tanı evililik oturana kadar çok zor geçer.benim eşimde tek çocuk büyükmüş yanlız yatmaya alışmış yanlız oturmaya alışmış ilk 2 yılım yatakodamda çoğnlukla yanlız yattım hep ne kavgalar etim her gün ağlıyordum gizli gizli sabrettm sabettm sonunda öyle bir patladımki şimdi içerde yatsında göreyim.sen yolun başındayken güzelce konuş anlatmaya çalış ilk zamanlar hep zordur inan bana kndini üzme hasta olursun sanada yazık değil mi.

Daha cok yeni evlisin evlendikten sonra evin icinde insanin huyu suyu cok başka oluyo alişma dönemindeyken onun bu yaptigi hic hoş olmamiş. Al karşina geç konuş olmadi bir dönem ailenin yanina git kafa dinle bir karar alicaksan öyle uygula derim zaten seni seviyosa konuşmani dikkate alicaktir

Back
X