• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha 5 aylık evliyiz ?

tükürmek nedir ya cidden bu duruma gelecek kadar ne yaşadınız ? ya da eşiniz hep böyle birimiydi ki siz farketmediniz?

Benim eski eş kişi tukurmustu ilkinde boşanmaya karar verdim ama 2. Kez tukurusunde kesin boşandım ..şimdi bana çocuğu gorusturdugum halde icra ile çocuk almaya tehdit ediyor ..öyle bri şey yaparsa bende şiddetini tükürüğünu vs dava açabilir miyim
Avukat değilim ama geçmişte av. yanında çalışmıştım oradan biliyorum. Sizin konuda bilgi sahibi değilim ama bildiğim kadarıyla çocuk olayından bağımsız açabilirsiniz diye düşünüyorum. Sizden intikam alma amaçlı böyle söylüyordur. Çocuğu kaçırma şüphesi varsa bir av. ile görüşüp uzaklaştırma gibi şeyleri deneyebilirsiniz.

İlk suratınızda tükürdüğünde haddini bildirip kapının önüne koysaydınız, ve 5 aylık evlilikte yangından mal kaçırır gibi gebe kalmasaydınız.. Akıl vermeyi çok isterdim.

Ama şu durumda gerek görmedim.
Nasıl kapının önüne koysun Allah aşkına daha 21 yaşında kız anlaşılan ne meslegi var ne akıl veren destek olan bir ailesi. kendini bu evliligi yurutmeye ve adami memnun etmeye mecbur hissediyor bunlarin normal olduğunu düşünüyor galiba. Okula gitmesi meslek edinmesi gereken yaşlarda evlilik hamilelik gibi seyler yasamaya çalışıyor. Cok uzuluyorum ya evlerden ırak.
Kendinizi koruyun konu sahibi hamileyken bile tost basmadi diye silkeleyen adam kaba kuvvettini başka zamanlarda da kullanabilir.

Uzaktan da olsa benimde midem bulandı tü şekilde yaptı gerçi ama insan yakıştıramıyor

Size çok yüklenmişler ama adam yüzünüze isabet ettirmemiş bile.
Tabii ikiniz arasındaki mesafe de önemli. Yüzünüze gelmeyecek kadar uzaktınız belki ama sanmıyorum ya kıyamadığı için bilerek yüzünüze denk getirmemiş bence. Çok aşk 😍

Size çok yüklenmişler ama adam yüzünüze isabet ettirmemiş bile.
Tabii ikiniz arasındaki mesafe de önemli. Yüzünüze gelmeyecek kadar uzaktınız belki ama sanmıyorum ya kıyamadığı için bilerek yüzünüze denk getirmemiş bence. Çok aşk 😍
Yüzüme dediğim zaten mecazi anlamdı canım tüü sana derler ya o biçim bişeydi , suan iyiyiz bu yazıyı paylaştıktan 10 dk sonra normale döndük eşim normalde çok insaflı biri normalde evde ben baskın karakterim , o gün öyle cinlendi diyelim evlilikte hersey oluyor hata benim forma yazmamdı çok pişman oldum bu tepkileri görünce hemen ayrıl demeler akıl hocası kesilenler neler neler , teşekkül ederim 😍❤️

Bir daha tukururse yarabbi sukur bana koca verdin hemende cocugum oldu de sukret aman kocasiz kalirsin bu gencecik yasta neme lazim

Yüzüme dediğim zaten mecazi anlamdı canım tüü sana derler ya o biçim bişeydi , suan iyiyiz bu yazıyı paylaştıktan 10 dk sonra normale döndük eşim normalde çok insaflı biri normalde evde ben baskın karakterim , o gün öyle cinlendi diyelim evlilikte hersey oluyor hata benim forma yazmamdı çok pişman oldum bu tepkileri görünce hemen ayrıl demeler akıl hocası kesilenler neler neler , teşekkül ederim 😍❤️
Kullanıcı adınızı değiştirince yaşadıklarınız kaybolmuyor haberiniz olsun :)

Cevap yazdığınız üye sizinle dalga geçti. Kinaye yaptı yani. Siz gerçek zannedip teşekkür ediyorsunuz…

Ha bu arada aynen yüzünüze tükürmemiştir kesin. O yüzden yok yere mideniz bulandı zaten. Tabii omzunuzu da sarsmamıştır aslında ya omzunuzu okşamıştır sadece. Hayal dünyasında yaşamak ne güzel.

Ya bunlar böyle işte. Sanırsın hiçbirinin kocası tükürmüyor.
Kendileri kocalarına yapışırlar, mutlu evlilikleri yıkmaya çalışırlar.
Siz de çok mutlusunuz belli ki. Kocanızın kıymetini bilin ve sıkı sıkı yapışın. Koca kolay bulunmuyor.

Kullanıcı adınızı değiştirince yaşadıklarınız kaybolmuyor haberiniz olsun :)

Cevap yazdığınız üye sizinle dalga geçti. Kinaye yaptı yani. Siz gerçek zannedip teşekkür ediyorsunuz…

Ha bu arada aynen yüzünüze tükürmemiştir kesin. O yüzden yok yere mideniz bulandı zaten. Tabii omzunuzu da sarsmamıştır aslında ya omzunuzu okşamıştır sadece. Hayal dünyasında yaşamak ne güzel.

Sizin kocanız sizi tutkuyla omuzlarınızdan sarsıp tükürük yağmuruna tutmuyor mu yoksa?
Boşanın bence.

Sizin kocanız sizi tutkuyla omuzlarınızdan sarsıp tükürük yağmuruna tutmuyor mu yoksa?
Boşanın bence.
Onun yerine gözüme yumruk falan atıyor ama evliliğimde hiç şiddet yok çok şükür çok memnunum evliliğimden 😂 forumdakilere kalsa her küçük dayakta boşanmam lazım yok artık yani 🥰 Biz 10 dk ya barışıyoruz zaten eşim çok iyi kalpli biridir

Arkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya
5 aylık evlilikte neden hemen hamile kalmak? Gerçekten siz niye korunmuyorsunuz ya ?

Arkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya
Tost çay hazırlamak senin görevin değil mi? Demiyor musun arada kocacım bugün sen hazırla kahvaltıyı veya boş gününde akşam yemeği ev işi falan yapması gerekiyor. Ha eşin çalıştığı için genel yükü sen üstlenirsin ev işlerinde eğer çalışmıyorsan. Bu da senin ona yardımın olur zorunluluğun değil. Bunu önce kendin kabul et, eşine de anlat. Ben zorunda olduğum için değil Yükünü hafifletmeye yardım için yapıyorum yemeğini ev işini. Bunu benim görevim gibi görmeyi bırak ve sen de yorgun değilken bir ucundan tut diye

Midem bulandı bu nasıl evlilik

Hanfendiciğim bugün sizi sirkeleyip yüzünüze lama gibi tüküren , yarın dayağın alasını atar bunu da mı düşünmüyorsunuz :sinirli:

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Seni silkeleyen suratına tüküren bir adamdan memnunsan gelip burda niye konu açıp yakiniyorsun 🙄

İşinize gelince yaşım küçük vs demişsiniz ama 21 yaşındayken, birinin ikinci evliliği olurken yaşınızın küçüklüğü sizi rahatsız etmemiş. Hamile kalmak için yine maşallah hiç yaşım küçük dememişsiniz. Niye şiddet görünce yaşım küçük bahanesini kullanıyorsunuz?

21 yaşında 2,evlilikmi

Zaten böyle konuların olmazsa olmazı atlı kovalar gibi yapılmış çocuk olur nedense..
Vallaha hakkaten pes doğru söylediniz.bu çocuk niye yapılır arkadaş .adam daha size saygı duymuyor niye bu adama çocuk yapıyorsunuz .bu adam yuzune tukurmus yarın birgün çocuğuna ne eder yada sana nasıl davranır

Back
X