• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha 5 aylık evliyiz ?

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Şiddeti yok, küfürü yok demişsiniz. Surata tükürmek psikolojik şiddettir, hatta ağızdan çıkan partiküller yüzünüze geldiyse fiziksel şiddete de evrilir. Bir de surata tükürmek tam manasıyla sözsüz küfürdür.

Hatta daha ileriye gideyim, TCK 125 ve 131. maddelerinde adı geçen Şerefe Karşı Suçlar kapsamına girer. Hatta ve hatta Yargıtay'ın bu konuda 3 aydan 2 yıla kadar cezalı kararları olduğu da biliniyor.

Madde konusuna hiç girmiyorum bile.

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
evliliğinden memnunsan senin için ne yapabiliriz? neden yazdın yani bunu tam olarak?

Arkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya
Yazık. Bide baba olacak gereksiz.

Eşiniz den memnunsunuz öyle mi,hangi yorumda bunu belirtiniz tükürük ifadesi mi memnunluk göstergeniz?
Zaten bu heriflerin ana,baba yada arkadaş bozuyor kendileri baştan ayağa bozuk değiller,kendilerini geliştirecekler ki arkadaş maddeye alıştırmasın anası paşam demesin.
Okadar zaman sevdiğiniz herif bu bir lama...

suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor
İlk suratınızda tükürdüğünde haddini bildirip kapının önüne koysaydınız, ve 5 aylık evlilikte yangından mal kaçırır gibi gebe kalmasaydınız.. Akıl vermeyi çok isterdim.

Ama şu durumda gerek görmedim.

Suratına tükürülmesinden memnunsan, evliliğinden memnunsan ne mutlu sana..
O zaman neden konu açtın ki?
Bir sorun yok ne olsa..

Memnunsanız suratınızı silip hayatınıza devam edin neden konu açtınız ki?

Şiddeti yok, küfürü yok demişsiniz. Surata tükürmek psikolojik şiddettir, hatta ağızdan çıkan partiküller yüzünüze geldiyse fiziksel şiddete de evrilir. Bir de surata tükürmek tam manasıyla sözsüz küfürdür.

Hatta daha ileriye gideyim, TCK 125 ve 131. maddelerinde adı geçen Şerefe Karşı Suçlar kapsamına girer. Hatta ve hatta Yargıtay'ın bu konuda 3 aydan 2 yıla kadar cezalı kararları olduğu da biliniyor.

Madde konusuna hiç girmiyorum bile.
Benim eski eş kişi tukurmustu ilkinde boşanmaya karar verdim ama 2. Kez tukurusunde kesin boşandım ..şimdi bana çocuğu gorusturdugum halde icra ile çocuk almaya tehdit ediyor ..öyle bri şey yaparsa bende şiddetini tükürüğünu vs dava açabilir miyim

Back
X