• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha başlamadannn :(((:(

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
gecenlerde boy meselesini yazmıştım benden 3 4 cm kısa demiştim.neyse biz birbirimizi tanıyalım diyerek başladık ama cok farklı oldugumuzu gördüm.mesela ben daha dingin bir insanım ama o azıcık vakti oldugunda arkadaşlarıyla içmeye gitti dün akşam.sorun etmedim sonucta cok calısıyor banada vakit ayrıyor arkadaşlarıyla kafa dagıtsn dedim ama bi gördümki arkadaşının face inde yanlarında iki bayan daha varr .bu bayanların biri nişanlı digeride nişanlı olanın kardeşi.besbelli bizimkiyle arasını yapmak icin getirmişler ortama.
bende bunu görünce söyledim ben böyle şeyleri kaldıramam dedim.sen ailemi tanıdıgın halde benimle oyunmu oynuyosun dedim.ne demek içki masasında bayanlarla sarhoş olmak .bu bana yaptıgın bi saygısızlık daha fazla görüşemem senle dedim. oda onlar benm kardeşim bilmemne filan .hem ben onlara senden bahsettim diyor.bende biz farklıyız ya dedim ondan sonra hiç konuşmadık... kaç saattir belki mesaj atar dedim ama atmadı.sizce abartmışmıyım .yaani benim hayatıma göre cok ters bu. yaptıgı.ki sürekli böyle olursa ilerde problem cıkacagını bildiğimden baştan tepkimi koydumm :(((((

Sana göre ters ise bitirmeden en mantıklısı...
Yada sende gitseydin onunla

ben erkek arkadaşlarıyla gidiyo sandım ne bileyimki.oda bilmiyomuş güyaa . cok moralim bozuldu yaa. bide onlara senden bahsettim dediği için acaba abartıyomuyum diye dşündüm.

Tekrarlamaması açısından iyi yapmışsınız diye düşünüyorum. Kardeşi gibi görebilir doğrudur fakat alkol alınan bir ortam nihayetinde ya bana da ters :19:

evett ne kadar değer verdiğini görücez şimdii .......... ya o rakı masalarında kalır ya biraz ödün verir kendindenn

gecenlerde boy meselesini yazmıştım benden 3 4 cm kısa demiştim.neyse biz birbirimizi tanıyalım diyerek başladık ama cok farklı oldugumuzu gördüm.mesela ben daha dingin bir insanım ama o azıcık vakti oldugunda arkadaşlarıyla içmeye gitti dün akşam.sorun etmedim sonucta cok calısıyor banada vakit ayrıyor arkadaşlarıyla kafa dagıtsn dedim ama bi gördümki arkadaşının face inde yanlarında iki bayan daha varr .bu bayanların biri nişanlı digeride nişanlı olanın kardeşi.besbelli bizimkiyle arasını yapmak icin getirmişler ortama.
bende bunu görünce söyledim ben böyle şeyleri kaldıramam dedim.sen ailemi tanıdıgın halde benimle oyunmu oynuyosun dedim.ne demek içki masasında bayanlarla sarhoş olmak .bu bana yaptıgın bi saygısızlık daha fazla görüşemem senle dedim. oda onlar benm kardeşim bilmemne filan .hem ben onlara senden bahsettim diyor.bende biz farklıyız ya dedim ondan sonra hiç konuşmadık... kaç saattir belki mesaj atar dedim ama atmadı.sizce abartmışmıyım .yaani benim hayatıma göre cok ters bu. yaptıgı.ki sürekli böyle olursa ilerde problem cıkacagını bildiğimden baştan tepkimi koydumm :(((((

bende olsam biraz kızardım doğrusu. san içmeye arkadaşın ve arkadaşının nişanlısı onun erkek kardeşiyle gitsen sanki o sorun yapmıcaktı. yapardın sorun. biraz bekleyin hatasını anlar umarım.anlayınca tekrar şans vermelisiniz diye düşündüm

eğer sana uygun biri değilse işler ilerlemeden bitirin ilerde çok büyük sıkıntılar yaşar siz üzülürsünüz

acıkcası bu durum benım hayatıma da cok trs . ben sahsn ıckı ıcen bırını hayatım almam nısanlım da zaten oyle bırı degıldır Allah a sukur ama herkesın yasam tarzı farklı tabı. o kızla annelrı babaları bır degıl sonucta kardes falan olamazlar zaten boyle laflara bn de cok sınır olurum. eger sızın d hayat tarzınıza tersse bıoyle seylr cok ılerı gıtmedn ayrılın drım

acıkcası bu durum benım hayatıma da cok trs . ben sahsn ıckı ıcen bırını hayatım almam nısanlım da zaten oyle bırı degıldır Allah a sukur ama herkesın yasam tarzı farklı tabı. o kızla annelrı babaları bır degıl sonucta kardes falan olamazlar zaten boyle laflara bn de cok sınır olurum. eger sızın d hayat tarzınıza tersse bıoyle seylr cok ılerı gıtmedn ayrılın drım

aynennn cok ters ama yinede hak verdim ona.cokk calısıyor diye icsin kafasını dagıtsın dedim.gecede hersey güzeldi konustukk uyuduk sonra sabah bi face e bakim dedim arkadaşı etiketlemiş bunu ayy sinir oldumm

Kusura bakma ama çok tuhafsın.
Bir kere boyu sindiremediğin için sanki başka şeylere kılıf buluyor gibisin.
İçki masası dediğin söylem olarak meyhane tarzında olmuş ama artık arkadaşlar buluşup bir iki bira içerse bunun adı içki masası olmaz bence. Sınırları ve zamanları da vardır ayrıca..
Bu buluşmada kız arkadaşları da olabilir tabi. Karşı cins denilince ilk aklına aşk, meşk gelmesin.
Zaten olacağı olsaydı onlardan birini seçerdi.
En önemlisi de bu insan zaten sana tersse ve görüşmek istemediğini de söylediysen neden haber bekliyorsun????

bunu yapan hep yapar ama şöyle bir durum var ortada kötü bişey yok sende yanında olup arkadaşça beraber zaman geçirebilirsiniz yani illa o içiyor diye sennde içmene gerek yok arkadaşlarını tanırsın ve bu da onu tanımanın en iyi yöntemi

aynennn cok ters ama yinede hak verdim ona.cokk calısıyor diye icsin kafasını dagıtsın dedim.gecede hersey güzeldi konustukk uyuduk sonra sabah bi face e bakim dedim arkadaşı etiketlemiş bunu ayy sinir oldumm
ıckı vs konuları bana cok terstır ben kabul edemem hayatımda boyle ınsaları sahsen. helekı ıckılı bı skılde yabancı kızlarla konusması flan ne bılım dedımya benım hayatıma terstır.benım hayatımdakı kısının kız arkadası olmasını ıstmm yok da zaten aynı skılde o da ıstemıyor bn de dıkkat ederım
bana gore bı kız bı erkekle arkadas olamaz yanı atesle barut yan yan olmaz hele ıckılıyken ...
ben sızı evhamlandırmak ıstemıyorum ben kendıme gore yorum yapıyorum

ıckı vs konuları bana cok terstır ben kabul edemem hayatımda boyle ınsaları sahsen. helekı ıckılı bı skılde yabancı kızlarla konusması flan ne bılım dedımya benım hayatıma terstır.benım hayatımdakı kısının kız arkadası olmasını ıstmm yok da zaten aynı skılde o da ıstemıyor bn de dıkkat ederım
bana gore bı kız bı erkekle arkadas olamaz yanı atesle barut yan yan olmaz hele ıckılıyken ...
ben sızı evhamlandırmak ıstemıyorum ben kendıme gore yorum yapıyorum

yok cn m ya bende öyle düşünüyorum.. kardeşimmişşşş.yememmm ben onları yaa..böyle ortamları sevmese hadi arkadaşı zorladı 1 kereden bişey olmaz dicem.ama bu ortamlar ilerdede olacak biliyorum. :(( annemler bana kızıyolar sen abartıyosunn diyolar.bende inat etttm ya geri dönüş yapmam tükürdüğümü yalamam yanii

evleneceğin kişi hakkında içine sinmeyen en ufak şey kalmamalı
seni rahatsız eden şeyi açık açık söylemekle iyi etmişsin
o da adımını ona göre atacak ya da bu iş bitecek

evleneceğin kişi hakkında içine sinmeyen en ufak şey kalmamalı
seni rahatsız eden şeyi açık açık söylemekle iyi etmişsin
o da adımını ona göre atacak ya da bu iş bitecek

aynen bende bunu anlatmaya calışıyorum ama herkess sen haksızsın abartıyosun bilmemne diyo . eger ciddiyeti olan biriyse zaten bu davranışın olgun birine yakışmadıgınında farkındadırrr .bakalım mesaj atacakmıııı hala ses yokk:26::26::26::26:

yok cn m ya bende öyle düşünüyorum.. kardeşimmişşşş.yememmm ben onları yaa..böyle ortamları sevmese hadi arkadaşı zorladı 1 kereden bişey olmaz dicem.ama bu ortamlar ilerdede olacak biliyorum. :(( annemler bana kızıyolar sen abartıyosunn diyolar.bende inat etttm ya geri dönüş yapmam tükürdüğümü yalamam yanii
anladım cnm ama boyle seyler hep bı kereyle baslar aman dıyım :50:
hp bı boyle bırı sevgılınzı hanı hayat tarzı mı bu yoksa ılk kez mı oluyor ?
hayat tazsı buysa sızde bnım gubu dusunuyorsunu znaldıgımkadarıyla o halde hıc ılelerltmdn ayrılın derım.
ama bı kerelık boyle bı hatayı yapmıssa bı daha boyle ortamlarda boyle sekılde olmayacagına daır soz ıstyın bı kerelık olmussa ıstersenız sevıyorsanız kestırıp atmayın derım her ınsan hata yapar zaten sızı aldatmamıs ama yanlıs bı gun gcırmıs bana gore

anladım cnm ama boyle seyler hep bı kereyle baslar aman dıyım :50:
hp bı boyle bırı sevgılınzı hanı hayat tarzı mı bu yoksa ılk kez mı oluyor ?
hayat tazsı buysa sızde bnım gubu dusunuyorsunu znaldıgımkadarıyla o halde hıc ılelerltmdn ayrılın derım.
ama bı kerelık boyle bı hatayı yapmıssa bı daha boyle ortamlarda boyle sekılde olmayacagına daır soz ıstyın bı kerelık olmussa ıstersenız sevıyorsanız kestırıp atmayın derım her ınsan hata yapar zaten sızı aldatmamıs ama yanlıs bı gun gcırmıs bana gore

haftada 2 defa bunu adet haline getirmiş.arkadaşlarıylaa cıkıyo yani haftanın 2 günü yokkk yokk olmaz bu işşşş :88::88::88::117:

bence çok haklısın.. kardeş ayağına yatmışş bi de bunu facebooktan görmen bence mesele sana en başta diyebilirdi kiii bellidir yani kimlerin gelceği

Back
X