Bence değilSelam canlar bir beyle tanıştım. Tanışma ortamımızda oldukça elit kültürlü bir ortamdı) ben etkilendim takip ettim biraz ilgisini çekecek şekilde konular bulup konuşmaya başladım. Daha sonra o yazmaya başladı çok yeni henüz ama kafama takılan bazı şeyler var mesela gündüzleri ikimizde iş güç yoğunuz gece konuşuyoruz hep gündüz hiç iletişimimiz yok. Gecede bşraz muhabbetten sonra konu sürekli fotoğraf (uygunsuz değil normal fotoğraf) atmaya geliyor ve sonrası malum +18 bende çok etkileniyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bende her anlamda his doluyum ama onun tavrı ikeri gidiyor gibi geliyor. daha konuşalı birkaç gün olmuşken. Bilmiyorum belkide normaldir.Sizce?
Cinsellige karşı değilim .Ama daha tanışalı bir kaç gün olmuşken dikkatini farklı yönde cekmissiniz sanırım .
Ciksss bı cacık olmaz
Duygusal bağ olmadan cinselliğe karşıyım ben açıkçası.Tanırsın sevgili olursun tabi arzularsın vs vs ama daha 1 2 günlük biriylede ne bileyim yaniBence değil
Nasıl bir ortamdı, biraz açar mısınız?Tanışma ortamımızda oldukça elit kültürlü bir ortamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?